Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пейтън Сойер и Крис Келър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2
Devil^Rose^^
Пейтън Сойер и Крис Келър

Едно тяхно клипче -> Blind Love(гледа се само онлайн sad.gif )

Знам че никога не са били двойка и на много на вас идеята не се нрави, не че на мен особено, но аз си падам по нестандартното biggrin2.gif и ми е интересно. Ами след като се носят слухове че Крис ще се завърне в 4 сезон .....ами не остана друг освен и Пейтън да се "поддаде" на чара му 18.gif Лично аз смятах, че Крис ще е за Пейтън, когато се появи. Едно че музиката ги свързваше, а и бяха много забавни докато се караха... имаше искри happy.gif 18.gif И така какво е вашето мнение smile.gif искам да видя как ги намирате, но ако само ще критикувате няма голяма смисъл да пишете 9.gif

За това говорех biggrin2.gif

Chris: Tell you what. I'll let you put these flyers up...if you take off your shirt.
...
Peyton: Excuse me?

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
seduction_55
Ами не се бях замисляла за тях като двойка. huh.gif Но по принцип може и да са хубава двойка biggrin.gif ,понеже Пейтън си пада по лоши момчета. 15.gif Иначе честно казано не смятам че тя е негов тип,все пак той каза че си пада по музикантки 1095[1].gif .А пък ако се завърне най-вероятно ще е заради Хейли wub.gif .Ама ще ми е много забавно да ги гледам заедно с Пейт. 18.gif 18.gif Те постоянно ще се карат и тя редовно ще му бие шамари. 5.gif wqd.gif
Mrs.Ackles
Оф, ми да ти кажа според мен НЯМА абсолютно никакъв шанс да са заедно, ама никакъв! 18.gif 16.gif Само музиката ги свързваше, но това не е достатъчно! И плюс тва, той може да иска да ходи с нея, но тя съм 100% процента сигурна, че никога няма да се хване с някой като него! ХаХа! 18.gif А и да се върне, не вярвам да е за Пейт, защото те двамата никога не са изпитвали нещо един към друг (дори привличане), а за Хейли, която съм сигурна, че не е толкова глупава пак да зареже Нейт и 100% няма да го направи! 10.gif Това е моето мнение, но на някой може да им харесват като двойка... аз просто не мога да ги възприема! blink.gif
Nasi
Браво за темичката Нинче 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Така какво знам аз по въпроса:
Лятото преди втори сезон в спойлерите се е твърдяло, че Пейтън ще има нова любов. Било е 90% сигурно, че това ще е именно Крис Келър. В първите му моменти си личеше, че не се харесват и всички си мислихме, че от това ще стане нещо повече. Но по време на сезона нещата са се завъртяли и вместо Крис при Пейтън се върна Джейк. А за крис остана историята с Хейли и турнето.

Ето едно моментче, което е супер:
IPB Image
Devil^Rose^^
Мерси Наси bigarmhug.gif
Знаех си аз biggrin2.gif то това се очакваше да има нещо м/у тия двамката но нали е ОТХ няма как трябвало е да ни изненадат happy.gif и така можеби стана по добре. Затова сега не им пречи да ги посъберат малко, именно защото всички знаем че това е 1000000% невъзможно 10.gif
А за аватарчето страшно мерси worthy.gif даже точно това исках в темата Намери ми... ама само с искането си останах rolleyes.gif wink.gif
Nasi
И аз като ги видях във втори сезон си казах, ще излезне нещо, но Крис съвсем неочаквано се лепна за Хейли.
Найстина това е ОТН става това, което най-малко подозираме.
Не знам във ФФ дали има тема за тях. sad.gif Да откраднем нещо/някакво артче/ от там mrgreen[1].gif 18.gif
Devil^Rose^^
Aмиии има двечки едната е 5 страница, а другата 12 май wacko.gif , ако искаш мога и линкове да дам 18.gif 18.gif 18.gif. А от към творчество са страшно бедни има 4 аватара на кръст и един банер и не са нищо особено dry.gif biggrin2.gif Всичко съм проверила 10.gif а имат снимчици поне, ще ти спестят търсене 10.gif 18.gif
Nasi
ОК
аз ще се пробвам да няправя.
Интересно, но преди време бях срещала едни колажи, които бяха доста добре напарвени.Лошото е, че не помня къде.
ludoto_mimi
Хаха, мен много ме радва идеята за тях като двойка. И аз в началото си мислех, че ще има нещо между тях, но после се обърнаха нещата. Наистина ще е забавно, особено ако почнат да се карат или да си правят номера. 18.gif 15.gif
sladuranka
Наистина хубава тема. БРАВО.
А относно тях двамата в момента ми изглеждат малко несъвместими, ама нали и такива бяха в началото и Нейтън и Хейли, така че... 10.gif
lemmy
Еми нз на мен ми зву4и доста логи4но... Пейтън нова любов който няма да е оня Дерек, Крис се връща в града...според мен се е отказъл от Хейли отдавна, а с Брук си знаем 4е не може не изглежда нормално...ми нз аз наистина искам да видя ако тия двамката се забият, иска ми се да видя реакцията на Лукас, на Хейли, на самата Пейтън оо нз wacko.gif абе ше е яко ако така стане нещо разнообразно да стане happy.gif
ludoto_tedi
ами значи аз като двойка не ги харесвам ,но Хил и Тейлър явно се разбират отлично smile.gif като си помисля Крис мина и през Брук и през Хейли,остана само Пейт smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
а тук все едно го целува по бузата IPB Image
lemmy
Мен пък ме кефат на макс и наистина ще съм супер щастлива ако стане нещо моежду тях ще е супер яко Крис да се влюби в нея до полуда и да тър4и след Нейт за съвети как да я впе4етли хахахахах леле такаъв кеф ше падне а като го знам Крисчо колко е смототъничък милия ше има да се хилим... 16.gif 18.gif
BlaCk~RoSe~
Мен па не ме кефат ама ако са кефат един друг да са зимат wink.gif 10.gif
Nasi
Нинче виж какво намерих:

IPB Image
Devil^Rose^^
В момента и аз гледам като Пейт на банерчето shocking.gif Страхотно е !!! 8.gif 8.gif 8.gif
Много мерси Насенце bigarmhug.gif
april^^
Devil^Rose^^ темата е трепач!Като се замисля Пейтън е мойто любимо човече от старта на ОТХ,а Крис с течение на времето го заобичах...Що пък да не стане нещо,може точно Пейт да успее да осмири тая лудетина18.gif Харесва ми как се гледат!Интригата я има определено,ще почекаме и ще видим 18.gif
Насе,страшно банерче! 4.gif
Mrs.Ackles
Абе, хора само аз ли смятам, че няма никакъв шанс те да са заедно?!? blink.gif huh.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 15 2006, 15:01) *

Абе, хора само аз ли смятам, че няма никакъв шанс те да са заедно?!? blink.gif huh.gif

Хубаво де, чухме вече.
Темата е за тях двамата, главно като двойка(всякакъв арт, който ви попадне- не се срамувайте да споделяте wink.gif ) тук е мястото за феновете им, а виждам че има такива. 4.gif И е много тъпо да се пълнят темите на двойките с анти изказвания.
Айде, това вече не го ли научихме, толкова сме го говорели !!! sleep.gif
IPB Image
orhideya
Аз лияно не се бях замисляла за тях като двойка,но идеята ми допада,ще бъдат много интересни двамата и съм сигурна,че доста ще се смеем с тях smile.gif
П.П:клипчето е много хубаво blush.gif 4.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Aug 15 2006, 20:11) *

Хубаво де, чухме вече.

Е, добре де! dry.gif

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Aug 15 2006, 20:11) *
И е много тъпо да се пълнят темите на двойките с анти изказвания.
Айде, това вече не го ли научихме, толкова сме го говорели !!!

Е, кво? Не може в дадена тема за няква двойка да има само хубави изказвания, винаги има по някой анти - фен! dry.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 16 2006, 21:01) *

Е, кво? Не може в дадена тема за няква двойка да има само хубави изказвания, винаги има по някой анти - фен! dry.gif

Ами ... как да ти кажа sleep.gif просто няма място за АНТИ . Повече от ясно е че не може всичко да е розово и всички да са харесвани, но в ОТХ има поне достатъчно голям избор от двойки, персонажи и т.н. Аз не съм фен на всички и никога няма да бъда, но поне не казвам нищо лошо и знаеш ли защо от уважение към другите фенове.excl.gif Темите си имат заглавия и според тях се ориентираш дали да влизаш или не blink.gif не е задължително да огряваш навсякаде huh.gif
Точка.

IPB Image IPB Image IPB Image това аватарче ми напомня страшо много на една друга снимка, на която са Джеймс, Джой и Хил, .... ето един нов триъгълник 18.gif IPB Image
Nasi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Aug 16 2006, 23:27) *

на една друга снимка, на която са Джеймс, Джой и Хил, .... ето един нов триъгълник 18.gif

хих...интересен ще е 4.gif

Ами ... как да ти кажа просто няма място за АНТИ .

Подкрепям. 4.gif 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles

Ами ... как да ти кажа sleep.gif просто няма място за АНТИ . Повече от ясно е че не може всичко да е розово и всички да са харесвани, но в ОТХ има поне достатъчно голям избор от двойки, персонажи и т.н. Аз не съм фен на всички и никога няма да бъда, но поне не казвам нищо лошо и знаеш ли защо от уважение към другите фенове.excl.gif Темите си имат заглавия и според тях се ориентираш дали да влизаш или не blink.gif не е задължително да огряваш навсякаде huh.gif

Винаги има място И за анти - фенове! dry.gif Всеки има право да изказва мнението си където пожелае, независимо дали харесва дадената двойка (например) или не! И, да, хубаво е всички тук да се уважаваме, но както казах не можеш да забраниш на никой да си изказва мнението! И какво толкова лошо съм казала за Пейт и Крис освен, че не мога да ги възприема като двойка пък и не вярвам, че нещо може да се получи м/у тях?? blink.gif huh.gif Уважавам всички в този форум, но исках да кажа какво смятам по темата, а и не мисля, че някой се е обидил от думите ми!
lemmy
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 17 2006, 14:57) *

Винаги има място И за анти - фенове! dry.gif Всеки има право да изказва мнението си където пожелае, независимо дали харесва дадената двойка (например) или не! И, да, хубаво е всички тук да се уважаваме, но както казах не можеш да забраниш на никой да си изказва мнението! И какво толкова лошо съм казала за Пейт и Крис освен, че не мога да ги възприема като двойка пък и не вярвам, че нещо може да се получи м/у тях?? blink.gif huh.gif Уважавам всички в този форум, но исках да кажа какво смятам по темата, а и не мисля, че някой се е обидил от думите ми!

Естествено 4е никой не се е обидил всеки има право на мнение и то се уважава, напълно възможно е тия двамата да бъдат двойка както и да не бъдат ние само правим предположения, представяме си и тн, но скоро ще видим какво ще стане. Тук всеки може да каже мнението си и вси4ки трябва да го за4етат или просот ако ен им харесва да не обърнат внимание не се карайте хора wink.gif happy.gif
seduction_55
Thanks to FF wink.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
James towel keeper
Ами да ви кажа, според мен Крис и Пейтън много си приличат!
Вярно че съм малко пристрастена, защото искам най-накрая Брукас да си живеят спокойно, но все пак двамата имат някакви сходни интереси, и Крис не някакъв грозник или нещо - даже е много готин smile.gif
Междудругото в началото на втори сезон си мислех че ще стане нещо между тях, понеже тя Пейтън се държеше някак си студено, и си казах, че сигурно като малките деца, със заяждане ще почнат, но Крис си хареса Хейли dry.gif
Абе по темата - много ще се радвам да се съберат rolleyes.gif 4.gif
*PeyT*
QUOTE(James towel keeper @ Aug 21 2006, 17:28) *

Вярно че съм малко пристрастена, защото искам най-накрая Брукас да си живеят спокойно, но все пак двамата имат някакви сходни интереси, и Крис не някакъв грозник или нещо - даже е много готин smile.gif

Ей това най-много ме дразни...Брукас да си живеели спокойно..т`ва е най-важното 16.gif blink.gif ..А Пейтън ако ще да е с най-големия идиот..Пийт, Крис, който падне..еми едва ли ще стане да ви кажа, не се надявайте напразно wink.gif ....особено пък с Крис blink.gif blink.gif Не знам как си ги представяте заедно?! На мен лично той ми е супер антипатичен, не мога да го понасям, а и да можех..пак не ги виждам като двойка! huh.gif
seduction_55
IPB Image
IPB ImageIPB Image
Bloody_Tears
според мен до някъде си приличат като двойка,сладки са 16.gif 18.gif
born_4_you
QUOTE(James towel keeper @ Aug 21 2006, 17:28) *

Междудругото в началото на втори сезон си мислех че ще стане нещо между тях, понеже тя Пейтън се държеше някак си студено, и си казах, че сигурно като малките деца, със заяждане ще почнат, но Крис си хареса Хейли dry.gif

Напълно съм съгласна. Според мен също има доста (не толкова очевидни) прилики между Пейтън и Крис (не само музиакта). Мисля, че Крис не показва истинския себе си в моментите, когатосе държи идиотски, а в тези, както когато заедно с Нейтън взеха CD-на Хейли и накрая, когато "си свърши работата" си тръгна...Е, сега му е момента да се върне и да направи нови подвизи... 15.gif
Nasi
Couple: Chris/Peyton
Song: Teenage Dirtbag- Wheatus (Why, because I love the song, totally fits Chris)
Summary: So I don't know exactly where I was going with this video. Chris wants to be with Peyton, because she is beautiful, she likes the same music as him and he thinks they would be perfect together, unfortunally, she doesn't care about him, because he's just a dirtbag, he gets with the ladies and uses them, but never officially dates them. She's dating Nathan and Chris knows that Nathan would beat him up if he knew his feelings for Peyton. And then one day, things change. She notices him and why does she care about him now, but then Chris screws it up by sleeping with Brooke and Peyton catches them and she's heart broken, it ends with Chris coming to see Peyton and the hope of a relationship again.
Video URL:
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...B6D0BB1617DE53E
lemmy
Насе клипчето е уникално леле мноу мерси уау колко ме кефи!!!!!!!!! 4.gif 3.gif worthy.gif
etIto
Е и аз да се обадя накрая biggrin.gif biggrin2.gif
Много благодаря за клипчето наистин ае старшно много ме кефи 4.gif
А за Пеитън и Крис ми малко са ми странни като двоика но нали противоположностите се привличат а и според менн ако изобщо ще има нещо ще е много смешно когато разбера че се харесват защото и двамата понякога правят много готини физиономиики а и ............
аб ене се знае ам амойе и да се получи нещо между тях 16.gif
DaniEl
За мене темата е апсурдна Между тях не е имало и никога няма да има нещо Даже и искра не е пламвала На нея никога не и е правил впечатление А той освен да вгорчава живота на хората друго незнае Първо беше Хейли после Брук,а сега и Пейтан ли ? Не мисля dry.gif
Nasi
(DaniEl @ Oct 14 2006, 01:23) *

За мене темата е апсурдна Между тях не е имало и никога няма да има нещо Даже и искра не е пламвала На нея никога не и е правил впечатление А той освен да вгорчава живота на хората друго незнае Първо беше Хейли после Брук,а сега и Пейтан ли ? Не мисля dry.gif

Ей как така, как не е имало нещо?!?!?! Имали са толкова сцени заедно. 18.gif 18.gif 18.gif

Тук нали вече не гледаме дойките по това какво чувстват, а ги гледаме по това как изглеждат. 18.gif 18.gif 18.gif

на мен Крис/който го обожавам/ ми изглежда префектно с Пейтън, имат толкова общи неща. Биха били простро невероятни.
seduction_55
(Nasi @ Oct 14 2006, 19:15) *

на мен Крис/който го обожавам/ ми изглежда префектно с Пейтън, имат толкова общи неща. Биха били простро невероятни.
Споделям напълно мнението ти blush.gif happy.gif 4.gif
DaniEl
(Nasi @ Oct 14 2006, 17:15) *

Ей как така, как не е имало нещо?!?!?! Имали са толкова сцени заедно. 18.gif 18.gif 18.gif
Тук нали вече не гледаме дойките по това какво чувстват, а ги гледаме по това как изглеждат. 18.gif 18.gif 18.gif

Така ли confused.gif Ами радвам се Тъкмо си мислех да направя тема"Ана и Пейтан" Бяха толкова сладки и мили и диви и красиви 18.gif А и да не забравяме ,че и имаше цяла една целувка между тях 18.gif
Bloody_Tears
(seduction_55 @ Oct 14 2006, 20:37) *

(Nasi @ Oct 14 2006, 19:15) *

Споделям напълно мнението ти blush.gif happy.gif 4.gif

me too!!! 4.gif
крисчо си е мноооого сладичък!!!!
I love Chris!!!!!!!!!! blush.gif
Nasi
(DaniEl @ Oct 14 2006, 20:58) *

(Nasi @ Oct 14 2006, 17:15) *

Така ли confused.gif Ами радвам се Тъкмо си мислех да направя тема"Ана и Пейтан" Бяха толкова сладки и мили и диви и красиви 18.gif А и да не забравяме ,че и имаше цяла една целувка между тях 18.gif

какво те спира? поне са имали реална целувка, не като на някои други smile.gif
18.gif 18.gif 18.gif
DaniEl
О щом вече имам поткрепата ти почвам smile.gif Първо ще направа тева за Ана и Пейтан после Рейчал и Лукас ,Тим и Деб(имаха една доста интимно сцена 18.gif ),Устата и Рейчал,Джижи и Устата и така до утре мога да правя безсмислени теми 18.gif Спира ме това че не си падам по тъпи теми Каква двойка може да са Пейтан и Крис? wink.gif
Nasi
(DaniEl @ Oct 14 2006, 22:03) *

О щом вече имам поткрепата ти почвам smile.gif Първо Ана и Пейтан после Рейчал и Лукас ,Тим и Деб(имаха една доста интимно сцена 18.gif ),Устата и Рейчал,Джижи и Устата и така до утре 18.gif Спира ме това че не си падам по тъпи теми Каква двойка може да са Пейтан и Крис! wink.gif

не разбрах какво искаш да кажеш?

6.gif вече стана доста
~*Haley*~
Пейтън и Крис...мхммм ако не бях такова Лейтън фенче cool.gif бих казала много възможно wink.gif Като й каза тва докато слагаше флаера и аз си помислих че ще има нещо м/у тях biggrin.gifНо нали си ги има Пейтън и Лукас така че...smile.gif
kalin4eto_
И аз си мислех, че ще се съберат.. имаше някакви искри ама не знам... Пейтън си обича Лукас и това е.. smile.gif
EmErIcA007
Хахахаха е тва е смешно... не мисля че ше стане нещо м/у Пейтън и Крис понеже тои няя да се върне ама и да се върне най - вероятно ше иска не6то от Брук или Хейли ама от Пеитаъ ... нз 6е видим wink.gif
fresh_girl
идеята никак не ме радва...Крисс е страшнуу готин-признавам biggrin2.gif ...нуу с Пейтън не мога да си го представя
Haley_James_Scott
ша бъде голям смях Крис и Пейтън.Този фалшивият Дерек къв`то е силен . а Крис........ happy.gif
SeMiNi
всъщност това е доста странно предположение и никога не съм си ги представяла като двойка ..но като се замисля може да е супер ако се получи нещо 4.gif ..чак почвам да храня надежди..дано да не се окажат напразни.. mrgreen[1].gif

Ето и снимки

http://www.tylerfans.com/pics/albums/oscar/f1.jpg
http://www.tylerfans.com/pics/albums/oscar/f9.jpg
http://www.tylerfans.com/pics/albums/nov24/w1.jpg
http://www.tylerfans.com/pics/albums/userp...ill-tyler36.jpg
http://www.tylerfans.com/pics/albums/nov24/w3.jpg

Тук се вижда и косата на Пейт! bigwink[1].gif

И тука bounce.gif
Sladura
Аз май нещо немога да ги възприема като двойка. Незнам сега като не съм гледал поне 1 страсна сцена с тях , нещо немога да си ги представя заедно.Може и да се получи , зависи дали ще има някаква химия. 10.gif
Nasi
Тайлър има химия с всеки един от ОТН, дори с Пол(Дан).

Не знам дали съм го писала, но първоначално Крис Келър е бил планиран като любовен интерес на Пейтън, дори в първия епизод искрите се видяха. Дори двамата Хилари и Тайлър са имали скийнтестове заедно. Но е дошло предложението за Турне и Марк извъртя нещата, за да може да усъществят турнето.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.