Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Singularity


Singularity
Производител: Raven Software
Жанр: FPS Shooter
Снимки: ТУК

Ревю:

Отвъд крайните северни сибирски брегове се намира секретната изследователска база Katorga-12 – остров, на който през 50-те години Съветския Съюз провежда опасни експерименти с катастрофални последици, довели до появата на Singularity. Това нарушава естествения поток на времето. Проектът е прекратен, а островът и обектите на него – засекретени и поставени под строга охрана.

Играчите влизат в ролята на Nate Renko – американски пилот, изпратен на разузнавателна мисия заради зачестилите смущения в района на острова. Самолета му е свален и той се озовава на земята, където разкрива истината за острова и случващото се на него. Renko трябва да спаси не само себе си, но и вероятно целия свят от разпростирането на опасната аномалия, държана в тайна толкова дълго.
  • # Напрегнати битки срещу противници от различни епохи – сражавайте се с руски войници от 50-те години на 20 век, специални части от 21 век, както и ужасни кошмари, създадени от изкривяването на времето в място извън нормалните представи за пространство и време.
  • # Времето като оръжие – В допълнение към богатия арсенал от съвременни и исторически оръжия играчите ще имат достъп и Time Manipulation Device (TMD). Експерименталния уред ще ви позволи да изменяте възрастта на врагове или обекти от околната среда. С течение на играта ще отключите и пълния му потенциал и възможността да транспортирате предмети от една епоха в друга и дори да контролирате гравитацията. Всичко това ще ви помогне не само в битките, но и при преодоляването на разнообразни препятствия.
  • # Sci-Fi визия и елементи – използвайки пълния потенциал на Unreal 3 графичния енджин, Raven Software ни предлагат красив, интерактивен свят, в който времето може да бъде както ваш съюзник, така и враг. Пригответе се за впечатляващо пътуване.
  • # Онлайн мултиплейър- изправете се срещу играчи от цял свят в разнообразни мултиплейър режими, в който фактора време не се свежда само до бързите ви реакции
Zamunda.netСистемни изисквания:

Минимални изисквания:
  • OS: Windows XP / Vista / 7
  • Processor: Intel Pentium D Dual Core 2.8 GHz / AMD Athlon™ X2 4800+
  • RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)
  • Video card: NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon X1800
  • VRAM: 256 MB
  • HDD: 8 GB
[youtube]50O3BxaQ-co[/youtube]


Download:
Zamunda


Лично Мнение: Определено шутър, който ме грабна ! За макс адреналин е препоръчително да се играе вечер, на тъмно biggrin.gif Първите минути са малко мудни и по нищо не личи, че играта ще е нещо по-различно от другите шутъри по пазара. Но бързо цялата история с новия елемент Е99 става доста интересна. И идва моментът, в който се добирате до устройството за манипулация на времето или TMD. С него можете да правите няколко неща. Да променята възрастта на предмети и същества, можете да забавите времето в определена облас, която също така да ползвата като щит. Е, има и минуси играта.. На места напомня твърде много на други популярни шутъри и най-вече на др добър продукт на Raven Software - Wolfenstein , а всичките бележки, които допълват историята напомнят много на BioShock 2, НО това не прави Singularity лоша игра. Задължителна за всеки, който дори малко се нарича геймър, определено грабваща игра с добра история, която е направена доста добре.

9/10 : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, f0rgy, 12 2010 21:07:16, 3
Craft


За играещите-ако видите някъде по стелажи или етажерки в лабораториите фотоапарат го използвайте (като се доближите до него ви изписва да натиснете Е) smile.gif
Mara Jade Fan


Мдаа, преди да я пробвам преди няколко седмици бях чел разни неща за играта по сайтовете, знаех, че ще бъде готина игричка, но и аз не очаквах да се окаже толкова удачно заглавието. Откъм история и откъм геймплей вече играта просто е със сигурност едно от неочаквано добрите попадения за тази година. А това, че пичовете от екипа наистина са взаимствали идеи от други популярни игри, както вече стана ясно, това ни най-малко не намалява факта, че играта си заслужава изиграването. Най-малкото с TMD-то може човек да измисли поне половин дузина начина, по които да приключи една схватка с противника - което си е ефектно откъдето и да го погледне човек biggrin2.gif .
f0rgy


Мда, определено играта си струва. [spoiler] Накрая като вземеш последния ъп на TMD-то става голямото меле с ънлимитед power и яко се абюзва с TMD-to biggrin.gif [/spoiler]
Иначе историята като се замисля е дори повече от добра. Една от малкото игри, чийто край ми хареса изключително много smile.gif

П.С. От Raven обявиха, че 100% ще има Singularity 2 happy.gif1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional