Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Състезание по Overclocking и Modding за ентусиасти


OMG! – OVERCLOCKING & MODDING GURUS CONTEST (http://omg.idg.bg/) започна и има за цел да събере на едно място хардуерните ентусиасти в България.

Хора с фантазия и технически способности, които превръщат компютрите си в произведения на изкуството – модъри, както и такива, които не се примиряват с даденостите – с нещата такива, каквито са и са въоръжени с ентусиазма да научават всеки ден нещо ново за света на хардуера – клокъри, могат със създадените от тях машини да се състезават в демонстрация на умения и изобретателност.

Предвидили сме много награди за участниците, за победителите и за публиката: дъна, процесори, видео карти, охлаждане, твърди дискове, безплатен Интернет и др.

Хардуерните ентусиасти могат да участват в това събитие, регистрирайки се до 08.06.2009 г. на http://omg.idg.bg/ с описание на овърклокнатите си машини и/или снимки на модифицираните от тях модули, устройства и компютри.

Жури от независими експерти ще допусне най-добрите до финалния кръг.

Финалът ще се проведе на 20 юни (събота) 2009 г. в Централния военен клуб в София от 9 ч., като участниците в конкурса по overclock ще демонстрират своите умения на живо, а публиката ще може да се наслади на ефектните и нестандартни модификации на компоненти, създадени от най-добрите модъри.

Всички финалисти ще участват със собствените си, посочени при регистрацията, машини.
: GgBiT.InFo

Хардуер Новини, JOBS.IDG.BG, 08 2009 11:04:00, 2
Stratovarius


Пълни глупости, гледайки условията се 4удя да пла4а или да се смея, а вие вдигате толкова 6ум за мисс българия, вси4ко е такова странно не само мисс състезанието :Д.
nihilista


Цитат(Stratovarius @ Apr 8 2009, 16:54) [snapback]496519[/snapback]
Пълни глупости, гледайки условията се 4удя да пла4а или да се смея, а вие вдигате толкова 6ум за мисс българия, вси4ко е такова странно не само мисс състезанието :Д.


Да вземем да хвърляме кокали и зарове, или да идем на врачка за да разберем какво искаш да кажеш?!
Вземи се обоснови за глупостите които си написал.1. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional