Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Fifa 10


FIFA 10
Производител: EA SPORTS
Жанр: Спорт
Снимки: ТУК

Ревю:

Новото издание на най-популярния футболен симулатор е вече факт. Станете част от невероятното ниво на контрол във FIFA 10, с което ще изживеете красивата игра така, както никога досега!!!
 • 360° дрибъл – първата истинска 360є система за дриблиране постигана във футболна игра ще ви даде прецизен контрол, с който умело да можете да използвате пространствата между защитниците, което до сега не бе възможно.
 • Сръчно дриблиране – усъвършенстваната технология за анимиране на движенията ще ви позволи да се изправите лице в лице със защитниците и да ги „финтирате” с прецизен дрибъл, точно както в истинската игра.
 • Свободна игра тяло в тяло – по-големият мащаб на дриблиране и новите сблъсъци между играчите, с по-непредсказуеми и в същото време допълнени възможности за отнемане на топката ще направи битките между играчите още по-реалистични.
 • Подобрение в поведението на играчите – играчите ще са много по-схватливи с по-автентично поведение. Те сега ще пропускат пасове, които не са предназначени за тях, ще се пазят от шутирана от съотборник топка, ако блокират пътя й и ще се спускат по посока на шутове отправени от нападателите, за да защитават собствената врата.
 • Усъвършенствано позициониране – защитниците ще усвояват по-добре тяхната зона, като ще покриват рискови дупки оставени от техни съотборници. В атака играчите ще анализират пространството по-ефективно, преценявайки атака си, за да не изпадат в положение на засада.
 • По-точни пасове – играчите ще анализират по-прецизно разстоянието между тях и поемащия топката, с което по-лесно да преминават през защитниците.
 • Завладяващ футболен свят – режимът Manager ще ви въведе още по-дълбоко в света на футбола, с формации и отбори, определяни от важността на мачовете, седмични трансфери в реално време и трансфери, водещи до невероятни битки на пазара за футболисти.
Zamunda.netСистемни изисквания:

Минимални изисквания:
 • OS: Windows XP (SP2) / Vista / 7
 • Processor: 2.4 GHz single-core
 • RAM: 512 MB (XP) / 1 GB (Vista)
 • Video card: Geforce 6600 / Ati Radeon 9800 Pro
 • VRAM: 128 MB
 • HDD: 7 GB
[youtube]JjoW6TFeuGc[/youtube]


Download:
Zamunda
Arena

Лично Мнение: Хм... Изиграх няколко мача и мога да кажа вече доста неща за новата ФИФА... Първото, което забелязах, че отново ще можем да играем с Холандия ( оригиналните имена на играчите, оригинални екипи ) . Графиката видимо е подобрена, но това не е толкова важно за игра от този тип. Геймплей.. Първото, което ме очарова е подобреният дрибъл на играчите. Вдъреността на ФИФА 09 е напълно премахната и освен познатите ни 4 посоки + няколкото междинни сега има много по-голяма маневреност и човек, играл 5-6 фифи ще може да се промъква през 3-4 защитника с малко тренировки. Също така е наблегнато на физиката доста повече и така наречената игра рамо в рамо. Пасовете и ударите са много по близко до реалните. Изобщо играта се приближава една крачка по-близо до истинския футбол. Корицата също ми харесва biggrin2.gif Рууни и Лампард ще са на кориците на играта при всички платформи и във всички държави. Докато третият човек вече ще зависи от държавата ( корицата тук е английска с Уалкот. В германия 3тият ще бъде Швайнщайгер. Във Франция - Бензема и т.н. ) Също така на първи поглед Manager режимът е доста по-задълбочен. Голям плюс е, че вече в режим Be A Pro се играе както с клубния отбор на направения от вас играч, така и с националния отбор. Нова екстра е и така нареченият Season режим, който е като нормалния Manager Mode но леко орязан и не се играят 15 сезона, а 1.
Все още не мога да се наема да дам оценка на играта като цяло, защото твърде малко съм я разгледал, но за мен тази ФИФА има потенциала да надмине дори и всеобщия любимец - ФИФА 07 smile.gif : GgBiT.InFo

Ревюта и новини, f0rgy, 26 2009 20:09:02, 1
Цвете от луната


Някой иска ли да играем ? biggrin.gif1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional