Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Шестица в ЕГ „Иван Вазов” = 22 лв.!?
GGbit.info > ???????? > ???? ???????? > ????? ??????
c0mp

В събота (15.11.2008 г.) дванадесетокласниците от ЕГ „Иван Вазов” - Пловдив ще заминат на задължителна еднодневна екскурзия с дестинации Смолян (Планетариума) и Рожен (Обсерваторията). Организатор на това учебно пътешествие е учителката по физика г-жа Антонова, която, за да мотивира учениците от випуск 2009 да дойдат, ще напише по една 6-ца в дневника по предмета й на всеки присъствал. Тези, които все пак няма да се отзоват на обещанието за отлична оценка, ще получат „индивидуална задачка”, както обичала да казва даскалката. А цената?!? Цената за една 6-ца е доста приемлива – само 22 лв., като имаме предвид как вървят цените във висшите учебни заведения и то за тройка. Какво му плащаш? Хем екскурзия, хем интересни места за посещение, хем летящ старт и златен шанс за лесна 6-ца по физика, която, всеки знае, при г-жа Антонова не се изкарва лесно. Открай време тя е карала на принципа - шест на Господ, пет на мен и четворка на най-добрия ми ученик.
Все пак повечето ученици отиват главно заради шоуто и алкохола, който са се наточили да изпият по време на пътя за Смолян и Рожен, а 6-цата доста по-слабо ги вълнува!

Мирослав ПОПОВ

Взето от: http://maini4kiteen.net/401.html
Relevant Advertise!
unitec
Нищо ново под слънцето.Когато и аз бях в гимназията,учителите по френски и филисофия редовно ни караха да си купуваме учебници,писани от тях или някакви техни роднини.
LSS
Какво лошо има в това? Кой да поеме разходите за подобна екскузия? Много е хубаво да се видят обсерваторията и планетариума и ако не са подобни екскурзии, никой ученик няма да отиде. 6-цата е добър стимул, за да се отиде.
Явно на някой не му се ходи на екскурзията и започва да плюе щот няма да му пишат 6.
unitec
Цитат(LSS @ Nov 12 2008, 20:31) *
Какво лошо има в това? Кой да поеме разходите за подобна екскузия? Много е хубаво да се видят обсерваторията и планетариума и ако не са подобни екскурзии, никой ученик няма да отиде. 6-цата е добър стимул, за да се отиде.
Явно на някой не му се ходи на екскурзията и започва да плюе щот няма да му пишат 6.

Това,че съм изказал малко по-различно мнение далеч не означава,че рева "щот няма да ми пишат 6".Когато и аз бях в гимназията пак се организираха подобни мероприятия,но без уговорката за шестици и хората пак си идваха и пак си им беше интересно.Ама още по-лесно е да тръгнеш да се заяждаш с някой,който има различно от твоето мнение.
vitiq
Лично на мен в 6ти клас Моята Класна... ми писа 3 по предмета й , защото не отидох на двудневна екскурзия до Гърция , а на другите им писа 6ти понеже колкото повече човека отидат на екскурзията толкова по-евтино й излизаше! А и говоря за срочни оценки biggrin2.gif
club135
По принцип би трябвало за придружителите да е безплатно. При все, екскурзията е на много добра цена и бих препоръчал на всички да отидат. Даже, като се замисля, като бях ученик и аз ходих на екскурзия Смолян-Рожен-спане в Перелик и връщане в Пловдив за 22 лв. (22000 на тогавашните цени... май).
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.