Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
Новини
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   Фен Сайтове
Oth.GGbit.info
   Гейм Сървъри
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Дървена Дограма
Виктор Шапилов
Рекламно Каре
Пътят към ъпдейта е осеян с добри намерения

На 28 юли тази година ESET пусна един от най-големите си ъпдейти през последните години. Файлът с големина 11 MB съдържа над 150 000 сигнатури и други подобрения на енджина на програмата. Такива ъпдейти са рядкост и излизат само 2-3 пъти годишно, но са изключително важни за ефективното функциониране на системите за защита. Обикновено обновленията са не по-големи от 400 Kb и се получават няколко пъти дневно.

Много от потребителите, обаче, са останали неприятно изненадани, тъй като са били затруднени при обновяването на продуктите си. Част от клиентите все още използват стари версии на ESET NOD32 и това, заедно с неочакваната големина на файла, е причинило претоварването на сървърите.

Временните затруднения са преодолени – към 2 август вече почти всички потребители на ESET са успешно обновили системите си и те работят по-стабилно и по-бързо. От централата на компанията планират да отделят няколко сървъра само за потребители на ESET NOD32 Antivirus v.3, както и да интегрират автоматично известяване за задаващи се големи ъпдейти.

Продуктите за информационна защита ESET NOD32 и ESET Smart Security v 3.0.669 и 3.0.667 са преиздадени, както и демо версия 3.0.667 и платената 3.0.669. Версиите не съдържат нищо ново, освен актуализирани дефиниции и обновени модули. Целта е да се избегне изтеглянето на големи файлове непосредствено след инсталацията и да се предотврати претоварване на сървърите. Преиздадените версии, могат да бъдат изтеглени от www.eset.bg Източник: eset.bg

Във Вирусни Новини, От Fixer, 08 Август 2008 19:08:13, 0 Коментара

Важни уточнения


1. За да коментирате и добавяте новини и статии е нужно да сте регистриран потребител!
2. Достъпът на нерегистрираните потребители на сайта е ограничен и непълен, за регистрацияползвайте тази форма!
3. Молим при първа възможност да прочетете правилата на форума, за да бъдат избегнати възможни проблеми.
3. GGbit.info Team няма пълен контрол върху съдържанието! Ако откриете каквито и да било нередности ще се радваме да ни уведомите за да бъдат своевремено коригирани. Можете да се свържете с нас посредством лично съобщение във форумите, или на емайла за подръжка Support@GGbit.info.
Предварително благодарим за отделеното време!

Календар
Температура
Валута
Телевизия
Кинопрограма
Информация

Valid XHTML 1.0 Transitional