Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
The Martian (2015)


The Martian

Жанр: Фантастичен
Година: 2015
Премиера: 2-ри октомври
Държава: САЩ
Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристин Уиг и др.[youtube]Ue4PCI0NamI[/youtube]
: GgBiT.InFo

Филми, Johnny Red, 21 2015 17:06:25, 5
Tedo


Sidequal на Interstelar ли е тва
Johnny Red


Много добре. Скот разбива представи само както той си може. Всякакви сравнения с Интерстелар са напълно неуместни. Както младежът с който го гледах уместно отбеляза, напомня много повече на Гравитация, което само по себе си го прави по-добър. Ако Деймън не отнесе някоя награда, много са зле. 9.5/10
Mara Jade Fan


Както каза и Ванката - сравненията с Interstellar са абсолютно неуместни, макар че това е интересно в случая, имат общо всъщност - Matt Damon. Филмчето и беше много стабилно и интересно от началото та до края. Да, имаше си безумните моменти с просволутия скоч (баси това си беше егати рекламата на продукта), но пък бяха адски забавни. А момента с "международните води и територии" и достигането до заключението, че героя на Деймън е всъщност "Капитан Русата брада" - забавно. Да не говорим за "Съвета на Елронд" и участието на Шон Бийн в сцената. Направо се чудя дали той не е дал идеята blush.gif . Деймън просто заслужава номинация тази година за някоя от големите награди. Не знам дали биха му дали победа, но номинацията е просто задължителна. Оценка над 9 със сигурност за филма.
Tedo


Цитат(Mara Jade Fan @ Oct 6 2015, 21:57) [snapback]562638[/snapback]
Както каза и Ванката - сравненията с Interstellar са абсолютно неуместни, макар че това е интересно в случая, имат общо всъщност - Matt Damon.

+ Джесика Честейн + това че пак е изоставен на няква планета и пак трябва да мисли начини да оцелее докат някой дойде да го спаси.
Tedo


Супер добър... може би най добрия който съм гледал тая година.... в стил Гравити по реално направен... хумор, инерсна истории, забавен, на моменти трогващ... Ридли Скот наистна се завърна... 9/101. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional