Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За направа на сайт..
GGbit.info > Hi-Tech > Web ??????????
DaUnknownOne
Значи, нали правя си сайт с Web Page Maker и после си го качвам в хит.бг, ма не става.. uhhh.gif Гледах много клипчета във ВиБокс, обаче немога да го схвана.. blush.gif Ако някой може да ми помогне с някакъв текстов урок ще съм му много благодарен! worthy.gif
Relevant Advertise!
FrAgMaKeR
Два съвета, първо забрави за Web Page Maker, ами се насочи към Adobe Dreamweaver и второ забрави за hit.bg и всякакви фрий хостове ами си купи истински хостинг и собствен домейн.

Има много туториали в youtube за dreamweaver, за работа с ftp, cpanel, домейни и тн. а ако нещо конкретно пак не ти е ясно просто попитай тук. smile.gif
DaUnknownOne
След като помислих за сайт, който се плаща, реших, че това е правилно.. Има една фирма, с която направих малко пазарлъка и на месец за 13.99, работим върху Web дизайна на сайта и на 10.08.09 ще е готов. blush.gif Много ти благодаря за съвета! rolleyes.gif worthy.gif
salamandra
Напълно сам, без да се налага да плаща някъде или за нещо не може ли човек да си направи сайт?
ogata
Може, ама трябва да платиш поне за хостинг и домейн (то много зависи и от сайта, дето правиш, но ако е сериозно начинанине - задължително е)

Освен това сайт може да си направиш, ама как ще изглежда - това е друг въпрос biggrin.gif
salamandra
Цитат(ogata @ Aug 28 2010, 18:00) *
трябва да платиш поне за хостинг и домейн

Устройващо е, пък и щом са задължителни. Да, майка ми иска сериозно да се занимава с това, а за дизайна - това вече сам можеш да си направиш. Нали има различни опции, само трябва да се разучат.
ogata
Ами при WYSIWYG програмите не знам как са нещата, аз от много години се занимавам с тея неща, като съм фен на писането "ръка" и за всеки един мой проект съм използвал само photoshop за картинките като цяло. Другото което е че не тача особено php, та зависи от много фактори.
salamandra
Ем, бая трудоемка работа е дизайнерската и като се има в предвид, че я вършат хора, на които им е удоволствие ..biggrin.gif ако не ти харесва наистина трябва да държиш на това, което правиш. Ако се намери някой познат, който да се занимава с това, да даде подробни насоки и майка сама да си свърши работата, ще е добре, тя е оправна. За жалост и аз си нямам на хабер от тези програми, но събирам от тук от там инфо, с фотошоп работя сега и някои неща ми се изясняват, пък и ми е забавно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.