Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Самър и Сет/ Рейчъл и Адам
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Персонажи
Mrs.Ackles
Rachel Bilson и Adam Brody са перфектна двойка според мен! rolleyes.gif От сериала са ми любимците, пък и в живота са страшно сладки! blush.gif worthy.gif wub.gif 2thum[1].gif Вие какво мислите?

IPB Image
IPB ImageIPB Image
lp^girl
И на мен Самър и Сет са ми любимци немога да им се нарадвам, те са просто мега сладки.
icefantasy
Те са пример, че дори в шоубизнеса може да има хора, които се обичат истински и си пасват на 100%. Сладки, страхотни и т.н. като определения за тях са малко. Когато ги погледнеш няма нужда от думи. Просто перфектна двойка.
seduction_55
Много хубава двойка си и е много хубаво че даржат един на друг.Дано да не се разделят защото ще е жалко.
^^HeLa^^
Страхотни са както и в живота, така и в сериала много са сладки заедно. Много се радвам, че са заедно не само във филмчето, пък и наскоро прочетох, че са се сгодили, което също много ме радва абе с една дума СУПЕР СА!!!!!!
DesiTo
Харесват ми като двойка, мисля, че си подхождат и то много. И двамата са сладури. 4.gif
lyubenski
Определено единствената причина да изгледам безличния 3 сезон са тези двамата сладури rolleyes.gif
SpAwNiO
Vmesto da si gubite vremeto s tovada pi6ete za set i samyr.. http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=SPAWN40 36_6_4[1].gif

happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
^EmPiRe^GiRl^
Много са готини двамата мноо ма кефат, супер готина двойка са
sladuranka
Любимата ми двойка в сериала. Големи сладури 4.gif 3.gif 4.gif 3.gif .
Gossip Girl
Големи са слдури и двамата поотделно и заедно!
DeSeRt^RoSe
Супер сладки са и е мн готино че и в живота са двойка 0106[1].gif
sydney
mного са сладки inlove.gif inlove.gif много си подхождат като двойка smoke.gif smoke.gif супер са 10.gif 10.gif
cool_girl
Любимата ми двойка в сериала.много са готини и си подхождат wub.gif
Jolly_GirL
Идеална двойка са,и двамата са много сладки wub.gif
**Sophia**
И на мен ми харесват като двойка!Подхождат си заедно.Само че това което ще ви кажа ще ви разочарова.Мисля че са скъсалиsad.gif
N@det0
Много готина и сладка двойка са.
(:ive7{}:)
Много якичка и сладка двойка са наистина. Те двамата най-много ме кефят!!! 4.gif 4.gif 4.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Самър и Сет най-много ми харесват.Харесваше ми и сестрата на Мариса с Джони.
^^BIG`smile^^
Наистина са невероятни, чак ми се струва нереално, че и в истинския живот са заедно и то даже сгодени 3.gif biggrin2.gif 4.gif Дано да са щастливи и занапред 4.gif
~Bruk~
Наистина са неверятни rolleyes.gif , но за жалост по последни новини са скъсали...И дори Рейчъл не живее вече с Адам..Тъжно дано се окаже само един слух dry.gif unsure.gif
^^BIG`smile^^
Само слух е, не може да е вярно 5.gif ! НЕНЕе shocking.gif wacko.gif
~Bruk~
Ами в последно време са повече слуховете,че са се събрали sad.gif sad.gif Докато не видим снимки на тях заедно, май наистина трябва да считаме че са скъсали, последните им снимки заедно са отпреди доста време, мисля,че някаде от премиерата на Последната целувка sad.gif ето и малко техни снимки:

^^BIG`smile^^
Уффф, ами в такъв случай дано по-скоро видим снимки 4.gif
amilia
дааам мн са сладки не може да им се отрече smile.gif) особено на тези снимки които сте сложили не от филма . въпреки че не са ми точно любимата двойка в ОС go_team.gif
^^BIG`smile^^
Между другото, нали сега има Космополитън с Рейчъл, в него не пише, че са се разделяли happy.gif ИЕЕЕее 13.gif
sladuranka
Цитат(^^BIG`smile^^ @ Feb 7 2007, 10:05) *
Между другото, нали сега има Космополитън с Рейчъл, в него не пише, че са се разделяли happy.gif ИЕЕЕее 13.gif

Защо "ЙЕЕЕЕ" shocking.gif . Бяха толкова готинки двамата...
~Bruk~

Ами всъщност, в България "Космополитън" обикновено излиза със закъснение..Тоест момичетата от кориците винаги са излезли или предния месец или няколко месеца преди това в някое друго "Космополитън" по света, та идеята ми беше,че за жалост интервюто е старо sad.gif sad.gif

Едит: Ето за справка два сайта- в Америка списанието е излязло още Ноември:

http://ifs1.imagefly.info/i/07/nerblerache...ncosmo01ag8.jpg

http://magazines.ivillage.com/cosmopolitan..._703316,00.html
lovely

Е, четох я статията пък такова нещо не видях никъде да пише !! Даже тя обяснява в нея как си прекарва времето с Адам !!
^^BIG`smile^^
Разбира се, че и аз искам да НЕ се разделят (това и съм написал, просто може да не си го видяла unsure.gif ) аз супер ама супер много им се кефя. А това, че списанието е старо не означава, че са се разделили, нали. Аз си вярвам и се надявам да са заедно, защото наистина са страшни гъзета 4.gif . А това са снимки от Р.Д.-то на Рейчъл.

ГОЛЯМ ЕДИТ: сори да ви го кажа, но са скъсали. shocking.gif На 05.12.2006 г. това е инфото, с което можах да се сдобия от една тяхна голяма почитателка. Супер много съжалявам, но какво да се прави sad.gif
Tedds
Адам и Рейчъл са супер заедно,кефят ме и двамата а в О.С. бяха много сладки.
marti_89_76
Много ме кефят.Жалко че са се разделили!!!
brooke_scott
с-р са готини, големи сладури мн им се кефя smile.gif
ladysunshine
Цитат(^^BIG`smile^^ @ Feb 11 2007, 21:42) *
Разбира се, че и аз искам да НЕ се разделят (това и съм написал, просто може да не си го видяла unsure.gif ) аз супер ама супер много им се кефя. А това, че списанието е старо не означава, че са се разделили, нали. Аз си вярвам и се надявам да са заедно, защото наистина са страшни гъзета 4.gif . А това са снимки от Р.Д.-то на Рейчъл.

ГОЛЯМ ЕДИТ: сори да ви го кажа, но са скъсали. shocking.gif На 05.12.2006 г. това е инфото, с което можах да се сдобия от една тяхна голяма почитателка. Супер много съжалявам, но какво да се прави sad.gif

Aaaa? shocking.gif ама това сигурно ли е ? А защо никъде го няма официално?
dEniChka
ЕЕЕе защо са се разделили .. бяха хубави заедно ! sad.gif cry.gif
Anette
Адам и Рейчъл бяха невероятни, а Сет и Самър са невероятни.
brooke_scott
ами и аз мн съжалявам, че са скъсали, но така става, вижте и Чад и София и Адам и Рейчъл, всичките ми любими двойка се разделят sad.gif
Gossip Girl
Ехее, още ли ги дъвчете? Рейчъл и Адам не само, че свършиха отдавна с отношенията си, но и други гаджета си хвнаха.
Доскоро Рейчъл вървеше с Хейдън Кристенсен(wub.gif), с когото снимаха Jumper.

А сега в нета се носят доста упорити слухове, че Билсън се среща с Рики Мартин.

От друга страна Адам имаше връзка с Рашида Джоунс, а в момента се говори, че е с Кирстен Дънст.

Отпишете ги.
Сет/Самър бяха големи сладури. Олигофрени ООД. Толкова бяха неподходящи един за друг, че си бяха перфектната двойка.
brooke_scott
мерси за снимките, горкия Адам с тая Кирстен....
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 14:05) *
мерси за снимките, горкия Адам с тая Кирстен....

Първо мерси за снимките,а Вери и аз точно това си помислих...
Толкова си беше добре с Рейчъл sleep.gif
Mr. Winchester
Много си пасваха страшни образи жалко сега
**Naley*
Страхотни са inlove.gif Те са ми любимците от The O.C Мисля и че като двойка в живота биха били страхотни,ама за жалост не са заедно emoticon1 (118).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.