Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Роналдо е новата страст на Парис Хилтън !


Парис Хилтън иска да живее с Кристиано РоналдоСлед двете нощи в прегръдките на Роналдо, Парис май се влюби в него. Скандалната блондинка даже иска да заживеят заедно. Според слуховете, когато богатата наследница разбрала, че футболната звезда е в Лос Анджелис, решила да зареже гаджето си Дъг Рейнхарт.

Все пак Кристиано е сред най-богатите спортисти, за разлика от бившата й половинка. Запознати разкрили, че Парис не искала да се задоволи само с двете нощувки прекарани със звездата. Хилтън директно заявила на Роналдо, че били страхотна двойка и щяли да са много щастливи заедно.

„И двамата сме толкова известни, че можем да бъдем по-популярни дори от Виктория и Дейвид Бекъм. Освен това ние сме много по-готини и по-млади от тях”, заявила Парис на Кристиано. Приятелка на богатата наследница разкрила още, че блондинката дори заявила на футболиста, че щяла да се премести да живее при него в Мадрид.

Едва ли обаче мераците на Парис съвпадат с тези на Роналдо. Той вече бил забелязан да се прибира в стаята си в хотел Palms в Лас Вегас, където бил отседнал, към 5 часа сутринта в компанията на две девойки – една тъмнокоса и една блондинка.Роналдо от своя страна коментира отношенията си с Парис Хилтън пред таблоида "The Sun".

"Тя наистина е страхотно момиче. Прекарахме си страхотно. Аз съм млад мъж, а Парис е млада жена. Така че да си говорим в клуба е нещо нормално. Тя живее на хиляди километри. Парис е заета, аз също имам своите ангажименти в Мадрид. Не съм сигурен дали ще се срещнем пак. Просто се забавлявах максимално по време на кратката ваканция".

PARIS HILTON AND CRISTIANO RONALDO VIDEO


Лично мнение: Признавам, че наистина ще бъдат страхотна двойка 16.gif Парис вече дори не ме дразни, безразлична ми е, не ми прави впечатление толкова, колкото преди. И съм свикнала да чета и да слушам за всичките й истории. Но тази вече беше разбиваща! С Роналдо!? Него не мога да го понасям, сега обаче ще играе в любимия ми Реал и не знам как ще свиквам с него хаха, трябва някак си. Но двамата с Парис си отиват страшно много! Въпреки че не си представям, че ще заживеят заедно... Парис слага тигана, преди да е уловила рибата 18.gif Е, ще видим какво ще стане, но ще следя клюките с интерес 18.gif : paparak.bg

Шоу новини, Steph, 22 2009 13:06:53, 11
Цвете от луната


Ти колко любими отбора имаш ?
bengi


Май Парис ще си остане само с мерака... biggrin.gif
Steph


Цитат(Цвете от луната @ Jun 22 2009, 18:41) [snapback]510291[/snapback]
Ти колко любими отбора имаш ?

Два - Ливърпул и Реал Мадрид. Защо?
Цвете от луната


Питах просто. Щото бях останал с впечатление че си за пул.
Marissa Cooper


shocking.gif1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional