Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Night Lands
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Game of Thrones > Епизоди > Сезон 2
ViruZzZ
The Night Lands

сезон 2, епизод 2.
Като заместник на Ръката на краля, Тирион се сблъсква с Церсей. По пътя си на север Аря споделя тайна на Джендри. Един от войниците на Дани се "завръща" с новини за тяхното местоположение. Теон най-накрая, след 9 години, се връща при баща си Балон Грейджой, който иска да възстанови древното кралство на Железните острови. Давос се среща с пират, карайки го да се обедини със Станис и магьосницата му Мелисандра, за да атакуват заедно Кралски чертог.
Relevant Advertise!
Mara Jade Fan
Да ходят да се гръмнат "феновете" чели книгите и whining (мрънкащи) за разликите, които в новия сезон били "мноооого големи" вече, сериалът тръгвал надолу, следели го ей така едва ли не по навик....Бе защо не вземат да се.....Отвсякъде си личи чия героиня от сагата на Мартин "ми лежи на сърцето", но не съм тръгнал да плюя наред защо сценката между нея и брат й Теон беше съкратена толкова много - атмосферата, когато нашия разбра как го е метнала родната му сестра си беше налице. Също така може мацката и да не ми се припокрива чак толкова с представата за героинята, която си бях създал, но ей - мен ми е кеф, че виждам една от любимите си героини "на живо" дето се вика. Така си и умирах от кеф докато гледах Легендата за Търсача - там промените бяха огромни спрямо книгите. Но пък след един момент това, че имах възможност да гледам любимите си герои на екрана, да се кефя на страхотния каст на сериала (факт, който присъства в пълна степен и в "Троновете", затова и на драго сърце им прощавам неточностите) - това за мен като фен беше достатъчно, а не да мрънкам за неща, които тъй или иначе са станали вече...Абе с една дума поредното стабилно епизодче от сериала.
ViruZzZ
Вик, винаги ще има недоволни и устата не можеш да им затвориш.. Обаче от една страна нормална им е реакцията, щото първият сезон следваше едно 90% от книгата, ако не и повече, а сега са вместени 2рата и малки части от 3тата, за да не виси Джайм във въздуха.. Аз досега съм доволен. Да, изпуснати са сцени и са добавени ненужни такива.. но сериалът върви добре досега и подновяването му за трети сезон само доказва това. А аз ще бъда напълно удовлетворен като ми покажат една сцена от Севера ^^
ludoto_mimi
Не знам защо хората мрънкат. И аз съм чела книгите, но изобщо не ме притесняват нещата, които са променени. Не може всичко да е едно към едно. Пък и така става по-интересно, защото не знаеш какво да очакваш. Лично аз чакам с нетърпение тези сцени, които ги няма в книгата, но по един или друг начин са намекнати, или са от гледната точка на съвсем различен герой.

Не ми хареса само сцената с Теон и писмото. Опитват се сценаристите да го redeem-нат за това, което ще последва.
Johnny Red
Казвали сме хиляди пъти, че по-лошо за една поредица от фенщината няма и това е доказан факт всеки един път. Аз години наред не мога да разбера как един почитател може да бъде толкова ограничен и да е напълно неспособен да види нещо извън призмата на собственото му пристрастие. Интернет форумите посветени на някой франчайз от сумати време не са нищо повече от сборище на некадърници. Понякога реакциите им са оправдани, но когато хора като продуцентите на Трона, Кристофър Нолан или изобщо таланти, които са доказали отново и отново, че си разбират от работата, ако за такива хора почват да се говорят тъпотии само и единствено защото били "променили" нещо и не се вписвало в оригиналната концепция, тогава аз бих се срамувал да се нарека фен на нещо, защото тия "фенове" са шибани идиоти. Да отидат в Метро или Техномаркет и да си купят живот, сигурно ще го хванат на промоция. Иначе аз ще изчакам да излязат поне 5 епизода и тогава ще ги изгледам. Миналия сезон го почнах последната седмица и сега също съм склонен да изчакам малко да се съберат повечко серии.
Johnny Red
Значи това е прословутата сцена за която толкова говореше Вик. 18.gif 6 точки. Напълно разбирам защо са й променили името на мацката, едно е да четеш, съвсем друго да слушаш. В тоя сериал говорят с някъв британско-ирландски акцент или какъвто е точно, а по тия места винаги "а"-то го правят на "о". Сигурно Аша щеше да звучи почти като Оша и за това са направили добро решение да изберат друго име. Защото някой дето не е чел книгите или който като мен няма навик да помни всички имена ще й чуе името по тоя начин и ще каже защо има две Аша. Козметична промяна и точно на място. Тирион и Церсей отново във вихъра си, а края беше уникален. Тоя Крастър ми лази яко по нервите. 5/5.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.