Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Heroes of Might and Magic 3 Gold


Heroes of Might and Magic 3 Gold (Platinum)
Производител : 3DO

Сайт на производителя : http://www.3do.com

Снимки от играта :Торента включва изброените игри в 1 :
Изисквания :
 • Computer System: IBM PC and 100% compatibles
 • Operating System: Windows® 95/98 or Windows NT® 4.0 Service Pack 4
 • CPU: Pentium® 133, (Pentium 166 recommended) ( и на ХР си върви)
 • Memory: 32 Megabytes RAM
 • CD-ROM Drive: 4X CD-ROM Drive
 • Free Hard Disk Space: 425MB Megabytes (minimum) free hard drive space
 • Sound Card: All major DirectX® 7.0a compatible Sound Cards
 • Video Card: DirectX 7.0a compatible, capable of 800x600 16-bit high
 • color display
 • Peripherals: Keyboard and mouse
 • Multiplayer: 28.8 modem or greater (modem/internet play); TCP/IP or
 • IPX (network play)
Download

----------

Най-великата стратегия заедно със StarCraft !!! Никой не може да ме убеди, че има игра, която може да ме задържи толкова нощи буден, вперен в монитора.. Голям кеф и мн яд понякога, но тва и е чарът. Определено е в пъти по-добра от някои бляскави и модерни игри. Най-добрата част от поредицата.4 беше пълно разочарование, 5 няма да коментирам :X:X:X Игра, която не ми е трита от ПЦ години наред, все намираме да се хванем с някой и да циклим яко заедно с армиите от Conflux, Necropolis, Rampart и т.н.
Ако има надъхани мож и тука да пишат, по приницп с Viruz редовно прекарваме някоя др нощ в циклене на тая велика игра smile.gif

QUOTE(Mara Jade Fan @ Jul 29 2010, 00:25) [snapback]543053[/snapback]
Така че, ако на човек съзнателния му живот започва преди 2000-та година и критерият му за графика не е тип - Crysis, Mass Effect или някоя от конзолните изродийки като Uncharted 2: Among Thieves, то всеки, който поне някога се е интересувал от компютърни игри, би оценил класическото и стойностното в Heroes III.
: или когато игрите бяха повече геймплей отколкото графика

Ревюта и новини, f0rgy, 22 2010 15:07:34, 16
Sharo


пфф преди по залите само тва се играеше + цс xD
спомням си как с един пич играехме на един сейф двамата...влизам в някъв портал, гледам някъв замък и ай да го ръшна :Д (бях с тия архангилите и приистовете и грифоните и... :Д)деазнам имах солидна армия... и точно 2-3 хода преди замъка, нещо ме спира и кво глеам...една редица от по 200 архангела .... ;Д
после разбрах за чийтовете и глей кво стааа :Д ....ама така и неможах да е врътна цялата дори и с чийтовете xD се някви портали...се те мятата някъде в дивия xD

QUOTE(f0rgy @ Jul 22 2010, 18:17) [snapback]542676[/snapback]
Никой не може да ме убеди, че има игра, която може да ме задържи толкова нощи буден, вперен в монитора..

wow? biggrin.gif
Mara Jade Fan


Така си е, така си е, това си е една неостарима класика, на която и аз не се сещам съвременна игра, която да й се опре сериозно и да е от такъв тип естествено. Всъщност сещам се естествено за две игрици - King's Bounty: The Legend и King's Bounty: Armored Princess, но те двете са горе-долу също толкова добри като Heroes 3 в геймплейно отношение и атмосфера. Що се отнася за мултиплеър изживяване или такова на един компютър, за съжаление двете изброени игрици не са предвидени за подобно нещо (не че това разваля от чара им, но ако можеше и мулти на тях да се играе щеше да е просто върховно изживяване) - така че Heroes-а 3-ката наистина все още си е ненадмината като цяло. Още помня за първи път като ми я показаха - викам си, бегай бе, ще ти играя някаква малоумна стратегия...Да де, точно 15 минути игра ми бяха достатъчни, за да се зарибя необратимо за дълго, дълго време. Една от любимите ми кампании беше тази със Сандро, където той беше сглобил някакви един или два бяха много яки артефакти на некромантите. Вдигам си necromancery-то на 3-то ниво, почвам да си възстановявам след всяка битка яко Liches или Power Liches и направо няма спирка след това. Абе класика си е 3-ката наистина. Колкото до 4-ката, не съм съвсем съгласен, че беше разочарование, да, не беше на нивото на 3-ката със сигурност, но то май доколкото ми е известно още не е излязла наистина игра, която да си съперничи наравно с нея. Иначе 4-ката, особено като си я играех на български и беше супер забавна на моменти. И честно казано там добре го бяха измислили - да превземаш мини и локации за производство на армии с героите си, но след това да може човек да праща обикновени единици да събират армиите. Това си беше едно от добрите хрумвания в 4-ката. Иначе браво за темичката, подобаващо добре направена biggrin2.gif .
f0rgy


QUOTE(Mara Jade Fan @ Jul 22 2010, 22:34) [snapback]542692[/snapback]4ката и аз си я превъртях като я видях, че е на БГ, вярно, че имаше яки моменти на кампанията, но в мулти не ми хареса изобщо. Като цяло я няма атмосферата на 3ката. А 5цата я насочиха повече към хубава графика и т.н.
Mara Jade Fan


Абе за 5-цата колко съм ги псувал на моменти - бях играл основната кампания, но стигнах до един момент при който в дадения момент играех с некромантите - уж имах добра армия, магийки, умения - уж всичко наред. Напада ме на противника ми армията, която също беше доста солидна - малко трудно, но ги победих. Има няма няколко хода по-късно, в които аз няма да си възстановя армията както си е била - оп, втора изродска армия на противника. Ок, и нея с малко зор я разбих....Ама като след има няма още няколко хода ми докара изрода и трета подобна армия...Направо й теглих една голяма майна на играта и я изтрих. Иначе откъм графика наистина добре бяха нещата, ама геймплейно беше много небалансирана 5-цата. Пък и 3-ката много добре си доказва и до днес, че не графиката прави играта (в повечето случаи де, но особено при стратегиите като цяло си е така), а добрия геймплей. А 3-ката имаше в изобилие добър геймплей.
f0rgy


И аз ги мъчих много мисиите, но се отказах на 1 с демоните.. събирах, събирах воиска и накрая изскочи някав убер бесен .. :X Иначе уж от Ubisoft, които ако не се лъжа от 5цата имат правата, обявиха миналото лято, че ще има 6ца... незнам, Ubi нямат равни в екшън/адвенчър платформърите, но дано да се справят и с продължението на тази игра..1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional