Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ранни вести за сезон 8!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
Johnny Red
Браян Питърсън, изпълнителен продуцент на Смолвил, току-що извести, че приготовленията по новия сезон на Смолвил са започнали.

"По принцип планираме всяка една година като евентуален финал, в случай, че студиото реши да ни каже да приключваме. Но е прекрасно, когато можем да разкажем още една година от историята на Кларк. Всичко е още в много ранен етап и трябва да се сработим със студиото, защото все още не сме им представили нищо." - казва Питърсън със смях.


Питърсън реши да пусне малко спойлери относно следващия сезон: "Нещата, за които мога да ви кажа са относно Лоис и Кларк.", казва той, напомняйки за едноименния сериал от 90-те. "Сърцето на този сезон ще бъдат Лоис и Кларк."


Питърсън добави, че Кларк ще посрещне "своя собствен "D-Day" и нека хората сами се сетят какво означава това. 15.gif И също ще кажа, че ако в момента феновете смятат, че Лекс не е много в час, почакайте докато видите новата/ият му помощничка/ник... Това са най-първоначалните неща за новия сезон, върху които ще започнем работа идните седмици."


Колкото до сегашния сезон, до края му ще се наблегне основно на падението на Лекс към тъмната страна, започвайки със задаващия "Descent". "Последните 5 епизода са за това как Лекс открива това, което винаги е търсил."


"Veritas", първоначално смятан за край на сезона, е бил удължен епизод, но е излъчен като нормален такъв с няколко недовършени сцени. Тези сцени сега оформят същината на задаващите се финални епизоди от сезона. "Мисля, че ще е добре да видим всички парчета от историята поотделно, вместо да ги покажем наведнъж в един епизод.", казва Питърсън.


Финалът на сезона полага основите на другия. "Имаме да покажем още доста.", привършва Питърсън. "Хората постоянно ни питат кога ще представим еди кой си персонаж, кога ще направим това, кога ще направим онова и ние им отговаряме, че ще стигнем и до там. И за следващата година имаме доста ясна представа какво да правим."
П.П.: Смятам, че D-Day = Doomsday. 15.gif Извънземното същество, което убива Кларк/Супермен в митологията. 15.gif Но има и голям шанс да греша. wink.gif
Relevant Advertise!
68beats
Първо мерси за спойлерите,Ванка!
Второ,искам някой да ми каже,че Лойс и Кларк са първоаприлска шега,но надали.....оххх сега остава да ни запознаят и с D-Day ...и нямам какво да добавя друго....
Johnny Red
За едни за жалост, за други не, но не е първоаприлска шега, Меги - Brian Peterson int. - SciFi
♥Didito♥
Ванка, много благодаря за инфото, дойде ми много днес..
"Сърцето на този сезон ще бъдат Лоис и Кларк."
Ще гледам този сезон независимо,че ще има Клоис. Доста съм ядосана... не че не го очаквах де, то беше ясно... wink.gif
Иначе интересно ще е да видим D-Day 15.gif но си искам Кларк жив на сиизън файнъла!
Johnny Red
Е, няма да умре още преди да е станал Супермен де. smile.gif Ще видим дали ще го покажат. Дуумсдей е извънземното същество, което го убива в сигурно най-популярната история за Супермен : "The Death of Superman".


Дуумсдей
Супермен умира в ръцете на Лоис Лейн в "The Death of Superman"
П.П.: Ще видим как/дали ще покажат Дуумсдей, ако все пак намека на Браян Питърсън означава това. Аз поне го разбирам така, имайки предвид колко е култов този злодей и колко жизненоважна е тази история в комиксите.
Hell's angel
Просто не мога да разбера как някой може да съжелява, че ще има Лоис и Кларк. Хубаво, харесвате Лана, но Лоис е толкова по-важна от нея... и мноооого по-яка! Чак пък да се ядосвате, че вече няма да има лигавщини... Само Лоис!
За Дуумсдей съм чувала. Хубаво, че ще го покажат и този герой, но не ми е ясно как става това. И как Лоис и Кларк ще са заедно.
68beats
Хмм,Hell's angel,всичко си е до лично мнение,затова сме се събрали тук-за да го изразяваме,Лойс безспорно е много важна част в живота на супермен,но както знаеш Смолвил е сериал за ранните му години,а там важна роля играе Лана wink.gif,както Ванката каза,едни се радват за КЛойс други не...
Hell's angel
Доколкото знам в ранните си години Кларк не се запознава с половината, ако не и повече, от героите в Сломвил, особено Лекс, с когото бяха и приятели. Не съм запозната с митологията, но мисля, че е така. И да, Лоис е много важна част в живота на Кларк, за това е напълно нормално да направят нещо сценаристите. Щом вече си направиха толкова много експерименти.
Mara Jade Fan
Абе за Лойс и Кларк или по-скоро за Лана и Кларк просто няма да коментирам и да казвам истинското си мнение, щото ще ме "подфанат" както винаги, че не понасям Лана. То като се замисля всеки герой в Смолвил се е случвало да ме дразни, но няма смисъл да зачекваме тази темичка, защото наистина е безкрайна, а и тук си е въпрос на вкус. В крайна сметка замислете се само над един факт. Дори и да изключим, че всички знаем коя е голямата любов на Супермен/Кларк, дори и това да не беше така- героиня като Лана, която шест сезона я лашкаха докато научи тайната на Кларки, еми не се прави така с героиня, която ще остане и ще бъде най-голямата любов на Кларк/Супи blush.gif !!! Лана е готина, но фактите са си факти...Та да стигна и до факта, че ми екеф за Лойс и Кларк, защото огношенията им дотук в Смолвил са меко казано изключително интересни и забавни, а като сложим и нещо повечко...малиии mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А за D-Day, ще бъде велико, ако верно успеят да ни представят тази адска извънземна машина за убиване 15.gif 15.gif - Просто как нечовешки се кефих на последния Superman Doomsday не си е и дума 4.gif 4.gif !!!
Johnny Red
Току-що проверих и видях, че "D-Day" също се използва като военен термин, означаващ ден, в който бойна атака или акция бъде извършена. Също така означава и ден, в който се случва нещо особено важно. smile.gif Тъй че е възможно понятието да няма нищо общо с Дуумсдей. Може да искат да загатнат за предстоящия голям момент, в който Кларк става Супермен или нещо друго, но може и да не е нищо свързано с Дуумсдей. wink.gif Всичко трябва да очакваме. wink.gif
lyubenski
D-Day = The Day , когато става Супермен да речем, или полита, или нещо друго голямо, но със сигурност не е Doomsday. Ванка ти знаеш, че Супермен среща Дуумсдей в зряла възраст с много опит зад гърба си, а сегашният Кларк просто ще бъде смачкан за секуниди smile.gif. Виж вече ако в някой от следващите игрални филми го покажат ще е супер, но и това ме съмнява просто защото на скоро изкараха анимацията с Дуумсдей и ме съмнява да го покажат отново smile.gif.
sulu
О би било супер, ако в 8 сезон най-после видим нещо от прословутата двойка, макар и само наченки на връзката им.Иначе за Doomsday- не мога да преценя, защото не съм запозната с комиксите и тн, и не съм особено адекватна по тази тема mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Johnny Red
Хаха, изглежда май мрежата малко позакъсня с налагането на контрол върху много ранна спойл-информация, защото чак когато стана ясно навсякъде, тогава трябваше да го махнат от статията - SciFi Int. 18.gif 18.gif

И някой ако попита - статията не е била шега или неточност, а просто екипът е наредил да махнат спойлерите от новия сезон от нея. Ако беше първоаприлска шега или нещо такова, щяха или да го съобщят, или да махнат цялата статия, а не само спойлерите от нея. Когато жизненоважни неща се научат прекалено рано, се вкарва нещо наречено "Damage control". Защото човека все пак не каза какво да е, а най-важните неща за предстоящия сезон. Последвалите действия са напълно в реда на нещата, защото екипът е наясно с големината на онлайн фен-базата си и не искат евентуално от рано да отдръпнат част от нея с такива фундаментални спойлери. Така им пада рейтинга все пак. wink.gif That's it.
A_l_e_x
За Кларк и Лоис се очакваше - то реално нямаше как да забъркат Кларк в история с някоя друга,а пък сериал,в който главния герой не е влюбен,не е сериал biggrin.gif Радвам се,че ще ги видя заедно. Относно Д-Дай-не ми се вярва да е злодеят,за когото говорите closedeyes.gif
Johnny Red
Да, наистина вероятността да е той е много малка. Но ще се види. smile.gif И аз наистина залагам по-скоро на варианта, който Любо спомена. wink.gif
Tedo
Цитат(A_l_e_x @ Apr 4 2008, 16:12) *
. Относно Д-Дай-не ми се вярва да е злодеят,за когото говорите closedeyes.gif


И аз съм доста скептичен по тоя въпрос. Защото това "D-Day" може да се тълкува по два начина( по не аз толкова се сещам, ако някой се сеща за друго тълкуване да казва, да вика, да дава димни сигнали или квото му дойде на ум rolleyes.gif ) Първия е горепосочения от Синковеца На Спарда за Doomsday въпреки че аз не съм срещал някаде подобно съкращение на въпросния извънземен. Второто и най-попярното е като военен термин "D-Day" което е съкращание от "Day-Day" или "Day of Days" . С тоя термин се отбелязва деня на атаката, инвазията и т.н. Даже имаше един документално/игрален филм за десанта на Нормандия който се казаваше пак така "D-Day", но стига съм се отплесвал. biggrin2.gif Аз лично много не ми се вярва да видим въпросното чудовище в сериала макар и много да ми се иска, поради следващите причини 1-вата е че комикса в който участва Doomsday e The Death of Superman а не The Death of the Farmboy Clark Kent и така сериала ще се отдалечи прекалено много от реалноста на комиските. 2-рата и можеби на главаната причина е че не мисля че Doomsday е по бюджета на Смолвил, такoва грозилище като Doomsday си трябва доста скъпа комп. графика която ще е даже трудна за постигане и от игрален филм със много милионен бюджет. А и вече едвали ще мине номера да го направят със човешки образ(което ако стане ша ма извиняват ама аз тоя епизод ще го пропусна) което вече става доста изтъркано и даже дразнещо(Martian Manhunter, Brainiac )
Johnny Red
Прав си Тедо. smile.gif Ама за Джон Джоунс и Брейниак не е странно, защото по принцип и двамата в митологията са "шейпшифтъри" и не е чудно, че в сериала са с човешки образи. Иначе при Бизаро и Зод номера мина, но наистина - при Дуумсдей няма никакъв шанс да се получи, първо, защото наистина ще е СУПЕР тъпо и второ - ами защото това просто няма да бъде Дуумсдей. Остава наистина да размишляваме какво имат предвид под Д-Дей, дали има нещо общо с термините или е нещо друго. wink.gif
A_l_e_x
Относно бюджета сте прави. Но си мисля и друго-все пак те целят елемент на изненада. Ето ,че именно Дуумсдей е първото предположение на тези,които са чели комиксите. Така че моята логика е ,че няма да сложат онова,което най-много се очаква,особено в сезон,за които слуховете на са особено оптимистични
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.