Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Почина Велко Кънев

Един от най-големите български актьори почина в неделя. На 63-годишна възраст след тежко боледуване си отиде великият Велко Кънев. В последните четири години той се бореше с рак на гласните струни и премина няколко пъти през тежко лечение в Германия.

Велко Христов Кънев е роден в Елхово през 1948 г. Завършва ВИТИЗ през 1973 г. Той беше популярен в цяла България с ролите си във филмите „Оркестър без име", „Матриархат", „Мъжки времена", „Бон шанс, инспекторе!", „Да обичаш на инат" и др. Заедно с Георги Мамалев и Павел Поппандов в началото на 90-те създава групата НЛО, която прави и свое телевизионното предаване.

През по-голямата част от кариерата си Велко Кънев беше част от Народния театър, на чиято сцена изигра десетки запомнящи се роли. : News.bg

Други новини, Tedo, 13 2011 10:12:04, 2
Toho


Един от най-приятните български актьори за мен, отличващ глас и топло излъчване от екрана. Жалко че трябваше да си отиде по този начин. Мир на праха му.

”- Казва ли ти някой... Пък и смее ли човек да пита.”

[youtube]wtC69SOxbfk[/youtube]
ZzoOoMeR


Светла му памет ! Винаги ще е жив в сърцата на хората , които са го гледали и го познават ! България загуби един от великите си артисти...1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional