Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Колко килограма тежите???
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3
Paagrio
Ще помоля всички да гласуват без да се притесняват от нещо си....

Аз съм към 75......
vIkToRsHeFa
QUOTE(XaugyTuH @ Jun 25 2005, 03:50 PM)
Ще помоля всички да гласуват без да се притесняват от нещо си....
Аз съм към 75......
*

Хххахааа много странна тема но какво пък...

55 biggrin2.gif

1,70 висок... 12.gif
svetla
ама пишете и колко сте високи щото то така...
**ASTERIX**
Хахахаха.Как ти хрумна да направиш такава тема.
Около 75 тежа, и съм висок около 175 см.
BTW Мислиш ли че някое момиче ще си признае.
melkor
1.80 висок, тежа не повече от 56-58 килограма. Не съм сигурен защото не съм се теглил цяла вечност. С една дума - ходещ скелет.
BorkataT
Аз съм 1.79 и тежа 74 кг. До миналата година не можех да мръдна от 65 кила НО в един прекрасен ден баща ми купи скара и покрай нея докат са усета за 2 месеца станах 75кг. blink.gif
n0HKko
1.83 м. висок и 68 кг. тежък... blink.gif
Jonny
Висок съм 1.72 см и тежа 53 кг (ще трябва да наблягам на манджата повече biggrin.gif )
g0blin
180см - 76-78 кг. 20.gif Не съм запознат , затова вие ще кажете добре ли е или съм наднормен 12.gif 10.gif
Freaky
1.71 висок . 45 килограма biggrin.gif . Бащами ми казва , че съм направен от кокали и тиксо . biggrin2.gif
FrAgMaKeR
1.86 см. висок и 80 кг. тежък. До преди 3-4 седмици бях 85+ килограма, но малко поодслабнах, за да вляза във форма smile.gif
redmadman
Ами около 1,78 и тежа 65

ПП Какъв е смисъла на тази тема да не търсиш подходящи обекти за някой секретен експеримент
melkor
Събира инфо за тайни агенти. ph34r.gif Който става ще получи на лично съобщение инструкции за предстоящата му задача. 5.gif 5.gif 5.gif
etelina
аз ще си призная 46кг 168 см biggrin.gif
Freaky
QUOTE(etelina @ Jun 27 2005, 11:50 AM)
аз ще си призная 46кг 168 см biggrin.gif
*

Дори момиче тежи повече от мен . biggrin.gif
ShadowX
Висок съм 1.80см.
Тежа 62кг.

last update : 5 days ago.
vIkToRsHeFa
QUOTE(ShadowX @ Jun 27 2005, 12:57 PM)
Висок съм 1.80см.
Тежа 62кг.

last update : 5 days ago.
*

Бре хора на мен ли ми се струва така или не съм реално 1,70 защото на срещата по друго ми изглеждаше...
ShadowX
Шефе , премери се бе човече ... и аз мисля ,че си повече но...
BaD_BoY
Висок съм 1.75 тежа 56 кг. biggrin.gif
LOOPY
unsure.gif
Амиии аз съм 186 см... 107 кг blush.gif unsure.gif Бях и повече но в последните месеци се захванах да си влезна в нормите и дано продължа подобаващо... че no.gif
muggsypld
висок съм 190см, тежа 68кг
**ASTERIX**
QUOTE(muggsypld @ Jun 28 2005, 07:45 AM)
висок съм 190см, тежа 68кг
*

Как ще си 190 см.Ти луд ли си.Някога боравил ли си с метър.Я се премери както трябва.Ти си висок колкото мен а аз не съм 190 см. 100% съм сигурен.
Като се премериш както трябва тогава кажи пак колко си.
Крадец на рози
Хора колко килограма сте бре biggrin.gif
Aз съм 69
ogata
С арсенала и бойното облекло 70 кила smile.gif
Иначе 65 , като само патката е 2 кила 10.gif
f0rgy
57,обаче почвам мн здраво се тъпча и да хода фитнес щот ми тряя маса wacko.gif няма да ме блъскат по терена на ляво на дясно я mrgreen[1].gif иначе @ogata скромен biggrin.gif
Крадец на рози
Цитат(f0rgy @ Mar 20 2007, 00:24) *
57,обаче почвам мн здраво се тъпча и да хода фитнес щот ми тряя маса wacko.gif няма да ме блъскат по терена на ляво на дясно я mrgreen[1].gif

Tъпченето не помага, поне при мен де, ям като разпран и пак не надебелявам, да еба о,0
На село при баба напълнявам blush.gif ама нея я е страх от мен biggrin.gif
f0rgy
QUOTE(Крадец на рози @ Mar 20 2007, 00:24) *
QUOTE(f0rgy @ Mar 20 2007, 00:24) *
57,обаче почвам мн здраво се тъпча и да хода фитнес щот ми тряя маса wacko.gif няма да ме блъскат по терена на ляво на дясно я mrgreen[1].gif

Tъпченето не помага, поне при мен де, ям като разпран и пак не надебелявам, да еба о,0

смисъл почвам да ям полезни храни ау мау..тряя да кача поне 7-8 кила... wacko.gif blink.gif wacko.gif
geraldo
Цитат(Крадец на рози @ Mar 20 2007, 00:24) *

Ооо не се притеснявай и аз бях така и изведнъж качих 10 кила за 2-3 месеца.Сега съм 82!
Крадец на рози
Цитат(geraldo @ Mar 20 2007, 00:27) *
Цитат(Крадец на рози @ Mar 20 2007, 00:24) *

Ооо не се притеснявай и аз бях така и изведнаж качих 10 кила за 2-3 месеца.Сега съм 82!

И защо от веднъж, хората се молят да отслабнат, ний тук не може да напълнеем когато си искаме .
3pacalypse Now
Аз съм 80 ам съм си нормален де smile.gif Килограмите ми се компенсират от тва че съм висок smile.gif
geraldo
Крадец и аз бях като теб!Мъчих се да напълнея всячески,тъпчех се като за световно,ама си бях щека и извднъж незнам какво стана,но както писах качих 10кг от нищото.И бирено коремче blush.gif biggrin2.gif Не се притенявай и на теб ще ти дойде времето 4.gif
Sniper
Аз съм 72кг. smile.gif
FrAgMaKeR
Около 80 (+/- 5) килограма. smile.gif
SoARoN
аз бях към 63 но последните няколко дни от нерви и от един отвратителен зъбобол нищо чудно да съм свалил някое кило...а иначе трудно качвам дори изобщо...колегите ми казват, че ако съм им едно прасе ще ме убият с мотиката, само съм хабял храната smile.gif
DakotaTrent
65 кила бетон...бетон в смисъл, че не мога да мръдна от тази цифра квото и да ям или да правя...
Крадец на рози
Цитат(DakotaTrent @ Mar 20 2007, 02:28) *
65 кила бетон...бетон в смисъл, че не мога да мръдна от тази цифра квото и да ям или да правя...

Одрежи си левият крак.. biggrin.gif
stormbreaker
58-59 кила 1,70 висок ... и аз ям като прасе по 20 пъти на ден ама ... и съм с поднормено тегло biggrin.gif
Трябвашее да тежа 65+кила за тоя ръст.. tongue.gif
Bebssii
Ами 48 кг като се има на предвид, че след катастрофата качих малко biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Аз съм 53 като се има впредвид че съм височка biggrin2.gif
mitaci_1984
5angel[1].gif 92 kg 190 sm
D__
48кг при височина 165см smile.gif (момиче съм, защо всички ме мислят за мъж 9.gif )
Th3_SpY
65 wink.gif
Titan
70 (-+5) на височина приблизително 180. Около 178-79 smile.gif
ZzoOoMeR
80 kg smile.gif 180 съм висок smile.gif
Craft
77 килограка 185см biggrin2.gif
krisku
Aз съм 54 кг. и 1.77 висок о.О
SoARoN
Крадец на рози, недей така част по част го пускай този лексикон...направи въпросите и в една тема всичко...нещо от сорта на:
1. Трите ви имена
2. Кога сте роден/а
3. Къде живеете
.
.
.
24. какво ви е мнението за притежателя на лексикона. (основен въпрос, другите не са от значение)
и така нататък smile.gif
3pacalypse Now
Цитат(ZzoOoMeR @ Mar 20 2007, 14:35) *
80 kg smile.gif 180 съм висок smile.gif

Наско с тебе сме наравно и по кила и по височина smile.gif аз съм само 1-2 санта по висок може би smile.gif
girl_from_hell
аз пък няма да си кажа, само ще отговоря че съм ужасно дебела и за това и сега фитнесче диетки и такива работи smile.gif
3pacalypse Now
Цитат(girl_from_hell @ Mar 20 2007, 20:39) *
аз пък няма да си кажа, само ще отговоря че съм ужасно дебела и за това и сега фитнесче диетки и такива работи smile.gif

аахахха не е верно тва. smile.gif Ако Соня е дебела то аз съм Сумо-боец biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.