Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Студентите призовават МО към стопиране на търга
GGbit.info > ???????? > ???? ???????? > ????? ??????
Госпожица Вещицата


Огромно шествие от студенти от Пловдивския университет премина днес през почти целия град, протестирайки срещу обявения от Министерството на отбрана търг за продажба на терен до новата сграда на висшето училище, отреден за общежития. Това стана броени дни преди Народното събрание да забрани подобна практика и да задължи Министерството да се съобрази с подробния устройствен план на Пловдив.

Основните призиви бяха за това, че тези младежи са бъдещето на България и е безумно да бъдат оставени без подслон. От уста на уста се разнасяха и намеци за последващо искане на оставката на военния министър Николай Цонев. Зад искането на младите хора застават областният управител, всички ректори, националният студентски съвет, местната власт, болшинството от депутатите в Народното събрание.

Линк към репортажа: ПОТВ
Relevant Advertise!
nihilista
ЖОРО ПРЕЗИДЕНТ smile.gif Тогава ще съм сигурен, че няма да има такива издънки и министри които ще водят България към регрес.
dark_templar13
ехееее стига бе wink.gif Ако стана президент ще увелича приема в ТУ на момчета, така за ПУ ще останат повече мацки ... и да - изискал съм проекта за общежития на ПУ да бъде с общи бани wink.gif .... (angel)
Mimsey
Тц, тц, тц.... това само в нашата държава го има.... :@
ShInE_LaDY
Е браво!
naskogeo
Какво браво ? Докато ви построят общижитие на този терен може и да сте пенсионери ! Подобре ги натискайте за нещо по-реално.
Например общижитието на Мара Малеева от 11 етажа работят работя 4-5 , ако им направят ремонт за няколко масеца на есен може
и да се нанесете !!!
ShInE_LaDY
Еми,нека да построят.
dhl75
Омръзна ми да слушам как някой иска собственост на МО !!!! Това е място на МО и е за МО ! Ако нещо ще се строи то да е за МО не за когото и да било !!! mad.gif
nihilista
Интересите на определени личности не са свързани с "MO". Явно най-големия враг на корупцията и измамниците е общественото достояние на информацията. Като накараш управник да застане пред камера и/или микрофон и все едно пистолет си им насочил. Трябва организаторите да раздуят историята малко преди изборите и тогава ще стане интересно. smile.gif 2039[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.