Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Американски военен робот се разбунтува
GGbit.info > ???????? > ???? ???????? > ????? ??????
Craft

Американски безпилотен летящ робот-убиец “Reaper” се е разбунтувал срещу човешките си господари над Афганистан в неделя и изтребител на щатските ВВС е бил принуден да го свали, преди избягалата машина да е нападнала някоя съседна държава. Очевидно Skynet ще се събуди съвсем скоро.

Въпросният Reaper, познат още като Predator-B, а.к.а. Scout Drone от C&C Generals, е петтонна летяща машина, която може да носи до 14 ракети Hellfire, всяка от които е способна да унищожи танк или сграда. Използва се от американските и британските сили в Афганистан и се управлява дистанционно. По някаква причина обаче връзката с този Reaper е била загубена и американски изтребител го е взривил преди да напусне страната. При инцидента няма жертви.

Роботът не е оказал съпротива, защото не е снабден с противовъздушно въоръжение. От съобщението на армията не става ясно дали робобунтовникът се е обърнал срещу господарите си и е планирал да нападне американски бази или просто е искал да избяга от военна служба. Алтернативно, на машината-убиец й е станало скучно, или (колкото и невероятно да звучи) просто е претърпяла някаква повреда.
Relevant Advertise!
darkymir
Щял е да ходи да гледа порно с хеликоптери в Пакистан.
Sharo
to serve and destroy xD
Plamie
biggrin.gif Това звучи все едно тоя самолет наистина може да мисли.
nihilista
Цитат
По някаква причина обаче връзката с този Reaper е била загубена


Някой див шейх си е купил RC самолетче и са му го разбили... или пък някой друг още по-див шейх се е опитвал да си изпече най-голямата пуканка с няколко отворени микровълнови фурни и без да е искал е сринал комуникацийте на "интелигентните" американци.
Wens
Yeah. Този самолет действа готино... 36_1_55[1].gif
Знаех си, че все някога такава джаджа ще се развихри... BlueTeamEnforcer.gif
advokata
Сега остава да има и някой си Джон Конър... biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.