Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: John Tucker Must Die
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3
Nasi
Премиера: 28 юни
Трейлър: Линк
Участват: Jesse Metcalfe, Brittany Snow, Ashanti, Sophia Bush, Arielle Kebbel
Жанр: Comedy and Romance

Повече Снимки:
Gallery

"JOHN TUCKER MUST DIE" SOUNDTRACK
Track Listing:
01 Dirty Little Secret (The All-American Rejects)
02 Honestly (Cartel)
03 Chelsea (STEFY)
04 Hope Song (Rock Kills Kid)
05 Instantly Gratified (People In Planes)
06 Better Open the Door (Motion City Soundtrack)
07 Time After Time (Quietdrive)
08 Fool for Love (STEFY)
09 This Will Be Our Year (OK GO)
10 I Live What You Say (Nada Surf)
11 Float On (Ben Lee)
12 Sunset Lover (Josh Kelley)
13 We Got to Leave (Caesars)
14 The Next Big Thing (Rockett Queen)

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
ludoto_tedi
Този филм ще е страхотна комедийка.С нетърпение я очаквам.Това може би ще е най-добрия филм на София до сега.Не допускайте да го пропуснете.Ще съжалявате сигурна съм smile.gif

Наси супер си направила темичката.Благодаря!!!
ludoto_mimi
Според мен също ще е супер филма. 4.gif 4.gif Чакам го с нетърпение, но ми е чудно дали ще дойда на кино у нас или само на компа ще го гледаме? rolleyes.gif

Наси, супер е темата.
fenka_lucas_i_brooke
Дам и на мен това ми е чудно!А някаква представа кога ще излезе евентуалноconfused.gif
ludoto_tedi
ето едно клипче където момичетата говорят за филма няколко дни преди премиерата http://www.youtube.com/watch?v=yzVPMgmF8Go...ted&search=
Menna
Чакането свърши. biggrin2.gif Днес е денят на премиерата.Разбира се ние ще се докопаме до хубаво качество сигурно след няколко седмици. dry.gif

И аз прибавям един клип за това как са протекли снимките. biggrin2.gif
http://pdl.stream.aol.com/timeinc/teenpeop...n_tucker_dl.mov
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Jul 31 2006, 03:03) *

Същия клип като този отгоре wink.gif
Благодаря за останалите. smile.gif
Nasi
МЕрси, ако това са клипчета от филма, предпочитам да не ги гледам.
Даре мерси за този клип - интересен е!!!

Да попитам, аз разбрах, че всички ще участват в ТРЛ, а може и вече да са участвали. За София не е било сигурно, заради стимките на ОТН. Та ако някой разбере нещо да казва smile.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Jul 31 2006, 10:14) *

МЕрси, ако това са клипчета от филма, предпочитам да не ги гледам.

Behind the Scenes-Тедито е написала 18.gif 18.gif 18.gif

Да се надяваме да запишат предаването някъде из нета happy.gif
Nasi
аз все пак ще си изчакам филма
защо го няма още sad.gif
ludoto_tedi
IPB Image

IPB Image
IPB Image
seduction_55
Олееее мерси много 13.gif .Страхотна е wub.gif .Направо е много красива както винаги wub.gif .Мерси много. worthy.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ Jul 31 2006, 09:43) *

аз все пак ще си изчакам филма
защо го няма още sad.gif

И аз искам да знам това sad.gif Колко още ще го чакаме mad.gif
Теди, снимките са супер 4.gif
ludoto_tedi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Аааааааааааа егати сладураната!Тединко знаеш ли колко те обичкам!Мерси мерси мерси!Само как ме зарадва!
Nasi
Страшни са мерси!!! Нямам търпение за филма!
ludoto_tedi
ето едно много сладко клипче гледайте го.засега ще се радваме май смао на клипчета докато излезе филма.не е от филма а са кадри от интервюта за филма и гафовете който са правили актйорите по време на интерв=то 18.gif
http://www.current.tv/blog/index.htm?type=...val=chapinyoung

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
seduction_55
аз намерих едно аватарче
IPB Image
ZzoOoMeR
Тедиии.... Full Respect За снимките !!! Всички са суууупер готини а София изглежда невероятно (както винаги) ! С нетърпение учаквам филма ...
Офф топик : ся гледам едно др филмче със София "Stay Alive" да видим дали ще ми хареса wink.gif
^Mim0zKa^
Ейй Тединцеее нали знаеш колко много те оби4ааамммм....винаги ме радва6 със страхотни сним4ици а и особено когато са на любимата ми актрисаа..... направоо ми идва да те разцелувам smile.gif Софияя е адската мацка както винаги...и този филм се о4ертава да е мн готини4ак...и аз го 4акам с нетърпение smile.gif
julia1990
Хаха току що го гледах филмчето и беше супер весело! 18.gif Мн свежо а и София Буш е мн готина както обикновено! smile.gif Вече го има в аренам/у др ама гадно качество и без субс,ама не ми се чакаше повече и го изтеглих и не съжалявам!А главния актьор във филма е онова сладурче от "Отчаяни съпруги"(Джон мисля че играеше там също хах),та и той е мн готин и заради него си заслужава! wub.gif Абе въобще теглете го филмчето при 1ва възможност wink.gif
ThePinkDuck
А ето го и самия филм, но за жалост е CAM. Въпреки това качеството е на ниво, звукът също! Аз вече го изгледах! Не е кой знае какво ама вие преценете сами за себе си... mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Не ми се отваря 1crying[1].gif 1iangr[1].gif 1crying[1].gif
FrAgMaKeR
http://www.arenabg.com/details.php?id=51092
fenka_lucas_i_brooke
Аааааааааааааа супер мерси!Страшен си!
Е са ако пуснат и субтитри ще е върха!!!
FrAgMaKeR
Все пак не го препоръчвам за гледане, докъто не излезе с добро качество.. изчакайте малко и се насладете на филма както трябва, така просто не си заслужава.
Nasi
И аз видях, че го има в арената, но предпочитам да изчакам за по-добро качество.
stanislava
Качеството е доста лошо наистина,но филма е готин 4.gif и ако не ви се чака теглете,защото като гледам никой не се наема да качи по-качествен рилийз dry.gif
Menna
QUOTE(stanislava @ Aug 24 2006, 20:19) *
и ако не ви се чака теглете,защото като гледам никой не се наема да качи по-качествен рилийз dry.gif
Хубаво би било по-добро качество,но докато не излезе DVD,няма как и релийза да е по-добър.Предполагам,че до месец(най-много) ще ни зарадват. smile.gif
ludoto_tedi
Хора ще дават или по-точно вече дават филма по Кината.Не мислих че ще излезе ,но е факт.В кино "Арена" smile.gif
http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=7528
ludoto_mimi
John Tucker Must Die в пловдивските кина през следващите 5 дни

Лъки Синема
Пловдив

зала 2
2 септември 2006 (сб) 15:00 (4 лв), 17:00 (4 лв), 19:00 (4 лв), 21:00 (4 лв),
3 септември 2006 (нд) 15:00 (4 лв), 17:00 (4 лв), 19:00 (4 лв), 21:00 (4 лв),
4 септември 2006 (пн) 15:00 (4 лв), 17:00 (4 лв), 19:00 (4 лв), 21:00 (4 лв),
5 септември 2006 (вт) 15:00 (4 лв), 17:00 (4 лв), 19:00 (4 лв), 21:00 (4 лв),
6 септември 2006 (ср) 15:00 (4 лв), 17:00 (4 лв), 19:00 (4 лв), 21:00 (4 лв),
7 септември 2006 (чт) 15:00 (4 лв), 17:00 (4 лв), 19:00 (4 лв), 21:00 (4 лв)

Фламинго Синема
Пловдив

зала 2
2 септември 2006 (сб) 14:00 (4 лв), 16:00 (4 лв), 18:00 (4 лв), 20:00 (4 лв), 22:00 (4 лв),
3 септември 2006 (нд) 14:00 (4 лв), 16:00 (4 лв), 18:00 (4 лв), 20:00 (4 лв), 22:00 (4 лв),
4 септември 2006 (пн) 14:00 (4 лв), 16:00 (4 лв), 18:00 (4 лв), 20:00 (4 лв), 22:00 (4 лв),
5 септември 2006 (вт) 14:00 (4 лв), 16:00 (4 лв), 18:00 (4 лв), 20:00 (4 лв), 22:00 (4 лв),
6 септември 2006 (ср) 14:00 (4 лв), 16:00 (4 лв), 18:00 (4 лв), 20:00 (4 лв), 22:00 (4 лв),
7 септември 2006 (чт) 14:00 (4 лв), 16:00 (4 лв), 18:00 (4 лв), 20:00 (4 лв), 22:00 (4 лв)

Айде на кино? rolleyes.gif
scandalous_girl
Олеее,Мими,много ти благодаря! Аз задължително съм на линия да го гледам! Няма да го пропусна!!! Аааа това е супер! 13.gif
BoOTy
Ми да аз вече го гледах мога да кажа че филма е страшен и ролята на Брук много ми допадна... в интерес на истината малко ми липсваше да я гледамsmile.gif))
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 2 2006, 19:54) *
На кино ли ни каниш? happy.gif Може и да си направя екскурзия до Пловдив. happy.gif

Иначе да беше дала и програмата в София. dry.gif

Едит:Сега видях,че Тедито поне си е направила труда да постне линк. biggrin2.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Sep 3 2006, 16:52) *

На кино ли ни каниш? happy.gif Може и да си направя екскурзия до Пловдив. happy.gif

Откога чакам да го кажеш!!!!!
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_mimi

Най-официално каня даже. happy.gif Идваш ли? rolleyes.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ Sep 3 2006, 15:59) *

Откога чакам да го кажеш!!!!!
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Тааа кога сме на кино biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Sep 3 2006, 18:45) *

Ами ако Дара дойде - когато тя каже. Аз съм свободна винаги. biggrin2.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 3 2006, 19:04) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Sep 3 2006, 18:45) *

Ами ако Дара дойде - когато тя каже. Аз съм свободна винаги. biggrin2.gif
Темата стана яко спам.Модовете никаква работа не вършат. 9.gif 9.gif
Дара ще дойде със сигурност happy.gif Поради ваканционни причини другата седмица не мога,така че след 10ти с удоволствие. banana.gif

Ето и нещо от второстепенна важност в тази тема,а именно Филма. 18.gif 18.gif
Интернет -пространството на нашия Джон Тъкър.Има интересни неща. happy.gif
http://www.myspace.com/johntucker
scandalous_girl
И аз гледах филма-супер е! На мен много ми хареса,весел е (дори много) smile.gif ! Самата история беше много интересна и забавна,а и актиорският състав( начело с божествения Джеси Меткалф) е идеален! София изиграва отново чудесно ролята си. Образът на героинята й доста се доближава до този на ''старата'' Брук Дейвис! Направо като я гледах на този голям екран се разтапях,това момиче е съвършенно worthy.gif
Estell
Колко съм заблеяна само! Сега разбирам, че в тоя филм участва и София Буш. unsure.gif 16.gif

Задължително ще го гледам...
born_4_you
Аз също гледах филма на кино и наистина останах много доволна! Страшно забавен, не е разводнен, много са очарователни всички, а никой не може да отрече достойнствата на Джеси Меткалф biggrin2.gif, a и София е супер както винаги! . Наистина филмът доставя удоволствие като се гледа...
fenka_lucas_i_brooke
Как искам и аз вече да го гледам няма ли да излизат вече субтитри?!
DesiTo
И аз най-после успях да гледам филма. Лично на мен ми хареса.
Страхотна комедийка е, много е забавен. Историята е интересна, а актьорския съства е добър. София Буш се е справила добре с ролята си. Наистина обаче, както някой беше споменал, героинята й доста прилича на Брук в началото. smile.gif
Devil^Rose^^
И аз го гледах biggrin2.gif
Забелязахте ли кой номер е Джеси Меткалф( в баскетболния отбор), оставаше София да играе мъжоретката и наистина щеше да е Брук. dry.gif Най ми хареса боя в началото, когато разбраха че излизат с John Tucker 12.gif ... иначе поредната американска тийн комедия
*PeyT*
Ми...гледах го преди няколко дни филмчето..свежарско е! smile.gif Не е нещо кой знае какво, както каза Devil^Rose^^ - поредната американска тийн комедия, но все пак ми хареса, доста е забавно 10.gif ...а сцената с боя беше просто... 18.gif
seduction_55
Аз още не съм го гледала и се чудя дали да го гледам на кино или на компютъра.Ако може някой дето го е гледал да ми каже дали си заслужава да ида на кино или да не си хабя парите за глупости18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(seduction_55 @ Sep 9 2006, 23:52) *

Аз още не съм го гледала и се чудя дали да го гледам на кино или на компютъра.Ако може някой дето го е гледал да ми каже дали си заслужава да ида на кино или да не си хабя парите за глупости18.gif

Ами доста хора, които са го гледали са изказали мнение по-горе и на предишната страница. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.