Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
SpeedFan 4.37 Final
SpeedFan е чудесна малка програма за наблюдение на хардуера. Следи скоростта на въртене на всички вентилатори в компютъра (ако дънната платка го позволява), волтажа на процесора, различните температурни датчици, състоянието на твърдите дискове и още много. С нейна помощ можете да контролирате скоростта на въртене на вентилаторите, да създавате планове за реагиране при определени ситуации (прегряване, отказване на вентилатор и т.н.), което я превръща в едно чудесно решение за наблюдение на системата ви. Лиценз: Безплатен (Freeware)

Екрани: SpeedFan Screens
Уеб Страница: Alfredo Milani Comparetti
Download: SpeedFan 4.37 Final : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 21 2008 14:11:17, 0
iTunes 8.0.2.20
Tunes е медиа плеър за просвирване и организиране на дигитална музика, видео файлове и поръчване на музика онлайн. Програмата разполага с възможност за съставяне на списъци за просвирване и организиране на песни, споделяне на файлове с приятели, записване на музикални дискове и изготвяне на обложки за тях и много други. Лиценз: Безплатен (Freeware)

Екрани: iTunes Screen
Уеб Страница: Apple
Download: iTunes 8.0.2.20 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 21 2008 14:11:21, 0
VMware Player 2.5.1 Build 126130
С помощта на VMware Player ще можете да стартирате всяка една виртуална машина, която сте създали. Виртуалните машини ви позволяват бързо, лесно и безопасно да тествате различни програми, настройки и да експериментирате, без да се притеснявате от преинсталация. Програмата ви позволява да връщате предходни състояния на виртуалната машина, да използвате Drag&Drop, да копирате и поставяте между нормалната си операционна система и виртуалната, да споделяте папки, да задавате IP адреси и да се свързвате мрежово и много други възможности. Лиценз: Безплатен (Freeware)

Екрани: VMware Player Screen
Уеб страница: VMware, Inc.
Download: VMware Player 2.5.1 Build 126130 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 21 2008 08:11:26, 0
Azureus Vuze 4.0.0.4
Един от най-известните торент клиенти, с помощта на който можете да сваляте или разпространявате свои торенти. Отличава се с бързина и лекота на работа, както и интуитивен интерфейс. Този Java базиран торент разполага с всички възможности на торент клиентите, а именно - възможност за множетво изтегляния, нагласяне на скоросттите на сийдване и лийчване, автоматично вмъкване на файлове от зададена директория, вграден тракер и други. Новата модификация във версия 3 (чието име е Zudeo) всъщност представлява различен облик на стандартната версия 2 на програмата, като запазва всички нейни функционалности, но прави работата с торент клиент по-лесна и бърза. Лиценз: Безлатен (Freeware)

Екрани: Azureus Screen
Уеб Страница: Azureus
Download: Azureus Vuze 4.0.0.4 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 21 2008 08:11:14, 0
Kantaris Media Player 0.4.2
Kantaris е безплатен медия плеър, за който не Ви трябват никакви кодеци, базиран на Videolan (VLC). Може да възпроизвежда множество аудио и видео формати: AVI, MPEG, MGEG-AVC, WMV, MOV, MKV, quicktime, matroska, divx, xvid, H264, MP3, WMA, OGG и други. Интерфейса й е много опростен и приятен, като наподобява много на Windows Media Player. Лиценз: Безплатен (Open Source)

Екран: Kantaris Media Player Screen
Уеб Страница: Christofer Persson
Download: Kantaris Media Player 0.4.2 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 21 2008 08:11:11, 0
VDownloader 0.75
VDownloader ще ви помогне да изтеглите любимите си клипчета от сайтове като Google, Youtube и Grinvi. Програмата не изисква инсталация и с нея се работи изключително лесно. Лиценз: Безплатeн (Freeware)

Екрани: VDownloader Screen
Уеб Страница: Enrique Puertas
Download: VDownloader 0.75 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 20 2008 22:11:43, 0
Adobe Media Player 1.5
Adobe Media Player ви позволява да гледате флаш клипове, както в онлайн така и в офлайн режим, можете лесно и бързо да ги сваляте на вашата машина. Програмата ви дава възможност да гледате клиповете на цял екран с чудесно качество, да ги оценявате и да превъртате - напред и назад, както и да отделете по-добрите клипчета в "Любими". Плеъра е базиран на отворени стандарти като RSS и SMIL. Плеъра също е синхронизиран с всички продукти на Adobe Systems - Adobe Flash CS3 Professional, Flash Media Server 2 и Flash Lite mobile.
Доста известни компании като - Blip.tv, MyToons.com, CBS, Nickelodeon, MTV, Universal Music Group и други, са сключили договор с Adobe и може да се насладите на техни предавания. Лиценз: Adobe Media Player

Екрани: Adobe Media Player Screen
Уеб Страница: Adobe
Download: Adobe Media Player 1.5 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 20 2008 22:11:13, 0
Picasa 3.0 Build 57.53 Beta
Picasa е софтуер, който ви помага веднага да намерите, редактирате и споделяте всички снимки на вашия компютър. Можете да започнете, като използвате Picasa за лесно сваляне на снимки от вашата камера. От този момент всеки път, когато отваряте програмата, тя автоматично ще намира всички ваши снимки (дори тези, които сте забравили) и ще ги сортира във видими албуми, подредени по дата с имена на папки, които да разпознавате. Можете да местите с мишката, за да подредите вашите албуми и да направите етикети за създаване на нови групи. Лиценз: Безплатен (Freeware)

Екрани: Picasa Screen
Уеб Страница: Google
Download: Picasa 3.0 Build 57.53 Beta : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 20 2008 21:11:16, 0
NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) 2.41
NSIS e напълно безплатна (с отворен код) професионална програма за създаване на инсталатори за MS Windows. Лиценз: Безплатен GPL (GNU General Public License)

Екран: NSIS Screen
Уеб Страница: NullSoft
Download: NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) 2.41 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 20 2008 21:11:39, 0
KeyPass 4.7.11
Можете да се доверите на тази програма за сигурно управление на паролите си, PIN кодовете и др. Изпозлва се 448-битово криптиране и само с една главна парола (Master Password) можете да отключите информацията в базата данни. Програмата работи перфектно с браузъри, терминали и др. Лиценз: Платен (Shareware), 29.95 USD за Standard, 39.95 USD за Enterprise

Екрани: KeyPass Screen
Уеб Страница: DobySoft
Download: KeyPass 4.7.11 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 20 2008 20:11:31, 0
      3     4     5     6     7     8     9      

Valid XHTML 1.0 Transitional