Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
Новини
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   Фен Сайтове
Oth.GGbit.info
   Гейм Сървъри
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Дървена Дограма
Виктор Шапилов
Рекламно Каре
NOD32 вече най-добра антивирусна и на 2007 г.

Една от най-престижните организации за тестване на антивирусни продукт - AV-Comparatives , за втора поредна година раздаде призовете за антивирус на годината и за втори пореден път ESET взима наградите в няколко категории ! Yahoo!


Тази година наградите са в 6 груги :

- Цялостна - за The best антивирус на годината
- Цялостно засичане при ръчно сканиране
- Проактивна защита (защита без необходимост от дефиниции)
- Най-малко фалшиви аларми
- Най-бързо сканиране
- Най-надежден продукт при засичане на полиморфни вируси


ESET NOD32 е екслузивният No.1 в 4 от категориите , включително проактивен лидер и най-добър продукт на годината !!! Wink


За да бъде даден продукт провъзгласен за най-добър , той трябва трайно да постига изключително висок рейтинг на засичане на заплахите , включително и при засичане на едни от най-сложните вируси (полиморфните вируси) , трябва да има много добра проактивна защита , да генерира много малко фалшиви аларми (по възможност никакви) , трябва да бъде бърз и лек , да няма критични или дразнещи бъгове . NOD32 отговаря на всички тези критерии , като понякога даже и чупи рекордите и заслужено взима призът за No.1 на 2007 г!

Освен всичко друго , AV-Comparatives подчертава , че ESET е компанията с най-много награди през 2007г от различни уважавани центрове и организации !

Пълният доклад може да бъде намерен на http://www.av-comparatives.org


П.П.: Честита победа на всички истински фенове! 4.gif Източник: ESET NOD32 Bulgaria

Във Вирусни Новини, От Fixer, 18 Декември 2007 21:12:27, 9 Коментара
Viiipeer_


mad.gif

Bullshit!
club135


Да са живи и здрави и да им е честита наградата... аз пък продължавам да се доверявам на братушките.
П.П. Добре де... а защо тук и Касперския и F-Secure излизат по-добри? Много странно... А разликите в резултатите между май и август е огромна. Да не би повечето гадняри-вирусописци да са близнаци и по случай рожденните си дни да пишат нови вируси?
SoARoN


жоре, линка нещо а?
Цитат
Error 404 - File not found

The requested file could not be found.

Please ensure that you are trying to access the correct URL. Only links to our main site are allowed.

* If you have reached this error message from one of your "bookmarks" or "internet favourites" then please update the bookmark/favourite.
* If you have reached this error message by following an out-of-date link from a web page then please inform the person responsible for that web page, so that the link may be corrected or removed.

иначе никога не съм го харесвал нода, за мен неговата "популярност" е изкуственно създадена и не се базира на потребителски впечатления. а и жоро нормално е според мен Касперския и F-Secure да излизат по-добри просто защото са wink.gif
club135


Пф... както и да е. Това е сравнението от май-месец от линка, който Фиксър е дал. Всеки, на който му е интересно ще отвори и ще види.
За това коя е по-добрата антивирусна не мога да коментирам, защото няма как да го докажа по никакъв начин. Просто съм свикнал с Касперски и Ф-Секюре, доволен съм от тях и продължавам да ги използвам. НОД32 бях качил още в началото, когато много нашумя, но след месец се наложи да преинсталирам ОС заради вируси и се отказах повече да я кача.
Viiipeer_


Цитат(club135 @ Dec 19 2007, 11:53) [snapback]337298[/snapback]
Пф... както и да е. Това е сравнението от май-месец от линка, който Фиксър е дал. Всеки, на който му е интересно ще отвори и ще види.
За това коя е по-добрата антивирусна не мога да коментирам, защото няма как да го докажа по никакъв начин. Просто съм свикнал с Касперски и Ф-Секюре, доволен съм от тях и продължавам да ги използвам. НОД32 бях качил още в началото, когато много нашумя, но след месец се наложи да преинсталирам ОС заради вируси и се отказах повече да я кача.сьщият проблем даже с лицензиран нод!

Важни уточнения


1. За да коментирате и добавяте новини и статии е нужно да сте регистриран потребител!
2. Достъпът на нерегистрираните потребители на сайта е ограничен и непълен, за регистрацияползвайте тази форма!
3. Молим при първа възможност да прочетете правилата на форума, за да бъдат избегнати възможни проблеми.
3. GGbit.info Team няма пълен контрол върху съдържанието! Ако откриете каквито и да било нередности ще се радваме да ни уведомите за да бъдат своевремено коригирани. Можете да се свържете с нас посредством лично съобщение във форумите, или на емайла за подръжка Support@GGbit.info.
Предварително благодарим за отделеното време!

Календар
Температура
Валута
Телевизия
Кинопрограма
Информация

Valid XHTML 1.0 Transitional