Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пейтън Сойер и Крис Келър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2
ani4ka_89
За първи път се замислям за Пейт и Крис като двойка и честно казано идеята не е чак толкова лоша. Биха били много забавна и колоритна двойка, защото явно Пейт ще е по-силната и решителната във връзката 18.gif Само че вероятността е малка след събирането на Лейтън, но ако Марки получи още един сезон, току-виж ги събрал
TraumTanzerin
Брей не се бях замисляла за възможността Пейтън и Крис да са заедно...това ще е следващата изненада..остава и Рейчъл да се върне и да се влюбят с Лукас и картинката ще е пълна blink.gif . Да отиват си двамата, но пък не стана ли вече прекалено така да се сменят момчетата с Пейтън точно уж се заобичаха с Лукас нещата между тях потръгнаха и трябва да има пак драми пак наранени и нова любов...интересно ще стане, но пък и вече малко претрупано и много нагласено.
Мисля, че може да се повтори случката с Хейли, която уж се беше увлякла по него и тръгна с него. Няма да обяснявам всички сме гледали какво се случи след това и как реагира Нейтън. Но аз се надявам Пейтън да си остане заедно с Лукас, защото съм им голяма фенка и съм си ги харесала още от началото и до края на сериала ще е така. Не искам да изразявам анти мнение и уважавам избора на тези, които им харесва rolleyes.gif
Ако наистина се случи да има нещо между двама..направо този сериал ще го призная просто за най-изненадващия.
ladysunshine
Хахаха за тях като двойка никога не се бях замисляла. Може пък и да излезе двойка от тях кой знае. Крис ме кефи само понякога като пуска шеги, но иначе не ми е любимец.
HiLaRy`DuFf{}
Никога !!! ... това дори немога да си го представя... Пейтън е само с Лукас ... тее просто сидпадат идеално няма нито Джей нит Крис .. smile.gif
Катeто
Не мога да си ги представя понеже много харесвам Пейт и Лукас или Пейт и Джейк,но ще падне голям смях:Крис ще говори за себе си в трето лице,а Пейтън ще му бие шамари 18.gif

brooke_scott
мисля 4е могат да бъда доста добра двойка: и двамата разбират и се интересуват от музика, така 4е защо не?
susito
Цитат(Nasi @ Apr 24 2007, 10:23) *
Тайлър има химия с всеки един от ОТН, дори с Пол(Дан).

абсолютно biggrin2.gif

аз още не мога да разбера как не съм писала тук...толкова много ги обиам и двамата поотделно и заедно,че не е истина.Даже и техен клип направиха за тях(специално заради мен biggrin2.gif ) толкова мн исках да са заедно..имаше химия определено.Жалко,че не ги събраха..преди да се появи Джейк във втори сезон,Пейтън можеха да я съберат с Крис rolleyes.gif
Devil^Rose^^
Цитат(susito @ Apr 20 2008, 14:13) *
Даже и техен клип направиха за тях(специално заради мен biggrin2.gif )

Къде го ?
FintiFlushka
Охх той не е главна роля в сериала така че нямаше шанс с главната актриса да завърже нещо ай той беше само за малко .. само да помогне на Хейли да пробие към музиката ии да разруши връзката и с Нейтън .. беше прекаленоо самоуверен мислеше се за перфектен wink.gif ноо и такива ги има в нашия свят,а в сериала показват точно това истинския живот wink.gif
moni_hs
Хахах сигурно ще са много смешни като двойка
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 10:31) *
Хахах сигурно ще са много смешни като двойка

Без съмнение mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Mai4et0
OMFG, не мога да си ги представя... и като видях темата не можах да повярвам, та те едва са си проговорили в един епизод 18.gif
naley_
Оле майчице като му фрасна оня шамар направо умрях на кеф 18.gif Тая сцена ми е любимата с тях 18.gif
Иначе за двойка твърдо не стават biggrin.gif Просто забележете физиномиите ,които направи,когато Брук разправяше плачейки,че спала с него и колко очарователен бил .. biggrin2.gif
traiana
Оохооо 18.gif ..Пейт и Крис? А не,не biggrin2.gif ..Едвали ще ги харесвам като двойка..та аз не мога да си ги представя,предолагам по цял ден ще си удрят шамари 18.gif ..Ммм..а може и да са много забавни заедно! biggrin2.gif
FintiFlushka
Охх катоо си видяхх стария коментар напраоо се изумих .. незнам ама са мнгоо си ме кефи Крисчоо .. що па да не стаат за двойка - ше са весели и сладки biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.