Уау мерси на всички за снимчиците..и да попитам да не би Джеймс и Софито нещо...на тея снимки от SeMiNi за ръчичка се водят....или е нещо колаж п.п.Както винаги аз последна разбирам
Nasi
Mar 27 2007, 22:38
DjuDju Не е колажче, от фотосесия на петимата преди две години, тогава София и Чад бяха още заедно:
Ето и другите снимки от фотосесията, ако не сте ги виждалш:
Също искам да помоля, ако може да слагате линкове на банерите, или поне във вин на thumbnail, защото зареждането се забавя.
А някой може ли да намери само рисунката на Пейтън за Лукас след автомобилната катастрофа, която тя нарисува на игрището? Доколкото знам рисунката се казва Burning Boy Heart, но не можах да я открия никъде...
angel_girl
Sep 22 2007, 19:11
Цитат(sunflow @ Sep 17 2007, 00:17)
А някой може ли да намери само рисунката на Пейтън за Лукас след автомобилната катастрофа, която тя нарисува на игрището? Доколкото знам рисунката се казва Burning Boy Heart, но не можах да я открия никъде...
За тази ли говориш:
black rose
Sep 22 2007, 20:16
a някой може ли да качи рисунките на пейтън, защото само един беше качил 1-2, но бяха мн малки. Визирам тази със сърцето и трима стрелят към него, people always leave, и другите...
ludoto_mimi
Sep 22 2007, 20:19
Цитат(black rose @ Sep 22 2007, 21:16)
a някой може ли да качи рисунките на пейтън, защото само един беше качил 1-2, но бяха мн малки. Визирам тази със сърцето и трима стрелят към него, people always leave, и другите...
renito818 ти потенциално вече си ми любимка всички неща са страхотни,независимо дали са на брукас,нейли.... евала,че си постнала на всички герои,а не само на твоите любимци,за да може всеки да се порадвам,браво
Просто върховно страхотни има. За някой дори повече незнам кой ги е правил обаче му свалям шапка. Аз като Нейли фенка повече се заглеждах по тяхните но и другите са божееееее. Много добри неща. Супер
BroOke^
Jan 23 2008, 23:43
може ли да помоля някой ако може да качи..един gif имаше на Пейтън с рисунките и ..пишеше "where are they now" ,че нещо не ми излизат половината картинки
tedi27
Mar 29 2008, 17:24
искам да попитам тази снимка от кой епизод е , че не мога да си спомня такъв момент