Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Chrome излезе във версии за Mac и Linux

Google пусна първи версии на своя браузър Chrome за Mac OSX и Linux системи. Това са незавършени версии, предназначени за тестови цели, съобщи блогът Сhromium.

Компанията не препоръчва на потребителите да ползват в ежедневната си работа тестовия Chrome като основен браузър. Функционалността на тези версии е ограничена – например, те не позволяват гледане на видеоклипове в YouTube и разпечатване на страници от сайтове. Липсва също възможност за промяна на настройките.

Google пусна бета версия на браузъра Chrome за Windows през септември миналата година. Финалната версия на продукта излезе през декември. Наскоро се появи и втора версия на Chrome за Windows.

Компанията обаче не отдава голямо значение на номерирането на версиите. Нейни представители посочват, че Chrome, както и останалите приложения на Google са постоянно в бета етап. Веднага щом има готова функционалност, Google я пуска за потребителите. Този подход е различен от стратегията на Microsoft, при която има пълна яснота за етапите на пускане на дадено приложение.

Download: Google Chrome unstable for MacOS and Linux
: console, Linux-bg.org; TechNews

Софтуер Новини, the_mouse, 09 2009 10:06:25, 01. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional