Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: В коЙ серВер играете ?
GGbit.info > Развлечение > Игри
M@D_MAX
Кажете в кои server играете?? Много се интересувам защото спряха DooM servera и се чудя каде да ходя
cloudsky
QUOTE(M@D_MAX @ Jul 27 2006, 20:29) *

Кажете в кои server играете?? Много се интересувам защото спряха DooM servera и се чудя каде да ходя

Dragon е много як сървър.C4,субкласове и всякви хави.Ще го намериш в "http://dragon-network.net/".
delta717
а а пич точно ти ми трябваш
1.от къде си дръпна C4-ката моля те кажи ми че съм коренясал в търсене на Chronicles 4

И аз ще съкам във dragons-a ама Judjement-а 50х rate biggrin.gif мн ще съм ти благодарен ако кажеш от къде дръпна С4
Immor7aL
еми човек, начи ся за да си свалиш играта пробвай от Lineage2.com. Там ще намериш мноо неща относно играта, все пак е официалния сайт. smile.gif
HoTsoT
брей боре добър съвет му дава6 smile.gif. Нз за кой пат казвам 4е сам я шернал в dc++ ...
Immor7aL
еми като пита отговарям ко да правя tongue.gif
herbie
аз играя в www.l2evolution.com който беше част от дракона (mercury/prodigy) но сега е самостоятелен C4 сървър с суб класи,сийджове,А грейед,офф ханд оръжия и няма лаг играем +1000 човека
HoTsoT
мм я кажи ник
herbie
herbie и ти ли играеш там?
HoTsoT
не бе просто може да цакана малко там smile.gif
herbie
ем при нас е яко и сървъра не е Java Script няма лагове и такива фантазий ^^
BledPoet
dry.gif Хъммм инсталнах си dragon-network ама ми дава супер смотан ерор - някой да има някакви идеи confused.gif
и дайте някои сървър с по нормални рейтове... х7 например ?
Th3_SpY
Аз играя в L2Elite - един от най-посещаваните безплатни сървари....45х...Имам 76лвл Hawkeye(Human fighter с лък) И много моля някой да я качи играта в някой локален сървар плс. smile.gif
byxle
Аз играя новия сервер на paradise ...много хора играят от плд .....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.