Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
xplorer² 1.7.2.0
xplorer² е файлов и информационен мениждър, който е изграден на базата на Windows Explorer и добавя можество полезни и интересни функции. Наред с това този мениждър е изключително лек, компактен и лесен за работа. С допълнителните възможности за потребителска настройка, два панела за работа и възможност за използване на табове, вие можете да откриете своя заместник на стандартния файлов мениждър за MS Windows. Лиценз: Платен (Shareware), 19.95 EUR

Екрани: xplorer² Screens
Уеб Страница: Nikos Bozinis
Download: xplorer² 1.7.2.0 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 09:11:40, 0
Fresh FTP 5.0
Fresh FTP е софтуер, с който можете бързо, лесно и с малко усилия да качите или свалите файлове от FTP сървъри. Програмата поддържа продължаване на спрели трансфери, множествено сваляне и да не забравяме програмата е напълно безплатна. Лиценз: Безплатен (Freeware)

Екрани: Fresh FTP Screen
Уеб Страница: Fresh WebMaster
Download: Fresh FTP 5.0 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 09:11:06, 0
FileZilla Portable 3.1.5.1
Това е "портативната" версия (което означава, че може да бъде стартирата от външен носител (например USB) без да бъде инсталирана) на FTP клиента FileZilla, който се характеризириза с това, че малък, но разполага с достатъчно много възможности, като това да съхранява информация за връзките, които осъществявате заедно с имената и паролите, с които влизате. Също така разполага с файлов мениджър, възможност за отделна настройка на различни отдалечени папки, висока степен на сигурност, поддържане на връзката, различни режими на прехвърляне на данните и други интересни опции. Лиценз: Безплатен, GPL (GNU General Public License)

Екрани: FileZilla Portable Screens
Уеб Страница: critternyc
Download: FileZilla Portable 3.1.5.1 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 08:11:23, 0
GIMP Portable 2.6.3
Това е портативната версия на GIMP, която може да бъде стартирата от USB стикче или друга преносима медия. GIMP (GNU Image Manipulation Program) е предназначена за създаване и обработка на растерна графика, анимирани, статични изображения и др. Неслучайно определят GIMP като безплатен аналог на Photoshop. Лиценз: Безплатен, GPL (GNU General Public License)

Екрани: GIMP Portable Screens
Уеб Страница: Rare Ideas
Download: GIMP Portable 2.6.3 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 08:11:38, 0
Miranda IM Portable 0.7.13
Miranda е популярен Instant Messenger, с който можете да изпращате незабавно съобщения по мрежата до някой друг потребител. Програмата е нищо повече от останалите, но уникалността се крие в многобройните допълнения и разширения. С тяхна помощ този продукт се превръща в един от най-добрите от този род. Лиценз: Безплатен GPL (GNU General Public License)

Екрани: Miranda IM Portable Screen
Уеб Страница: critternyc
Download: Miranda IM Portable 0.7.13 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 08:11:58, 0
GIMP 2.6.3 for Windows
GIMP (GNU Image Manipulation Program) е предназначена за създаване и обработка на растерна графика, анимирани, статични изображения и др. Неслучайно определят GIMP като безплатен аналог на Photoshop. Лиценз: Безплатен, GPL (GNU General Public License)

Екрани: GIMP Screen
Уеб Страница: www.gimp.org
Download: GIMP 2.6.3 for Windows : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 08:11:35, 0
Songbird 1.0.0 Release Candidate 3
Songbird е многоплатформен уебплеър, безплатен и с отворен код. Поддържа MP3, AAC, OGG, FLAC, WMA и още много аудиоформати. Подобно на Winamp има много теми и разширения, с които ще се радвате на изчистен, функционален и красив интерфейс. Лиценз: Безплатен (Оpen Source)

Екрани: Songbird Screens
Уеб Страница: POTI, Inc
Download: Songbird 1.0.0 Release Candidate 3 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 07:11:40, 0
IObit SmartDefrag 1.0.3
IObit SmartDefrag е безплатна програма, която дефрагментира вашия хард диск доста ефикасно. С опцията "Install it and forget it"(Инсталирай и забрави за нея) Ви позволява да работи автоматично и в тих режим, както и поддържайки работа на харда в най-бърз режим.Лиценз: Безплатен (Freeware) USD

Екрани: IObit SmartDefrag Screen
Уеб Страница: IObit.com
Download: IObit SmartDefrag 1.0.3 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 07:11:49, 0
GIMP 2.6.3 for Linux
GIMP (GNU Image Manipulation Program) е предназначена за създаване и обработка на растерна графика, анимирани, статични изображения и др. Неслучайно определят GIMP като безплатен аналог на Photoshop. Лиценз: Безплатен, GPL (GNU General Public License)

Екрани: GIMP Screen
Уеб Страница: www.gimp.org
Download: GIMP 2.6.3 for Linux : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 07:11:18, 0
MediaCoder 0.6.2 Build 4212
MediaCoder може да прекодира лесно най-различни видео и аудио файлове от един в друг популярни формати. Има огромни възможности за безплатно приложение с отворен код, като някои от тях включват конвертирате от и в почти всички известни аудио и видео формати, възможност за работа с допълнения, вградени кодеци и медиен плеър, възможност за сравняване на файлове, възможност за извличане на подробна информация за даден файл и много други възможности. Лиценз: Безплатен GPL (General Public License)

Екрани: MediaCoder Screens
Уеб Страница: Stanley Huang
Download: MediaCoder 0.6.2 Build 4212 : GgBiT.InFo

Софтуер Новини, Tragedy, 23 2008 07:11:49, 0
      1     2     3     4     5     6     7      

Valid XHTML 1.0 Transitional