Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   
Oth.GGbit.info
   
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Пътят към ъпдейта е осеян с добри намерения

На 28 юли тази година ESET пусна един от най-големите си ъпдейти през последните години. Файлът с големина 11 MB съдържа над 150 000 сигнатури и други подобрения на енджина на програмата. Такива ъпдейти са рядкост и излизат само 2-3 пъти годишно, но са изключително важни за ефективното функциониране на системите за защита. Обикновено обновленията са не по-големи от 400 Kb и се получават няколко пъти дневно.

Много от потребителите, обаче, са останали неприятно изненадани, тъй като са били затруднени при обновяването на продуктите си. Част от клиентите все още използват стари версии на ESET NOD32 и това, заедно с неочакваната големина на файла, е причинило претоварването на сървърите.

Временните затруднения са преодолени – към 2 август вече почти всички потребители на ESET са успешно обновили системите си и те работят по-стабилно и по-бързо. От централата на компанията планират да отделят няколко сървъра само за потребители на ESET NOD32 Antivirus v.3, както и да интегрират автоматично известяване за задаващи се големи ъпдейти.

Продуктите за информационна защита ESET NOD32 и ESET Smart Security v 3.0.669 и 3.0.667 са преиздадени, както и демо версия 3.0.667 и платената 3.0.669. Версиите не съдържат нищо ново, освен актуализирани дефиниции и обновени модули. Целта е да се избегне изтеглянето на големи файлове непосредствено след инсталацията и да се предотврати претоварване на сървърите. Преиздадените версии, могат да бъдат изтеглени от www.eset.bg : eset.bg

Вирусни Новини, Fixer, 08 2008 16:08:13, 01. !
2. , !
3. , .
3. GGbit.info Team ! . , Support@GGbit.info.
!


Valid XHTML 1.0 Transitional