Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 17 - Let the Right One In
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The Vampire Diaries > Епизоди > Сезон 1
brooke_scott

Vampire Diaries - Let the Right One In

Сценарист:


Режисьор:

Изпълнителни продуценти:
В ролите:Поддържаща роля:


Гостуващи Актьори:


Kevin Williamson
Julie Plec

Dennis Smith

Bob Levy
Leslie Morgenstein
Julie Plec
Kevin Williamson

Nina Dobrev (Elena Gilbert)
Ian Somerhalder (Damon Salvatore)
Paul Wesley (Stefan Salvatore)

Zach Roerig (Matt Donovan)
Candice Accola (Caroline Forbes)
Katerina Graham (Bonnie Bennett)
Sara Canning (Jenna Somers)
Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert)
Matthew Davis (Alaric Saltzman)

Malese Jow (Anna)
Melinda Clarke (Kelly Donovan)
Stephen Martines (Frederick)Когато Деймън и Стефан си създават нов враг, Стефан внезапно се озовава в рискована ситуация. Деймън и Елена се опитват да убедят Аларик да се присъедини към тях и да помогнат на Стефан. Мат е обнадежден, че майка му - Кели, се е върнала завинаги. След като колата й се чупи в буря, Карълайн прави ужасяващо разкритие, което ще шокира всички в града.

Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 09/04/2010
The Vampire Diaries Season 1 Episode 17 - Let the Right One In

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 09/04/2010
The Vampire Diaries Season 1 Episode 17 - Let the Right One In

Relevant Advertise!
®SlowDownBaby
Няма такъв епизод... WTF?! Не искам психоСтефан и добрияДеймън - не ми се връзва, пък и погледа, който вкара Пол в новото промо, казвайки "I have this hunger" не беше на психопат, а на малоумно.... Прекалено много Ейнджъл ми идва тука.

Разбира се, че искам Стефан да е лош, лош, лош... ама не някакъв извратеняк. Дано не оплескат хубавия сезон точно накрая, че ще им откъсна главата на сценаристите, както ще минавам през Атланта...

Както и да е - епизодът беше прекрасен, много тъмен и наситен, страхотна игра и на Пол и на Иън. Ана почвам да я харесвам все повече. Не ми хареса само последните 5 секунди на края на епизода, вече казах защо.
OTH_Maniac
Леле тука вече стана мазалото worthy.gif Много , много добра серия!
Леле представяте ли си Стефан да изперка яко и Катрин да се върне и да се съюзят срещу Деймън , а Елена да се скъсва от рев хаах mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(®SlowDownBaby @ Apr 9 2010, 10:26) *
Няма такъв епизод... WTF?! Не искам психоСтефан и добрияДеймън - не ми се връзва, пък и погледа, който вкара Пол в новото промо, казвайки "I have this hunger" не беше на психопат, а на малоумно.... Прекалено много Ейнджъл ми идва тука.

Деймън добър няма да стане, спокойно /поне не в близкото, че и по-далечно бъдеще/. При него единственото 'добро', което може да направи е свързано или със Стефан или с Елена, и в крайна сметка пак оставя доста трупове след това. А в последните няколко епизода от сезона тя Джули Плек си каза жената, че Деймън ще се изяви малко повече като героя /т.е. спасявайки Стефан/, но за мен това в никакъв случай не го прави добър, докато Стефан очеизвадно вече ще си покаже тъмната страна, но то се и очакваше /все пак и в книгите го има този момент, колкото и кратък и недоразвит да е/. Просто баланса между двамата е различен. Деймън е лош, но дълбоко в себе си има нещо добро останало, докато при Стефан е точно обратното - той използва човечността си, за да скрие частта от него, която е наистина вампир и е нормално в един момент когато му се подаде капка кръв цялата фасада да рухне и той да се побърка. Лично аз съм сигурна, че сценаристите са измислили достатъчно добро развитие на това положение, така че в крайна сметка зрителите да останат удовлетворени /или поне тези като мен, които не мислят, че свети Стефан е само това, което показва на повърхността/.

Специално за епизода нямам кой знае какъв коментар, хареса ми много повече от предишния. Най-хубавите и динамични моменти за мен си бяха с Деймън и Елена, просто появат ли се Иън и Нина на екрана винаги спират дъха ми. Хареса ми съдействието между Аларик и Деймън, не че очаквах да станат първи дружки де, добре си го бяха направили накрая. Също така историята с Ана и Джеръми ми беше интересно, ама те пък пак се върнаха на вики. Карълайн горката не случи на мъж, но пък сцената когато Елена се появи да утеши Мат беше много силна също. Bинаги съм харесвала отношенията на двамата /чисто платонически де/ и това, че се подкрепят.
Честно казано този епизод напълно компенсира неудовлетвореността ми от предния xD Естествено нямаше да имам нищо против да помъчат Стефан още малко, за да може да има повече съдействие между Деймън и Елена /останала съм на вълната на Shadow Souls, не мога да и се нарадвам на тази книжка/.
Marissa Cooper
Цитат(brooke_scott @ Apr 9 2010, 15:09) *
Деймън е лош, но дълбоко в себе си има нещо добро останало, докато при Стефан е точно обратното - той използва човечността си, за да скрие частта от него, която е наистина вампир и е нормално в един момент когато му се подаде капка кръв цялата фасада да рухне и той да се побърка.


И според мен е така.
Елиia
Различен епизод,радвам се че Аларик им помогна и малко или много е на тяхна страна вече ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.