Начало   Софтуер   Ревюта   Статии   Дневници   Галерия   DC HuB   Уеб Чат   Форум
Новини
 GGbit.info Новини
 Комуникации
 Сигурност
 Софтуер
 Хардуер
 Игри и забава
 Работна Среда
 Спорт & Хоби
 Програмиране
 Шоу Новини
 Други Новини
GGbit.info +
   Фен Сайтове
Oth.GGbit.info
   Гейм Сървъри
CS.GGbit.info
   Frendly Url's
Дървена Дограма
Виктор Шапилов
Рекламно Каре
AVG е избран за водещ алтернативен бранд в Северна Америка


GRISOFT, разработчикът на софтуерът AVG Internet Security е бил избран от Северно-американските доставчици на решения за информационните технологии, които четат списанието VARBusiness, като най-добра алтернатива на останалите лидери на пазара за сигурност в региона.

Лоурънс М. Уолш, редакторът на списанието, което покрива бизнеса за интегриране на технологии, обяснява че има няколко причини, поради които тази търговска марка е предпочитана за лидер в категорията си. “Продукти, като AVG често дават на реселърите с добавена стойност висока ефективност, иновативни технологии и преференциални ценови възможности,” казва Уолш.

Линията продукти AVG на GRISOFT за потребителите в дома, малкия и средния бизнес защитава срещу растящото количество Интернет заплахи включително червеи, вируси, троянци, адуер, спайуер, спам и киилогърс. AVG Internet Security 7.5 е всеобхватен продукт за компютърна сигурност включващ анти-вирусна и анти-спайуер защита, лесна за използване защитна стена, спам филтър и инструменти за защита срещу фишинг. Друг известен продукт AVG е AVG Anti-Malware, който комбинира последните анти-спайуер и анти-вирусни технологии, в един пакет с лесен за използване интерфейс. На разположение са също мрежови и сървърни версии с отдалечено администриране, предлагащи съвместимост с последните версии на операционните системи, включително и с Windows Vista. Всички продукти за сигурност AVG включват автоматични бързи осъвременявания и пестеливо използване на компютърните ресурси. Платените версии са с безплатна техническа поддръжка за периода на лиценза.

Лари Бридуел, от Глобални Стратегии за Сигурност в GRISOFT казва: “За GRISOFT е чудесна новина, че читателите на VARBusiness са посочили нашия софтуер за най-добър избор при риселърите и дистрибуторите, но това не ни изненадва. Ние работим в близко сътрудничество с нашите партньори и дистрибутори като им даваме цялостна подкрепа в маркетинга и продажбите. Ние също фокусираме нашето внимание към крайните потребители на платените версии на AVG, като осигуряваме 24 часова техническа поддръжка достъпна за целия свят.”

За списанието VARBusiness

За последните 20 години ресурсите на VARBusiness са били основа за решенията вземани от общността на доставчиците на IT решения. VARBusiness дава стратегически и вътрешен поглед за интегрирането на технологии чрез изследвания в индустрията, детайлни статии и материали и информация за събития и иновативни Web-решения. Списанието предоставя на IT-професионалистите възможност да вземат основателни решения за техния бизнес, партньорства и клиенти. VARBusiness притежава редица награди в бранша за своето съдържание и дизайн.

За повече информация относно продуктите GRISOFT AVG, можете да посетите сайта на дистрибутора за България - http://distributor.den.bg или специализирания сайт http://www.avgbulgaria.com Източник: GgBiT.InFo

Във Вирусни Новини, От avgbulgaria, 24 Февруари 2007 16:02:05, 0 Коментара

Важни уточнения


1. За да коментирате и добавяте новини и статии е нужно да сте регистриран потребител!
2. Достъпът на нерегистрираните потребители на сайта е ограничен и непълен, за регистрацияползвайте тази форма!
3. Молим при първа възможност да прочетете правилата на форума, за да бъдат избегнати възможни проблеми.
3. GGbit.info Team няма пълен контрол върху съдържанието! Ако откриете каквито и да било нередности ще се радваме да ни уведомите за да бъдат своевремено коригирани. Можете да се свържете с нас посредством лично съобщение във форумите, или на емайла за подръжка Support@GGbit.info.
Предварително благодарим за отделеното време!

Календар
Температура
Валута
Телевизия
Кинопрограма
Информация

Valid XHTML 1.0 Transitional