Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тийнейджърите: Музиката е по-важна от секса
GGbit.info > ???????? > ???? ???????? > ????? ??????
tsvetan93
Музиката е по-важна за тийнейджърите от секса, показва проучване, според което две трети от младите хора твърдят, че по-скоро биха се отказали от сексуални контакти вместо от своя iPod. 

60% от младежите на възраст от 16 до 24 години биха се отказали от секса за една седмица, отколкото от музиката, а при възрастовата група от 16 до 19 г. това заявяват 70% от анкетираните. 

В проучването на Маракеш Рекърдс и Хюмън Кепитъл са участвали 1000 души на възраст от 15 до 24 години и то показва не само колко важна е музиката за младите хора, но и тяхното променящо се отношение към плащането на музиката он лайн. 

70% от участниците в изследването на възраст между 15 и 24 години заявяват, че не се чувстват виновни за това, че свалят музика от интернет нелегално. 43% от музиката, която младежите в тази възрастова група притежават и слушат, не е била платена. При възрастовата група от 15 до 19 години този процент нараства до 49%. 

Според Международната федерация на фонографската индустрия през 2008 г. нелегално са били свалени 40 милиарда песни по цял свят. През изминалите три месеца 75% от анкетираните са гледали видеоклипове он лайн, 70% са закупили CD-та, 62% са слушали музика по телефона си, 52% са платили за свалените от тях песни, а 45% са си пускали музика по своите конзоли за видеоигри.

Радиото остава най-доброто средство за запознаване с нови групи според 67% от анкетираните. 

63% заявяват, че разчитат на препоръки от приятели, а 49% предпочитат музикални канали като MTV. YouTube остава най-популярният сайт за намиране на нова музика за 38% от участниците, следван от MySpace с 15% и Facebook с 8%.

Relevant Advertise!
Fixer
Ще е интересно да проведат една такава анкета и в България.
jorobg1
хмм .. не бих се отказал и от двете... музиката ми дава живот, а един мъж без секс неможе biggrin2.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif така че тва е.. а пък за нелегалното сваляне на музика и изобщо файлове , съществува от преди много много години, но под различни форми... просто днес се извършва косвено чрез машината...
unitec
Да бе,да...Точно за мен музиката не е по-важна от секса biggrin2.gif
_CarlCox_
"Im in love with my iPod", за мен музиката винаги е преди всичко smile.gif.

Цитат(Fixer @ Feb 20 2009, 19:42) *
Ще е интересно да проведат една такава анкета и в България.

Можем да направим анкета във форума smile.gif
Госпожица Вещицата
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=53623
Отговаряйте тогава smile.gif
killzone
А да ви кажа като се напия и ми е яко музиката измества жените biggrin2.gif
club135
Цитат(killzone @ Oct 7 2009, 18:53) *
А да ви кажа като се напия и ми е яко музиката измества жените biggrin2.gif


Да не би пишката да не ти става?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.