Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филми с вампири
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
FrAgMaKeR
Кои са ви любимите филми за или с вампири?
Devil^Rose^^
"Интервю с вампир" класика в жанра и лично за мен най-добрия филм за вампири, актьорският състав-няма смисъл да коментирам. rolleyes.gif
Също "Подземен свят" (първата част) е той не е само за вампири но пак е сред любимите ми smile.gif
FrAgMaKeR
"Underworld" и "Underworld:Evolution" също са ми сред любимите. Особено втория е яка пуцаница, но не е толкова измислен като "Blade" (само първата част ми хареса).

"Queen of the Damned" и "Interview with the Vampire" са класика. 15.gif
Devil_Wish
Това са едни от филмите които ми харесват най-много 4.gif Освен изброените до сега ме кефят "Van Helsing", "Eternal" и анимацията "Vampire Hunter D"
seduction_55
Преди около седмица гледах Blood Angels-филма е малко стар но е доста хубав.
Да не забравямe и Blade-за мен това е най-якия филм с вампири.
The Shaman
Трябва да се повтарям с FrAgMaKeR затова ще замълча...
Brooke
Ами като гледам май ни се припикриват мненията за вампирските филми.И аз си падам по ":Blade","Van Helsing","Underworld" и "Underworld:Evolution",но определено моя фаворит си остава ''Интервю с вампир" заради самия начин по-който е разказана самата история и заради актьорския състав.Имаше и един вампирски филм,които съм гледала като малка и помня,че много ми хареса,но изобщо не си спомням как се казваше.Май беше "невина кръв" или нещо такова,ама кой да помни.
CraZy`HoT`SexY`F
Подземен свят
Melissa
Underworld (и двете части), Blade 2, Queen of the Damned, Eternal... други не се сещам засега.
Госпожица Вещицата
QUOTE(Brooke @ Jul 31 2006, 00:05) *

И аз си падам по ":Blade","Van Helsing","Underworld" и "Underworld:Evolution",но определено моя фаворит си остава ''Интервю с вампир"

Подобно smile.gif Зарибих се по вампирскки филми след "Интервю с вампир",но тогава нямаше как да си намеря друи,освен тези,които даваха по ТВ.Има и един,който ми го дадоха на диск-Vampires:Los Muertos,или нещо подобно-също ми хареса-беше с Бон Джоуви... smile.gif
petkox_ray
Buffy the vampire slayer
FuckStyle
Vampires Out For Blood (2005)
Craft
На мен лично ми харесва ''BloodRayne'' 4.gif
Sondata
Признавам само един такъв - Salem's Lot (2004) и донякъде "Интервю с вампир"
FrAgMaKeR
QUOTE(petkox_ray @ Aug 6 2006, 16:51) *

Buffy the vampire slayer

Освен Бъфито - "Buffy the Vampire Slayer", да не забравяме и Ейнджъла - "Angel", макар, че са малко по различни, като цяло от изброените по-горе, защото са сериали и представят нещата по различно от пълнометражните филми.
DaniEl
За мен Бъфи,убийцата на вампири е най-добрия филм с вампири правен някога smile.gif
DcShOeCoUsA
Интервю с вампир , Анджел и Подземен свят 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Ледено_момиче
''Interview with the Vampire'',''Queen Of The Damned'',''Buffy the vampire slayer'',"Blood Angels''...
...има още няколко,но те не са ми кой знае колко любими,имат няколко добре направени сцени и това е ...
f0rgy
Blade и Интервю с вампир..иначе блуд рейн очаквах да е добър,пък то беше бати и утрепаната БОЗА!!
Много ме разочарова... 1iangr[1].gif 0041[1].gif
lemmy
Не си падам чак толкова по филми с вампири въпреки че страхотийте са ми любими, но определено Интервю с Вампир е най-великия, класика просто! 4.gif
CheerFuL-F
Underworld
Underworld:Evolution 4.gif
vitiq
Blade трите части!!! emoticon1 (35).gif 4.gif
ancksunamun
smile.gif на първо място разбира се Бъфи но и Дракула с Уинона Райдър е много хубав
NRG_God
"Underworld Evolution" oпределено е с класа над останалите ,но и "Голямото тексаско клане 2" също става
Gossip Girl
Underworld, Underworld: Evolution, Van Helsing, Кралицата на Поркънатите, Дракула и Нощна стража. Така хваления Bloodrayne ми беше меко казано тъп, а края му беше направо трагедия. Интервю с Вампир ми е много протяжен, аз си падам по по-бързото действие.
TIGERM13
Дракула е най-добрия филм за вампири.
После разбира се е Интервю с вампир,Лестат ми е любимия герой vampy.gif ,BLADE 1 ,Dракула 2000(малкое тъп ама важното е че Джерард Бътлар играе Copy of wub.gif
ani4ka_89
Ами на мен ми харесаха Кралицата на прокълнатите, Underworld, Underworld 2 и Van Helsing
sladuranka
Огромна почитателка съм Вампирските филми.
Най-ме кефят:"Интервю с вампир", "Дракула", "Ван Хелсинг", "Блейд"; "Подземен свят" - доста се разочаровах, ама Кейт Бекинсейл инъче изглеждаше зашеметяващо biggrin2.gif .
От сериалите ясно: "Ейнджъл" и "Бъфи" mrgreen[1].gif worthy.gif biggrin2.gif rolleyes.gif .
SweetDreams
Цитат(Devil^Rose^^ @ Jul 26 2006, 21:38) *
"Интервю с вампир" класика в жанра и лично за мен най-добрия филм за вампири, актьорският състав-няма смисъл да коментирам. rolleyes.gif

Съвпада напълно с моето мнение rolleyes.gif А другия филм с вампири, който харесвам най-много е един от филмите за Дракула, но нз точно кой беше - май Дракула 2000 unsure.gif
SoARoN
повечето горе изброени са добри филми а аз мога да добавя и един малко по-старичък и поне на мен ми хареса и това е "The Lost Boys"
Aurora
"БЪФИ" и "ЕЙНДЖЪЛ" 4.gif 8.gif worthy.gif , Underworld, Underworld:Evolution, Van Helsing.
Konspin
Моите любими филми с вампири са: Бъфи , Ангел ,Дракула ,Подземен свят и Ван Хелсинг.
galdoka
Е според мен абсолютната класика е Интервю с вампир
другито които ми харесват също са вече споменати
metodi_1912
Абе тея филми с вампири са много детски.
K_f_R
Блейд 1!
justify
дневна стража, нощна стража, преобразяване, блейд 1, блейд 2, блейд троица, кралицата на прокълнатите, подземен свят 1, подземен свят 2
groovemaster
Филма подземен свят 1 и 2 заслужава адмирации от всякаде 4.gif
а KATE BAKINSAIL e много яка вампирка
smallville_f
Underworld 1 & 2; Интервю с вампир; Van Helsing и Vampires:Los Muertos 4.gif
malkatalamia
аз съм голем ен на този жанр филми но определно съм 100% съгласен с (Devil^Rose^^ @ Jul 26 2006, 21:38)
"Интервю с вампир" класика в жанра и лично за мен най-добрия филм за вампири, актьорският състав-няма смисъл да коментирам.
прибавям и подземен свят като сериали няма питане =))
Крадец на рози
Blade biggrin.gif
DesiTo
"Interview with the Vampire" и "Blade" (първата част)
vasinka_{P}
"Interview with the Vampire" - страхотен филм, малко стар, но много добър
Peyton___
Цитат(sladuranka @ Mar 18 2007, 22:54) *
Огромна почитателка съм Вампирските филми.
Най-ме кефят:"Интервю с вампир", "Дракула", "Ван Хелсинг", "Блейд"; "Подземен свят" - доста се разочаровах, ама Кейт Бекинсейл инъче изглеждаше зашеметяващо biggrin2.gif .
От сериалите ясно: "Ейнджъл" и "Бъфи" mrgreen[1].gif worthy.gif biggrin2.gif rolleyes.gif .

e вземи думи от устата biggrin.gif
racheL_gattIna
Интервъо с вампир най-добрия филм с вампири жесток е и много ефектен .А също и Блейд невероятни са.
-ChoCoLaTe-
Ами... до сега не съм гледала много форуми с вампири, поради простата причина, че... психиката ми е по-крехка и от имунната ми система, но... Както и да е!
'Queen of the damned' е един от малкото - да не кажа единствения - филм с вампири, който съм удостоявала с вниманието си. biggrin2.gif Но най-кофти и прецакано от всичко беше, че една или две седмици след като го гледах у една фр, го пуснаха и по Нова. blink.gif ШИТ!
the_vampire
На първо място "Ван Хелзинг" и после "Подземен свят"(1,2).Според мен това са най-добрите филми. smile.gif
Sensimilla
Ми любимия ми филм с вампири e Dracula: Dead And Loving It от 1995 год. с участието на Leslie Nielsen. Страхотна пародийка, смях се от сърце.
Qni4kaaa
За мен един от най-добрите филми с вампири, който не е споменат е Сейлъмс Лот...по романа на Стивън Кинг (книгата е още по-добра).
Действието не се развива много бързо, но определено филмът не е само безмислени кървища...за мен това е най-добрият! shocking.gif biggrin2.gif
BPEMETO
Blade 3, Van Helsing, Underworld Evolution, Blood Ties
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.