Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Episode 1 - Pilot
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The Vampire Diaries > Епизоди > Сезон 1
Страници: 1, 2
Lois Lane

Vampire Diaries Pilot EpisodeСценарист:

Режисьор:

Изпълнителни продуценти:
В ролите:Поддържаща роля:


Kevin Williamson

Marcos Siega

Bob Levy
Leslie Morgenstein
Julie Plec
Kevin Williamson

Nina Dobrev (Elena Gilbert)
Ian Somerhalder (Damon Salvatore)
Paul Wesley (Stefan Salvatore)

Michael Trevino (Tyler Lockwood)
Kayla Ewell (Vicki Donovan)
Zach Roerig (Matt Donovan)
Candice Accola (Caroline Forbes)
Katerina Graham (Bonnie Bennett)
Sara Canning (Jenna Somers)
Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert)
Напълно в стила на съвременната телевизия, CW е взела най-добрите оттенъци от книгите на L.J. Smith, за да ги претвори в една нова история, носеща своите уникални и неповторими отпечатъци.

Първия ден, след смъртта на родителите си, в който Елена се завръща в училище се предполага да постави ново начало в нейният живот, но всъщност от този момент започва да тече време на динамичен хаос и мистерия, които постепенно обгръщат ежедневието на младото момиче. Дните си Елена запълва, тласкана между проблемите на малкия си брат Джереми и силното привличане, което изпитва към новодошлият в града, тайствен съученик.

Стефан Салватор е привлекателен и вежлив, но същевременно около него се носи необяснима мистерия, която тегли като магнит към себе си главната героиня. Дълбоко скритата истина, че е вампир и неутолимата му жажда да вкуси кръвта на Елена не остават за дълго спотаени. Съвсем скоро в малкия, иначе напълно спокоен град, започват да се случват ужасяващи неща, за които Стефан твърди, че няма нищо общо. Една подир друга жертвите на нощта увеличават броя си, докато не се разкрива, че зад всичко това стои не кой да е, а собственият му брат – Деймън.

Съдбата им е отредила да кръстосват света навеки, но когато в живота им се появява, като привидение от миналото, Елена, утихналата война помежду им лумва с нов, по-буен от всякога пламък. Невероятната й прилика с Катрин – вампирът, дарил ги с вечен живот – я поставя насред огън, който само тя може да потуши или да изгори в него.

И така битката за душата на Елена започва с тази за сърцето й.

Източник: Vampire Diaries BG
Връзка в АренаБГ:

Дата на излизане в България: 11/09/2009
The Vampire Diaries Season 1 Episode 1 - Pilot

Връзка в Замунда:

Дата на излизане в България: 11/09/2009
The Vampire Diaries Season 1 Episode 1 - PilotEpisode Music

Silversun Pickups - "Sort Of"
Mat Kearney - "Here We Go"
The Raconteurs - "Consoler of the Lonely"
OneRepublic - "Say (All I Need)"
Stars - "Take Me To The Riot"
Katy Perry - "Thinking Of You"
MGMT - "Kids"
Placebo - "Running Up That Hill"
White Lies - "Death"

"(unknown)"
The All-American Rejects - "Back To Me"
Bat For Lashes - "Siren Song"
The Fray - "Never Say Never"

---- архив


musicontv

Relevant Advertise!
DeSiNCeTu
Нямам търпение, актъорският състав е жесток просто! worthy.gif Историята ми харесва, започнах да чета и книгите. Очаквам и сериала да е интересен. Но ще видим де, по принцип винаги си оставам само с очакванията. А и надявам се pone да натрие "носа" на преувеличената поредица Twilight biggrin2.gif

Елена Добрев - някъде бях чела за нея, че е полубългарка 4.gif Мн е сладка, дано се представи добре, гледала съм я само в един мюзикал The American Mall dry.gif
OTH_Maniac
Изглежда заинтригуващо и много интересно!
Нямам търпение до петъка!
Becko_
Ще се гледа определено.

П.С. Но не разбирам едно - защо аджеба темата за 1 епизод е в '' Новини и Спойлери'' , а не в ''Епизоди'' ? blink.gif
MiMzZz
Като излезе, ще го кьорна. Не ми е в листата "Гледай задължително", нооо ще го почна.
Ако ми хареса, ще продължа да го гледам. Ако не, здраве да е!
Marissa Cooper
Цитат(MiMzZz @ Sep 7 2009, 22:40) *
Не ми е в листата "Гледай задължително", нооо ще го почна.
Ако ми хареса, ще продължа да го гледам. Ако не, здраве да е!


Интересен ми се струва, но ще видим, вече ми идва прекалено още нещо с вампири.
Jordan
ще му дам един шанс заради интересната идея, но още не очаквам нищо кой знае какво. надявам се не го направят прекалено бозав с разни романтични и драматични историйки, че ще си е загуба за вампирски сериал, искам нещо сериозно и добре направено.
Lois Lane
Не съм сигурна до колко сериозна може да бъде тематиката за вампири в гиманзията biggrin.gif ... но пък я до къде стигна сериала Angel smile.gif

Аз лично ще му дам шанс, но далеч не разчитам това да бъде сериалът, който да запълва развлекателната ми програма smile.gif

P.S. Vesko, темата е тук, защото до момента на излизане на серията, се води спойлърска. Частна политика на форума...
♥Didito♥
Абе преди няколко месеца имах голям мерак да го гледам, ама сега тъкмо като ще излиза ми е все едно xD ще го почна, но не му възлагам много надежди.
ViruZzZ
Радвайте <3
twhpbtvsvm
не го изгледах целия,но страшно мн ми харесва..ще чакам да излезнат субс..
ViruZzZ
Ммм аз го изгледах пък целия !!! xD Сериала кефи повече, отколкото очаквах ^^ Добре започна, ефектите с очите и кожата на Стефан бяха добре, ама как съм се изсмял на глас като блъснаха Деймън 18.gif ма той фръкна като кегла е 18.gif Всичко си беше перфе, надявам се да видим повече от псайхика, че ми е интересна ^^ Русичката е леко много противна : ) Тая Катрин само малко прилича на пра-пра-пра баба на Елена, но с времето ще се изясни xD /предполагам... xD/ Иначе Иън в кафето приличаше на 40 годишен мъртвец... а тоя дет играе Стефан на снимките главата му беше адски правоъгълна, но в сериала се търпи... Нина е уникална <3
ПП. Ако на някой случайно епизода му не хареса, поне музиката е уникална worthy.gif If I only could make a deal with God ляля xD
brooke_scott
въпреки че повечето сцени вече ги бяха давали по клиповете и бях чела и сценария на епизода, определено останах много доволна. Страшно добре са го направили като цяло, музиката беше страхотна, чак се чудих как са събрали толкова много хубави песни в един епизод biggrin2.gif Откъм героите си е горе/долу както очаквах: Стефан ми е грозен, въпреки че имаше някои прятни моменти /като в часа по история като се изгаври с даскала/; Елена е много различна от книгите, но Нина си изигра супер ролята; Деймън... ммм пърфект, макар че трябва да се съглася с Ицо за кафенето, а Карълайн ще го отнсе ли? Той в книгите не я обича много, но сиг са го променили това; кой остана? А Боните ме нерви малко по-малк от книгите, но тук ме дразни безкрайно голямото чело на актрисата; за сметка на това Мат ми хареса повече отколкото очаквах като гледах снимките; а леля Джена /Джудит/ в книгите на колко години беше, че тук ми се стори младичка. в общи линии имаше приятни изненади, но иначе отговори на очакванията, които си бях изградила и беше почти както си го представях.
OTH^fenka
Много, много хубав епизод. Не съм чела книгите и не мога да ги съпоставя, но сериалът определено ще е доста интересен. Много се радвам, че има българско участие, Нина е Страхотна и много й се кефя още от други филми. За музиката, няма спор, повече от прекрасна. Някой може ли да ми каже на кого е песента, от която е този цитат в поста по-горе: "If I only could make a deal with God"? :-)
Лиз.
Цитат(OTH^fenka @ Sep 11 2009, 09:39) *
За музиката, няма спор, повече от прекрасна. Някой може ли да ми каже на кого е песента, от която е този цитат в поста по-горе: "If I only could make a deal with God"? :-)


Placebo <3

Хареса ми!Хареса ми!Иеййй xD
Толкова много се надявах CW да не са развалили една от любимите ми поредици и те не са успяли.Различно е от книгите да,но въпреки всичко останах многооо приятно изненадана.Поул продължава да не ми се връзва изобщо,обаче въпреки странната форма на главата му не ми беше чак толкова противен,колкото си мислех,че ще ми бъде.Нина игра много добре и беше сладка.Имаше няколко момена,в които много ми хареса.Русото ще го преживяваме някак май.Иъннн <3 Даже сериалът да не ставаше за нищо пак бих го гледала заради него.Беше соу хот (mm) ,и с тези физиономи,където ги прави ^.Мат странно също ми се стори симпатичен.Бони не беше много като Бони в книгите,но това май ми харесва.Карълайн е ужасна както и очаквах да е,въпреки,че накрая ми стана жал за нея,но мина след този поглед,който Деймън и хвърли xD.О да,музиката беше с-т-р-а-х-о-т-н-а.Някой случайно да знае името на последната песен :? Гарванът рулз ;d
Нямам търпение за следващия епизод,в които се надявам,че ще видим повече от Деймън/Иън <3.

Едит:Оу да,след като гледах промото със сигурност ще видим повече Деймън.Карълайн намаза xD

brooke_scott
промо за втори епизод;
Lil Scrappy
сега му хвърлих едно око на промо трейлара
изглежда интересен
последно съм гледал за вампири blade the serial и на другият не му помна името с една полицайка с очила !
и ще изгледам да видя да ли ще ме плени с нещо този !
ма то толкова серияли има вече а и някои стари скоро се завръщат и нови идват направо луда работа wacko.gif
♥Didito♥
Ех и на мен ми хареса много повече отколкото очаквах. Музиката <3 май нямаше сцена в която да не се върти някоя песен (: Елена беше страхотна, за Стефан и Деймън да не говоря, изобщо целия епизод ми беше страшно интересен. Тази Карълайн не ме дразни толкова много все още, обаче имам предчувствието, че няма да е за дълго. Все ще започнат интригите. Джеръми е супер сладък и дано да се събере с Вики, ама като гледам от промото на 2ри еп, май Деймън ще си довърши работата. Нямам търпение да започне любовния триъгълник Деймън/Елена/Стефан, ще бъде интересно (:
Сега вече май ще прочета книжките xD
Undisclosed Desires
Много хубав епизод просто,думи нямам >3. Елена беше страшно красива и Деймън беше адски,ама адски сладък smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif .Този Стефан ми се стори много грозен. Обаче целия епизод беше страхотеннн! Тази Карълайн ме страшно издразни,и вероятно още за бъдеще wacko.gif .
Джеръми е много готин и дано да се събере с Вики,която също харесвам!
А за музиката ,да не говоря,всяка моя любима песен беше там >33.
Само да започне любовният триъгълник-Елена/Деймън/Стефан!Тогава ще е върхът на черешката и на тортата!
twhpbtvsvm
страшен епизод мн ми харесва сериала за сега а елена и стефан са уникалните wub.gif
FrAgMaKeR
Много приятно изненадан съм от този епизод. Имах сериозни очаквания, но все пак не очаквах да ми хареса толкова. Самото начало беше обещаващо, първата сцена беше малко като "I know what you did last summer", само че с кървав завършек. Самата обстановка, мъглата, гарвана.. priceless. Музиката беше много на място във всички сцени, скоро не бях срещал сериал, в който музиката да е толкова добре подбрана.

Не съм чел книгите, така че немога да бъда разочарован от това, че Елена не е руса, или Деймиън е със сини очи, но така когато и Елена и Стефан са тъмно коси и тъмнооки някак си подхождат повече, изглеждат по мрачни.. пък и поредната блондинка с тъп поглед заедно с мистериозен добричък вампир.. хич нямаше да ми се хареса, в няколкото сцени, в които Стефан беше покрай оная русата.. просто се разваляше обстановката. Нищо лично, попринцип харесвам блондинки (даже много), но тук конкретно героите така ми харесват повече.

Само не разбрах, кой бил с триъгълна глава confused.gif и много грозен, аз не видях антипатични и дразнещи актьори, симпатични са всички, е разбира се някои повече, но като цяло каста ми се струва добре.

Отностно вампирите, хареса ми че си ходят на слънце спокойно, без да получават перлени отблясъци (много се смях на това в "Twilight") или да почнат да пушат и стават на прах. Може би има нещо общо с пръстените, но все пак е хубаво, че ще има и дневни сцени.

Ако трябва да опиша сериала на някого, бих го направил със следният израз "One Tree Hill meets Supernatural". А отностно сцените с писането в дневниците, Елена много ми прилича на Лиз от "Roswell" (друг любим сериал), която си водише дневник по същият начин, че дори и визулно си приличат малко..

Ще следя сериала с интерес, давам му много висока оценка за този пилотен епизод.
Marissa Cooper
Цитат(brooke_scott @ Sep 11 2009, 09:00) *
въпреки че повечето сцени вече ги бяха давали по клиповете и бях чела и сценария на епизода, определено останах много доволна. Страшно добре са го направили като цяло, музиката беше страхотна, чак се чудих как са събрали толкова много хубави песни в един епизод biggrin2.gif Откъм героите си е горе/долу както очаквах: Стефан ми е грозен, въпреки че имаше някои прятни моменти /като в часа по история като се изгаври с даскала/; Елена е много различна от книгите, но Нина си изигра супер ролята; Деймън... ммм пърфект, макар че трябва да се съглася с Ицо за кафенето, а Карълайн ще го отнсе ли? Той в книгите не я обича много, но сиг са го променили това; кой остана? А Боните ме нерви малко по-малк от книгите, но тук ме дразни безкрайно голямото чело на актрисата; за сметка на това Мат ми хареса повече отколкото очаквах като гледах снимките; а леля Джена /Джудит/ в книгите на колко години беше, че тук ми се стори младичка. в общи линии имаше приятни изненади, но иначе отговори на очакванията, които си бях изградила и беше почти както си го представях.


горе долу и аз съм така.
Всъщност не очаквах да ми хареса, но съм приятно изненадана и с интерес ще гледам и следващите епизоди.
Стефан и на мен ми е много грозен и груб, Нина е много симпатична и чаровна, а Деймиън..... rolleyes.gif
Dжydж
Цитат(Лиз. @ Sep 11 2009, 09:57) *
Някой случайно да знае името на последната песен :? [/b]


The Fray - Never Say Never wub.gif

Много хубаво начало, ама след като бях изгледала всички промо клипчета и снимки ми се изгуби леко чара на епизода. В каста има много свежи лица, което ми харесва. Мисля, че няма актьор, който да не ми хареса и външно, и как играе. Zach Roerig обаче беше голям сладур, с тези сини очи в сцената в болницата 3.gif
Музиката беше страхотна! Само една ми беше малко неуместна - One Republic - Say (All I Need) - обожавам тази песен, но за точно момент не ми хареса как стоеше на фона.
И аз като останалите нямам търпение да видя повече Деймиън сцени! happy.gif
Лиз.
Цитат(Dжydж @ Sep 11 2009, 14:37) *
Цитат(Лиз. @ Sep 11 2009, 09:57) *
Някой случайно да знае името на последната песен :? [/b]


The Fray - Never Say Never wub.gif


Thnx (:
Страхотна е. <3


Lois Lane
Цитат(Dжydж @ Sep 11 2009, 14:37) *
Цитат(Лиз. @ Sep 11 2009, 09:57) *
Някой случайно да знае името на последната песен :? [/b]


The Fray - Never Say Never wub.gif

Музиката беше страхотна! Само една ми беше малко неуместна - One Republic - Say (All I Need) - обожавам тази песен, но за точно момент не ми хареса как стоеше на фона.
И аз като останалите нямам търпение да видя повече Деймиън сцени! happy.gif


Би ли ми сортирала всички песни от епизода ^^ Ще съм ти много благодарна.
allnitess
[101] Pilot

- "Sort Of" by Silversun Pickups. A couple drives along a dark road and hits someone.
- "Here We Go" by Mat Kearney. Morning at the Gilbert household; Bonnie drives Elena to school.
- "Consoler of the Lonely" by The Raconteurs. Jeremy talks to Vicki at school; Elena & Bonnie notice Stefan.
- "Say (All I Need)" by OneRepublic. Elena sits in the cemetary and writes in her diary.
- "Take Me To The Riot" by Stars. Jeremy tries to talk to Vicki while she's working; Caroline gives Bonnie the scoop on Stefan.
- "Thinking Of You" by Katy Perry. Matt asks Bonnie about Elena; Elena & Stefan arrive at the restaurant.
- "Kids" by MGMT. Stefan chats with Elena, Caroline & Bonnie.
- "Running Up That Hill" by Placebo. Zach confronts Stefan about the animal attack.
- "Death" by White Lies. Stefan arrives at the party; Elena & Bonnie gossip about Stefan; Elena & Stefan chat.
- (unknown). Jeremy interrupts Vicki & Tyler.
- "Back To Me" by The All-American Rejects. Matt tells Elena he's not giving up on them; Stefan turns down Caroline's invitation; Elena follows Jeremy into the woods.
- "Siren Song" by Bat For Lashes. Caroline complains to Bonnie about Elena's luck with guys; Vicki tells Matt that she was attacked by a vampire.
- "Never Say Never" by The Fray. Elena writes in her diary; Caroline flirts with Damon; montage; Elena invites Stefan into her house to talk.
ioanka_vt
И аз съм много доловна от пилотния епизод на сериала smile.gif Беше много повече от колкото очаквах, а дано да продължава така smile.gif
♥Didito♥
allnitess можем ли да разчитаме на теб да постваш листа с песните и за следващите епизоди?
наистина много ти благодаря (: първата песен страшно много ми харесва, иначе всички други ги знам.
Бях много приятно изненадана, че изпозлвха толкова любими мои песни biggrin2.gif
allnitess
Цитат(♥Didito♥ @ Sep 11 2009, 17:23) *
allnitess можем ли да разчитаме на теб да постваш листа с песните и за следващите епизоди?
наистина много ти благодаря (: първата песен страшно много ми харесва, иначе всички други ги знам.
Бях много приятно изненадана, че изпозлвха толкова любими мои песни biggrin2.gif


Ще опитам, доколкото зависи от мен, няма проблем да ги поствам, стига да ги намирам rolleyes.gif
Steph
Страхотно начало! Каст, музика, сюжет... всичко ме грабна с първия епизод! Добре че не гледах клипчетата през лятото, за да ми е интересно сега. rolleyes.gif Стефан.. не ми допада особено на външност, но гласа му много ми харесва и на моменти даже ми прилича на Робърт Патинсън.. не знам дали само аз имам такова усещане. Елина е много красива, Вики играеше Кейси в The O.C. и оттам я познавам, Бони..малко ме дразнеше на моменти, но и тя е симпатична. Деймиън...охх wub.gif С това "хелоу" и с усмивката..и очите... Иън е... хаха нямам думи!
Малко се изненадах като чух "Running Up That Hill" на Placebo. Чувала съм я само в О.С.
Чакам с нетърпения 2ри епизод. Ще се запаля доста, усещам го.. blush.gif
Lois Lane
allnitess, много благодаря... сега ще обработя песните и ще ги добавя към описанието на епизода smile.gif Мерси отново.

Edit: Аусиело току що направи изявление, че премиерата на Vampire Diaries е тази с най-висок рейтинг в историята на CW. Тазсутрешното излъчване удари 4.84 Честито на феновете.
yan4eto_lpfenka
И аз бях изгледала половината епизод на клипчета, но пак е много интересно да го видиш в завършен вид. Наистина останах страшно очарована от музиката. Running up that hill и Never say Never са ми любими от много време, а като ги чух тук worthy.gif . Ето линк с повечето песни, липсват само две /"Here We Go" by Mat Kearney и "Kids" by MGMT / ако някой ги намери, може да постне линк, за да ги добавя.
brooke_scott
Цитат(yan4eto_lpfenka @ Sep 11 2009, 18:20) *
И аз бях изгледала половината епизод на клипчета, но пак е много интересно да го видиш в завършен вид. Наистина останах страшно очарована от музиката. Running up that hill и Never say Never са ми любими от много време, а като ги чух тук worthy.gif . Ето линк с повечето песни, липсват само две /"Here We Go" by Mat Kearney и "Kids" by MGMT / ако някой ги намери, може да постне линк, за да ги добавя.


"Here We Go"
Undisclosed Desires
Брук Скот,мерси за песничката smile.gif.Супер е!
melrose91
Току що гледах 1 епизод. Наистина има доста промени, които биха ме издразнили, ако не се бях абстрахирала от книгите, и ако не беше каста. Имам предвид тези, които играят Сте'фан и Деймън.
Това е и съвет за всики, които са чели книгите и ще гледат сериала:абстрахирайте се от книгите, сериала е нещо съвсем различно.
Иначе не е лош. Трудно свиквам с Елена и с това, че има брат, а не сестра. Че родителите й се умрели преди месеци, а не преди 4 години. Това, че Сте'фан не е италианец (както в книгата), живял през ренесанса, а американец, живял през 1864г.
Но ще го преглътна това. Гледам на серала, като на нещо ново. Като на отделна идея, коята няма нищо общо с книгите. А и Нина е добра, определено има чар.
lemmy
Едиснствено ще кажа можеше и повече, все пак е пилотен епизод ебати, но май ще продължа да го гледам, пък и както и предполагах Деймиън много ми хареса, появата му беше най-добрата сцена, а края с онази чаровно-лукаво-лоша усмивка просто ме спечели, тъй че определено ще го следя и то само заради него хаха smile.gif
OTH_Maniac
Уникален епизод!Много ми хареса.Определно ще продължа да го гледам , а Нина беше супер сладка в епизода blush.gif
MiMzZz
Емиии честно казано, не бях особено впечатлена. Музиката-фантастична. Нина-сладка. Тоя, дето играе Стефан (или както аз започнах да му викам Дядо Стефчо) има ужасно правоъгълно лице, но сякаш сега ми е поносимо правоъгълно. Иън има точно онова вампирско излъчване, което трябва да има един лош вампир. Но нито един от двамата главни мъже не ми хареса. Нито Мат ми хареса, като изключим божествено сините му очи. Този, който най-много ми хареса беше Джеръми. Все пак ще дам още един шанс на сериала, като гледам втори епизод, но ако и той не ме впечатли, просто няма да го гледам.
Rock
Епизода си беше на ниво. Смятам да следя сериала за напред. Нина Добрев е много лъчезарна и сладка.
[beyond paradise]

Изненада съм , при това много приятно.
Серията си беше на ниво , абсолютно добре стартира сериала , дано и да се задържи това. Макар коренно различните гледни точки на книгите и на сериите , определено ще ми задържи интереса. Би било интересно да гледам друг поглед върху нещата.Историята е изкусителна просто. Фентализира ме много ^ ;d
АДСКИ съм впечатлена от Нина. <3 Много , много ми допадна - като се започне от начина й на говорене , премине през начина на обличане и естествено външния вид. Актьорската игра изобщо не е за подценяване.
Иън и Пол се справят добре и са харизматични що се отнася до relationship-а им, а ако говорим за визия Иън е перфектен за Деймиън , но непропорционалната физиономия на Пол ми е неприятна [но тялото му е друго нещо <3. ;d]. Но мисля ,че ще свикна с начина , по който изглежда и ще ми се впише в обстановката.Искам да ги гледам как се мразят ^^ И да има повече мъжки боища ;dd , или вампирски - whatever.
Едно е факт - БОНИ НЕ МЕ ДРАЗНИ. А това е нещо наистина ново. Дано да си я оставят такава каквато беше в първа серия , че ако я променят по начина , по който беше в книгитее - леле мале .. ;х
Чакаме следващия епизод. (:
пп: искрено се надявам нещатата със Дневниците да не се развият по начина по който стана с кхъм болната ми тема Здрач , че втора комерсиализация не знам как ще понеса. -.-.-.-
ZuZka yeah
Нищо ново не поднесе тази първа серия - вампир се влюбва в човек и прочие, и прочие... Всички работи, дето ги дадоха бяха толкова изтъркани, че няма накъде. Толкова ли е трудно да се измисли нещо ново се питам аз.
Но ще продължа да го гледам заради каста, като цяло ми харесват актьорите, има бая симпатични лица, а пък и туко-виж вкарат някоя непозната нотка в сериала!

БТУ, темата е прекрасно оформена, браво на създателя!
MiMzZz
Според мене пък трябва всички да спрат да го сравнявам с тъпотията Туайлайт. Да верно историята е банална. Вампир + Човек. Но това съвсем не значи не е оригинална по свои си начин.
Steph
Е, и мен ме дразни това, че вече го сравняват. Историята е по-различна, прилича си, но не е същата. А аз пак ще попитам.. не ви ли прилича малко гласа на Пол на този на Робърт? Или аз нещо си въобразявам. blush.gif
ZuZka yeah
Хаха, иначе пък теб те дразни, че ги сравняват. xD

Ми не само Туайлайт, другото вампирско нещо, което съм гледала е Муунлайт - и то е същата работа. И как да не сравнява човек, като в момента целият свят е залят от тези неща и просто няма как да останеш безпристрастен.
MiMzZz
Цитат(Steph @ Sep 12 2009, 01:21) *
Е, и мен ме дразни това, че вече го сравняват. Историята е по-различна, прилича си, но не е същата. А аз пак ще попитам.. не ви ли прилича малко гласа на Пол на този на Робърт? Или аз нещо си въобразявам. blush.gif


Въпросът е не там, че сравняват Тwilight с The Vampire diaries, а че сравняват The Vampire Diaries с Twilight, True Blood, Moonlight, Blood Ties, и като цяло с всички вампирски сериали, Да, верно е, че всички те си приличат по баналния сюжет
вампир + човек, ама айде моля ви се, всяка история е различна. Защо трябва да си сравняваме?
А, според мене пък Дядо Стефчо а.к.а. Пол и Роб прилика няма..
Becko_
Определено ми допадна 1 епизод и .. ще видиме и другите за напред.
apophis
много хубав епизод въпреки че бях гледал сички промо клипчета пак ми бе интересно,Нина е супер сладка.Какво не харесвате на Пол уесли на мен ми харесва даже повече от Иън който не ми хареса толкоз като бад бой.
chaotic
Като гледам съм една от малкото, на които не им хареса епизода. Нито съм чела книгите, нито съм гледала клипчета преди това, но пак не успя да ме впечатли. Всъщност, сигурно, ако бях чела някакво инфо за героите, щеше да ми е по-интересно и да го разбера по-добре, но на пръв поглед всичко ми се стори малко натрупано и неествествено. Общо взето най-интересна ми беше историята на брата и момичето, което го нападнаха.
Ако нямам какво друго да правя, може и да му дам втори шанс другата седмица
FaLLOuTbOy
Подозирам, че този сериал ще бие ОТХ по популярност във форума. CW направиха за пръв път добро решение, като рекламираха продукцията си навсякъде. Нямаше начин първият епизод да има ~3 рейтинг след като Twilight/True Blood манията е в разгарата си. Радвам се, че все пак намериха нещо, към което има значителен интерес. Надявам се да запази настоящия рейтинг, но е трудно да се прецени, след като имаше както позитивни така и негативни мнения. Ето това е финалния рейтинг на сериала:

8:00pm
- 4.713 million viewers
- 3.1/5 HH
- 2.0/7 A18-49
- 2.1/8 A18-34
- 2.9/10 W18-34

8:30pm
- 5.100 million viewers
- 3.2/5 HH
- 2.2/6 A18-49
- 2.3/8 A18-34
- 3.3/10 W18-34

Лично аз не съм гледал сериала, мисля да видя пилотния епизод, а след това да направя същото и с True Blood (където и да отида само за него се говори) и да си избера по-хубавия. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.