Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Публицистът на г-н Уелинг казва НЕ!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Както вече стана ясно, съвсем наскоро се пуснаха ГОЛЕМИ спекулации относно предстоящия филм "Лигата на Справедливостта" и ВЪЗМОЖНОТО участие на Том Уелинг в ролята на Супермен. Днес бе направена кратка пресконференция на която публицистът на г-н Уелинг, Шеа Мартин недвусмислено отговори така:

Цитат
Мисля, че това са чисти слухове и нищо повече. Информацията идва от неинформиран уеб сайт и всички фенове приеха новината по своебразен начин. Мога да ви гарантирам, че новината не е вярна.


Аз и мои дружки мислим от друг аспект, тъй като всички важни медии отричат това да е "истина" Естествено, че не е истина!? А и как би могло? Само си дайте сметка: Брендън Роут също няма да участва? Е кой тогава да бъде Супермен? Някои нов? Не мисля, че за едно поколение (при това в рамките на 2 години) да има 3-ма различни актьори, които да играят Супермен. На всички ни е ясно кои са съвременните лица на Супермен. И тъй като Брендън Роут отказа, вероятността това да бъде Том Уелинг, е повече от логична. Всички чакат анонса от страна на WB, тъй като само те знаят кой ще бъде новият Супермен. Ал Гоуф отрича, някои от големите вестници също отричат новината... Лично аз мисля, че това са откази, за да може анонса на WB да бъде както подобава.

Помнете: нищо не е свършено, докато WB не си кажат тежката дума. Том Уелинг и Лигата на Справедливостта си остава валидна до анонса.
Relevant Advertise!
repeto
Стана супер объркано вече с тази новина. Незман какъв е проблема да кажат точно и ясно дали Том ще се превъплати в ролята на супермен или не. Само объркват повече феновете, все пак ако не се лъжа беше споменато че в началото на другата година почват снимките, тъй че си е време да обявят вече кои ще са актьорите в двете главни роли на Супермен и Батман.
И не на последно място благодаря че ни държиш в течение МаНеКеН и съм убеден че когато излезе официално новината ще може да се намери тук. Както винаги.
Apfh
Според мен също е медийна реклама. След като Роут отказа не виждам по-подходящ от Том. Ако изберат някое ново лице направо ще закопаят целият филм в земята...
MaLkIq_MuKi
Ебати изродщината! Много ще е тъпо ако наистина е някое ново лице. Човек няма да разбере за кво става въобще въпрос така...ужас! mad.gif
Mara Jade Fan
Абе нали я знаете приказката- "Не ща бе, не ща ви казах....не ща да ставам цар" happy.gif happy.gif - Та и тука същата работа. Напълно съм съгласен, че най-вероятно това отричане си е трик, за да се държи публиката в напрежение- то ако вземат вярно съвсем ново лице, ще е егати пародията . То тогава що не пробват с Джет Ли направо - много добре може да се бие човека, ловък и бърз е, направо "лети " в каскадите си.....аааа, сетих се какво пречи да го вземат, човека е азиатец 18.gif 18.gif 18.gif !!!
Johnny Red
Че Вики, ти знаеш ли, че и Дийн Кейн е от азиатски произход. "Кейн" е само негов псевдоним - истинското му име е Дийн Танака. wink.gif
Mara Jade Fan
Цитат(sonofsparda @ Sep 4 2007, 10:38) *
Че Вики, ти знаеш ли, че и Дийн Кейн е от азиатски произход. "Кейн" е само негов псевдоним - истинското му име е Дийн Танака. wink.gif

А знам, знам- mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Точно затова ще е още по-добре да бъде както казах някой дето си е съвсем азиатец. И филмът ще стане нещо от сорта на "мрачен, хонконгски, фантастичен екшън" 18.gif 18.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.