Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: AdSense
GGbit.info > Hi-Tech > Web ??????????
FrAgMaKeR
Гледам, че системата стана доста популярна в последно време.. нека да си поговорим за нея тук.. smile.gif

Какво мислите за нея, какви трудности срещате, ако знаете разни трикове дайте съвете, как да се вдигне трафика и кликаемоста върху рекламите. smile.gif
Relevant Advertise!
petkox_ray
Aми хубаво е рекалмите да са свързани със съдържанието на сайта така може да превлече повече кликове wink.gif А иначе аз си правя траффик с ето този сайт:
http://traffic.f3bg.com/?ref=875
FrAgMaKeR
Това е нарушение на правилата и от гугъл могат да ти резнат акаунта.. не си струва спореден мен..
$windle
Ми, интересно ми е колко се припечелва с някой сайт с 100 посещения уникални на ден примерно... Само за форум има ли адсенс, въобще някой ще сподели ли с какъв сайт колко се припечелва, че да знам дали си заслужава. Иначе много строги са им изискванията и това ме е спирало да се регистрирам .
petkox_ray
Цитат($windle @ Dec 31 2007, 02:30) *
Ми, интересно ми е колко се припечелва с някой сайт с 100 посещения уникални на ден примерно... Само за форум има ли адсенс, въобще някой ще сподели ли с какъв сайт колко се припечелва, че да знам дали си заслужава. Иначе много строги са им изискванията и това ме е спирало да се регистрирам .

Със 100 уникални ами нищо mrgreen[1].gif е може ако има кликове,но за да печелиш трябва да имаш около 1000 уникални поне smile.gif Адсенс става за всичко,в което може да се сложи Html code ахах smile.gif
LSS
със 100 уникални на ден - ми зависи.. между 0 и 1 долара макс. в зависимост от сайта, рекламите и резположението им.
$windle
1000? Ее, аз на бахти сюлю и пюлювските сайтове съм виждал адсенс... Имам форум със 200 и нещо уникални, но май ще се откажа. Пък и кой по дяволите би кликал на такива реклами..
QuaKy
Абсолютно не сте прави. Броя на потребителите не е сред най-най-важните неща (поне доколкото знам). Важно е не толкова колко, а какви хора кликат/виждат рекламите. Чувал съм за сайтове с например по 200 уникални които правят 100-200$ на месец (без спам, всичко точно). Просто гугъл оценява центовете при клик/импресия по негови си критерии и това е доста важно...
LSS
Явно май само си чувал за адсенс.... Възможно е да има такива сайтове просто защото има реклами и реклами. Има такива на, които клик стува 1 цент, а други могат да мина дори 1 долар. Има и случаи с по 20-30 долара на клик, но те са голяма рядкост. Обикновено скъпите реклами са на сайтове от много конкурентен бранш с много търсене в нета. На български сайтове такива реклами няма и скоро няма и да има. Повечето реклами, особено по по-малко посещаваните сайтове са до 15-20 цента и тук там нещо повече. Важно е и как ще се позиционират и колко рекламни елемента ще се поставят. Все пак при 200 уникални на ден, което е 6000 месечно, 100-200 долара са си голям късмет, но не е невъзможно.
QuaKy
абе аз хубаво съм чувал само, ама един чичко от който чувах имаше сайт с около 100тина потребители (уникални, дневно) (той е българин, сайта на български ли е бил не знам), сайт за имоти ако помня правилно (таргетирана аудитория, "скъп" бизнес) а сумичките от Адсенс бяха трицифрени smile.gif. А и дето викаш ти 200 долара за сайт с 200 уникални на месец малко ли е? Правиш три такива сайта и един по-голям и си готов wink.gif.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.