Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Инсталиране на игрите....
GGbit.info > Развлечение > Игри
jetlii
QUOTE(The Shaman™ @ 20.10.2005 - 18:36:11)

Anti Blaxx

Аnti-blaxx е програма която игнорира защитата на DVD-то.
След като емулирате играта с Daemon Tools(до тази операция надявам се да стигате),стартирате Аnti-blaxx разбира се след като я инсталирате имая в отделна папка в играта.Иконата и се появява в систем трея.Там от пропъртийз ще ви даде възможност да заредите ексето на Daemon или Alcohol в зависимост от това с коя програма работите.По-надоло има и поле в което се зарежда и ексето на вече инсталираната игра.Правите си път към играта наново(там е добре обяснено) и стартирате от иконата на Аnti-blaxx.Вкарвате серийния номер,има кей генератор и играйте.
Отбелязвам,че след инсталирането а по-късно деинсталирането на Аnti-blaxx,Daemon-на ми се прецака трайно.

Ето английско инфо.Сигурно е по-точно:

Step for step guidance

1. Start the Anti-Blaxx.exe in the installation order.
2. Click in the task border with the right mouse button on the CD symbol and go you on attitudes.

3. Typ under "general attitudes" the paths of the emulation software.

4. Select the game Exe, the copy protection are automatically selected.

5. Select if necessary the image file.

6. Afterwards you can select a game and the pertinent image. Click on close and then oh on "game start" and select the game.
Copy protection mechanismes

Safedisc 3-4: This copy protection is fully supported by Anti-Blaxx. The whole Blacklist is gone around
and the CD/DVD leaves mounted themselves without problems.
SecuROM 4-7: Also this copy protection is fully supported by Anti-Blaxx. A protected CD/DVD can be
insert into a virtual drive. However, this copy protection can occur with completely current versions of problems prepared.

Protect CD V5: With this copy protection can also the Blacklist completely be gone around. However the image cannot be inserted into the virtual drive assembly therefore must the image on CD/DVD be burned, that you can play the Game.

JoWood X-Protect: With this copy protection can also the Blacklist fully be gone around, however the image leaves itself did not mounten! Therefore it must be burned on CD/DVD that you can play it.

Официален сайт: http://www.mb-lock.ch.vu/

Даунлоад: http://download.copybase.ch/mb-lock/Anti-B....17_Install.exe
*

The Shaman
Така...Надявах се,че с отговорите на това как се инсталират игрите в различните теми нещата ще станат,но явно съм грешил.Та тук ще събера (а се надявам на помощ от допълване) по важните неща от този процес.

Сваляне на играта:

Кликайки върху бутона IPB Image в страницата на избраната итра,се отваря страница с множество архивирани файлове,почти всички с еднакъв размер.Сваляте ги един по един (това със свалянето дано е ясно) а ако ползвате някой от даунлоад мениджърите може и всички заедно в една папка на вашия компютър.

Разархивиране на файловете:

След като отворите папката в която сте свалили файловетеразархивирате първия да кажем с WinRar,пускате първия архив и избирате някоя папка да го разархивирате. Тогава ще забележите, че се разархивира не само първия архив, а всичките.Което ще рече,че няма да разархивирате всички останали.. Ако ви извади някаква грешка ,проблема най-вероятно е в самия WinRar.В новата папка след разархивирането ще видите само един файл (или няколко в зависимост от колко части е играта),който ще бъде в едно от тези разширения .bin, .cue и .iso.

Какво да правим с .bin, .cue и .iso и Deamon Tools:

Чрез Deamon Tools трябва да си направите виртуално CD. Програматаподържа до четири виртуални устройства.Наскоро излезе четвъртата и версия и е хубаво да ползвате нея поне- Deamon Tools 4.00 HE . След инсталацията ще се появи малка иконка със светкавица долу в систем трея. Взависимост от това колко

VCDта искате избирате следното меню:

"Десен Бутон"/"Virtual CD/DVD-ROM"/"Set number of devices..."/"1, 2. 3 или 4 drives в зависимост колко виртуални диска искате"
Когато нагласите устроиствата ваче може да заредите .bin и .cue
"Ляв Бутон"/"Device 0: [X:] No Media"/"намирате .cue файла,който сте направили".Тук е момента в който може да не Ви потрябва .cue Ако не виждате файла в папката където сте разархивирали изберете All Files (*.*) от падащото меню и изберете .bin.Файловите разширения могат да бъдат и .mds,.bwt,.iso,.ccd,.cdi,.pdi,.nrg. След зареждането в Деймона започва и самата инсталация такава каквато я познавате най-вероятно.

Кракове или "направих всичко по-горе и пак неще"...

Повечето да не кажа и всички игри си имат някаква защита и все някак трябва да се прескочи.В половината от случаите за това ни помагат точно краковете (cracks) замествайки оригиналния изпълним файл на играта.Обикновено тези кракове се намират в папка /Cracks или в папка с името на групата кракнала играта( /Deviance, /RAZOR1911).Ако някое от тези неща липсват прочетете .nfo файла там всичко е обяснено.Това е.Искам да благодаря на ZGAN и veseo към статиите на които съм се обръщал за сверка.

Колегите да допълват.Правя тази тема титуриали за игрите.Може да се допълва и с преодоляване на други видове защити.
3pacalypse Now
Значи има една игра Missing или другото и име е Inmemmorial .Знам как да инсталирам игра попринцип с нито една съм нямал кой знае къв проблем ,но тази след като Маунтна диска през Диймъна и сложа Крак и сичко . И като стратирам играта ме вкарва в някво меню да си направя няква онлайн регистрация и всеки път щом се опитамда се регистрирам ми исписва че не съм свързан към интернетconfused.gifconfused.gif?WTF направих 20 теми за тази игра но нокой не ми каза кой знае кво! Айде плс някой да помогне.Мерси много предварително. worthy.gif
Mechka
да не би да иска Game Spy Arcade...
3pacalypse Now
Не , самата игра като я стартираш иска няква регистрация! Ари уе няма ли някой който вече си е инсталирвал?
lubo89
Е добре де извинявай, ще ги прочета ама искам някво сайтче щото явно друго няма ? rolleyes.gif rolleyes.gif
kikaha
и аз имам проблем с една игрица дръпнах я вчера като торент тя е на два диска пуснах ДАЕМОН почна инсталация известно време вървя и спря щото иска да пусна и другия диск как да направя това.питането сигурно е много тъпо ама аз съм профан.
Modjo
Цитат(kikaha @ Mar 8 2007, 12:48) *
и аз имам проблем с една игрица дръпнах я вчера като торент тя е на два диска пуснах ДАЕМОН почна инсталация известно време вървя и спря щото иска да пусна и другия диск как да направя това.питането сигурно е много тъпо ама аз съм профан.

ами по същия начин както си сложил първия диск на негово място зареждаш втория smile.gif
The Shaman
Ако просто ти изпише,че иска другия,както каза М зареждаш го през деймона.Ако ти излезе прозорец за да браузнеш втория,зареждаш го през даемона,намираш го в прозореце в моя ко(мпютър и о.к.
gotinoto_baby
Смалих си Сайлънт Хил 4 на торент.Като отвора папката за инсталацията имам много архивирани папки и във всяка от тях има едни и същи файлове/ изключение прави само първата/.Файловете са:7z.exe , dopeman.exe и разни 7z файлчета.Която и от двете програми да отворя ефекта е , че вищо ама нищичко не става dry.gif
Дайте съвети rolleyes.gif
krisku
Може ли шотче на файловете в "папката за инсталация"?
gotinoto_baby
В другите папки има само двете .exe-та Екран
club135
http://www.7-zip.org/
krisku
Разархивираш всички архиви (*.part'N'), понеже си със PowerArchiver незнам как става процедурата, след като ги разархивираш проблем с нататъшната процедура от инсталацията би трябвало да нямаш.
el_ninjo
имам проблем с ut2004. свалих си игрицата от лика който беше дал фрагмейкар в замунда опитах се да моунтвам дивидито в деймън туулс но ми дава ivalid image. някой да може да помогне да се справя с този проблем моля.
The Shaman
Цитат(el_ninjo @ Aug 4 2007, 10:42) *
имам проблем с ut2004. свалих си игрицата от лика който беше дал фрагмейкар в замунда опитах се да моунтвам дивидито в деймън туулс но ми дава ivalid image. някой да може да помогне да се справя с този проблем моля.

Колко е голям имиджа който се опитваш да маунтнеш ?
el_ninjo
Цитат(The Shaman @ Aug 4 2007, 10:50) *
Цитат(el_ninjo @ Aug 4 2007, 10:42) *

Колко е голям имиджа който се опитваш да маунтнеш ?

3.826GB
The Shaman
Целия е.Пробвай с някоя по-нова версия на Деймона.
el_ninjo
Благодаря ти приятелю. стана. де да се сета че ми е стар туулса.
fNatic.
Има ли някъкви пачове за някои от NfS-тата за БГ коли.. ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.