Пейтън Сойер и Крис Келър

Едно тяхно клипче -> Blind Love(гледа се само онлайн
)
Знам че никога не са били двойка и на много на вас идеята не се нрави, не че на мен особено, но аз си падам по нестандартното
и ми е интересно. Ами след като се носят слухове че Крис ще се завърне в 4 сезон .....ами не остана друг освен и Пейтън да се "поддаде" на чара му
Лично аз смятах, че Крис ще е за Пейтън, когато се появи. Едно че музиката ги свързваше, а и бяха много забавни докато се караха... имаше искри
И така какво е вашето мнение
искам да видя как ги намирате, но ако само ще критикувате няма голяма смисъл да пишете
За това говорех
Chris: Tell you what. I'll let you put these flyers up...if you take off your shirt.
...
Peyton: Excuse me?

Знам че никога не са били двойка и на много на вас идеята не се нрави, не че на мен особено, но аз си падам по нестандартното
За това говорех
Chris: Tell you what. I'll let you put these flyers up...if you take off your shirt.
...
Peyton: Excuse me?

Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).

това аватарче ми напомня страшо много на една друга снимка, на която са Джеймс, Джой и Хил, .... ето един нов триъгълник

Тук се вижда и косата на Пейт!