Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Heroes of Might and Magic 3 Gold


Heroes of Might and Magic 3 Gold (Platinum)
Производител : 3DO

Сайт на производителя : http://www.3do.com

Снимки от играта :Торента включва изброените игри в 1 :
Изисквания :
 • Computer System: IBM PC and 100% compatibles
 • Operating System: Windows® 95/98 or Windows NT® 4.0 Service Pack 4
 • CPU: Pentium® 133, (Pentium 166 recommended) ( и на ХР си върви)
 • Memory: 32 Megabytes RAM
 • CD-ROM Drive: 4X CD-ROM Drive
 • Free Hard Disk Space: 425MB Megabytes (minimum) free hard drive space
 • Sound Card: All major DirectX® 7.0a compatible Sound Cards
 • Video Card: DirectX 7.0a compatible, capable of 800x600 16-bit high
 • color display
 • Peripherals: Keyboard and mouse
 • Multiplayer: 28.8 modem or greater (modem/internet play); TCP/IP or
 • IPX (network play)
Download

----------

Най-великата стратегия заедно със StarCraft !!! Никой не може да ме убеди, че има игра, която може да ме задържи толкова нощи буден, вперен в монитора.. Голям кеф и мн яд понякога, но тва и е чарът. Определено е в пъти по-добра от някои бляскави и модерни игри. Най-добрата част от поредицата.4 беше пълно разочарование, 5 няма да коментирам :X:X:X Игра, която не ми е трита от ПЦ години наред, все намираме да се хванем с някой и да циклим яко заедно с армиите от : или когато игрите бяха повече геймплей отколкото графика

Ревюта и новини, f0rgy, 22 2010 15:07:34, 16
Marvel Ultimate Alliance


Marvel Ultimate Alliance
Производител: Activision
Жанр: Екшън / RPG
Снимки: ТУК

Ревю ( PC Mania - Асен Георгиев ) :

Атмосферата, която комиксите създават, е неповторима. Не знам как точно постигат този ефект, но предполагам, че дори създателите им не са наясно с това. Факт е обаче, че няма скучен и безличен комикс герой. Може би магическият заряд се крие в предизвикателните светове, ясното разграничаване на изначалното противопоставяне ”добро-зло” или пък в харизматичното присъствие на различни метачовеци.

През годините Marvel създадоха вселена, богата и динамична, изпъстрена със стотици различни същества, всяко от които има определено място в нея и играе важна роля в даден момент. Програмистите, работещи в Raven Software, са се потрудили да съберат цялото това богатство в една игра. Интригата, заседнала в основата на Marvel Ultimate Alliance, се заформя успоредно с поредния подъл план на д-р Дуум и неговите нови ”приятели”. Епичната битка между силите на Доброто и Злото се завръща на мониторите ни, но този път в нея са хвърлени всички налични сили. Както се казва, картите са сложени на масата. Въпросът сега е дали дефанзивната организация S.H.I.E.L.D, с чието управление са се нагърбили Тони Старк и Ник Фюри, ще успее да се противопостави на наскоро създадения съюз, наречен Masters of Evil, : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, f0rgy, 15 2010 15:07:43, 0
Singularity


Singularity
Производител: Raven Software
Жанр: FPS Shooter
Снимки: ТУК

Ревю:

Отвъд крайните северни сибирски брегове се намира секретната изследователска база Katorga-12 – остров, на който през 50-те години Съветския Съюз провежда опасни експерименти с катастрофални последици, довели до появата на Singularity. Това нарушава естествения поток на времето. Проектът е прекратен, а островът и обектите на него – засекретени и поставени под строга охрана.

Играчите влизат в ролята на Nate Renko – американски пилот, изпратен на разузнавателна мисия заради зачестилите смущения в района на острова. Самолета му е свален и той се озовава на земята, където разкрива истината за острова и случващото се на него. Renko трябва да спаси не само себе си, но и вероятно целия свят от разпростирането на опасната аномалия, държана в тайна толкова дълго.
 • # Напрегнати битки срещу противници от различни епохи – сражавайте се с руски войници от 50-те години на 20 век, специални части от 21 век, както и ужасни кошмари, създадени от изкривяването на времето в място извън нормалните представи за пространство и време.
 • # Времето като оръжие – В допълнение към богатия арсенал от съвременни и исторически оръжия играчите ще имат достъп и Time Manipulation Device (TMD). Експерименталния уред ще ви позволи да изменяте възрастта на вра : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, f0rgy, 12 2010 21:07:16, 3
Dungeon and Dragons Online


Малко е старичка новина, впрочем - въобще не е и новина.
Но имам само 2 думи за нея - Fucccck WOW , Fuccck Runes of Magic, Fucccck Diablo 3 !
Dungeon and Dragons Forever ! biggrin.gif

жанр : MMORPG

Верно че е името DoD датира от времето когато видеокарта като нещо значимо - не е съществувала, и може да се каже че това е реално бащата и майката ( +/- 2 дъщери и снахата ) на съвременните RPG-та и MMORPG-та,
но тази игра е претърпяла повече от промяна графично и ще ви предложи висичко онова, което другите само ще се опитват.

Давам и рейтинг 6 от 6, но с презумцията "само за истински RPG маниаци" ( тези , които си търсят трощачка на мишки - да продължават да ядът банани и да се подготвят за декемви и Diablo 3 ).


Ta ... грабвайте клавиатурата и марш на www.ddo.com за регистрация и download... ( ако сте на учелище, или работите - вземете си 7 дневна отпуска ... и почвайте ... ) biggrin.gif
: GgBiT.InFo

Ревюта и новини, SonicPLD, 03 2010 23:06:25, 0
Prince of Persia Quadrilogy ( + Prince of Persia 2008 )


Prince Of Persia: The Sands Of TimeПроизводител : Ubisoft
Сайт на производителя: http://www.ubi.com/
Жанр: 3D Екшън, Приключенски
Коментар
Prince of Persia: The Sands of Time дава нов живот на екшън приключенския жанр. С богато илюстрирани герои, динамични движения и един от най-красивите и заплетени замъци в историята на игрите. Наистина поредицата за Принцът на Персия се допълва със заглавие, от което ще ви спре дъха и ще искате на всяка цена да разбулите мистериите на този древен свят.

Продължение на известната серия Prince of Persia, която промени представата на геймърите за добро качество още през 1990 година.

Ще откриете един екзотичен и мистериозен свят, представящ персийската архитектура, животни и облекла.
С вас ще бъде и красива и мистериозна героиня, на която трудно ще се доверите.
Ще използвате специален кинжал, с който ще можете да спирате времето и да го връщате назад.
Производител: 2K Games
Жанр: FPS/Shooter

Системни изисквания:

Минимални изисквания:

OS: Windows XP / Vista

Processor: Pentium 4 2.4GHz

RAM: 1 GB

Video Card: NVIDIA 6600 / ATI X1300

HDD: 8 GB
автор: Владимир ТодоровПърви стъпки в Рапчър - да, това сте вие


Когато стремежите надвишават способностите, хората обикновено умират. Болезнено. Такъв е случаят с подводния град Рапчър, в който първият BioShock ни потопи преди малко повече от две години. Желанието на един човек да създаде утопия, в която творецът да има цялата свобода на този свят и да се развива отвъд границите на нормалните възможности, се превърна в потънал ковчег от идеи и мечти. BioShock 2 ще ви подкани да посетите абсолютно същото място. Отново. Този път – десетина години по-късно.


Колега. Няма смисъл да го нападате, ако с него няма Малка сестричка


Какво се е променило?


Всъщност – не много. Сплайсърите продължават да търсят АДАМ, тежкоподвижни механични големи поправят пукнатините в стъклата, гледащи към необятния океан и неговите спокойни обитатели. А градът – той е все така обсебващо красив, макар че ръждата започва да се прокрадва зад всеки ъгъл. Рапчър - някогашното : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, f0rgy, 26 2010 23:02:21, 1
Fifa 10


FIFA 10
Производител: EA SPORTS
Жанр: Спорт
Снимки: ТУК

Ревю:

Новото издание на най-популярния футболен симулатор е вече факт. Станете част от невероятното ниво на контрол във FIFA 10, с което ще изживеете красивата игра така, както никога досега!!!
 • 360° дрибъл – първата истинска 360є система за дриблиране постигана във футболна игра ще ви даде прецизен контрол, с който умело да можете да използвате пространствата между защитниците, което до сега не бе възможно.
 • Сръчно дриблиране – усъвършенстваната технология за анимиране на движенията ще ви позволи да се изправите лице в лице със защитниците и да ги „финтирате” с прецизен дрибъл, точно както в истинската игра.
 • Свободна игра тяло в тяло – по-големият мащаб на дриблиране и новите сблъсъци между играчите, с по-непредсказуеми и в същото време допълнени възможности за отнемане на топката ще направи битките между играчите още по-реалистични.
 • Подобрение в поведението на играчите – играчите ще са много по-схватливи с по-автентично поведение. Те сега ще пропускат пасове, които не са предназначени за тях, ще се пазят от шутирана от съотборник топка, ако блокират пътя й и ще се спускат по посока на шутове отправени от нападателите, : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, f0rgy, 26 2009 20:09:02, 1
Saboteur
Да се съботират неща е инстересно, особенно ако са на нацистите
( или поне така ни казват в играта )

жанр : Stealth Actiob
платформа : PC/X360/PS3
дата на излизане : септември 2009

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bng3.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bnga.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bngd.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bngf.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bog2.jpg : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, sonicPLD1, 08 2009 08:08:43, 0
Command and Conquer 4
мисля че всеки RTS фен знае какво е C&C.

4тата част е на път ...

жанр : RTS
дата на излизане : януари 2010

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmgb.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmgb.jpg

трейлър : http://www.youtube.com/watch?v=ujNKC74hQWQ...feature=related : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, sonicPLD1, 07 2009 07:08:43, 0
Risen
Това е доста странно, но факт.
Pirania Bites , която направи култовата поредица Gothic се разцепи на 2 формации - едната - основната ще баца по Risen
а другата - ще дава съвети , плунки и други секрети по отношение на Gothic 4.

Като резултат ще излезнат 2 ( два ) Gothic -a ...
Risen ( нова поредица ) - ползваща подобрен Gothic 3 енджин blush.gif
и
Arcania ( мощен ремейк на всички Gothic-ци ) - ползващ изцяло новия "Engine 7" дето ще накара и последните видеокарти да увяхнат rolleyes.gif

ето и нещо за Risen - който е като нова история на Gothic ...

жанр : TP RPG
дата на излизане : декември 2009
платформи : PC

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmg2.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmg3.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmg5.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmga.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmgc.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bmgd.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bngc.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bngd.jpg
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bnge.jpg
: GgBiT.InFo

Ревюта и новини, sonicPLD1, 07 2009 07:08:22, 0
      1     2     3     4     5     6     7      

Valid XHTML 1.0 Transitional