Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Полицаят убиец изчакал жертвата да се качи в кола, след това стрелял
33-годишният полицай Иво Маринов, който разстреля приятелката си пред дискотека в Ловеч рано тази сутрин, е изчакал жертвата си да се качи в кола, след което се приближил до автомобила и стрелял пет пъти в нея. Това съобщи на нарочна пресконференция директорът на Областната дирекция на МВР комисар Георги Иванов.

По непотвърдена информация жертвата се казва Искра. 33-годишният охранител е стрелял пет пъти по момичето. 25-годишната жена е излизала от нощния клуб заедно с приятел и приятелка. Тръгнали към колата, с която дошли, и момичето седнало на предната седалка до шофьорското място. Тогава се показал полицаят и хладнокръвно започнал да гърми по жената.

Маринов от доста време и си въобразявал, че ходи с нея.
Искра е подавала на два пъти сигнали до полицията срещу него, но случаят не е бил разследван заради ранга му.

След като стрелял извършителят се е паникьосал и е яхнал личната си кола. Бягал е докато му свърши метанът. Искра живее в ловешкия кв. “Червен бряг”. Според нейни близки, тя е била скромно и обикновено момиче.

Стрелецът Иво Маринов е задържан. Повдигнато му е обвинение и е със 72-часова мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Комисар Георги Иванов обясни, че Иво Маринов е тих, затворен в себе си, нерешителен, което и предизвиква изненада в действията му призори. Той е неконтактен, няма изразени приятели сред колегите си. Работи в системата на МВР от 11 години. Първоначално е бил катаджия, но е бил преместен в охранителна полиция на т.нар. вътрешни постове. Досега не е имал провинения, заради които да е търпял наказания.

Пътна помощ : GgBiT.InFo

Други новини, Funakoshi, 15 2012 18:09:47, 3
nayden_popov


Поредния психар който си избива комплексите, жалко наистина за младото момиче.
Funakoshi


А още по страшното е че все повече се появяват такива в България
Johnny Red


Всеки ден ново 20. Всеки си има своите комплекси и си е факт, че повечето хора често гледат тъпо такива дето им се виждат "различни" или "странни". Ама да разстреляш момиче дето не иска да се занимава с теб? lol Тоя човек само подпомага за идиотското мислене, че да си срамежлив значи си психар. Ей заради такива случаи тоя стеротип няма никога да се промени. Не че повечето хора могат да си изкарат главите от задниците така или иначе, ама все пак. Браво мой човек, дано сега някой и тебе те разстреля някъде.1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional