Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: John Tucker Must Die
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3
Ash
QUOTE(seduction_55 @ Sep 9 2006, 23:52) *

Аз още не съм го гледала и се чудя дали да го гледам на кино или на компютъра.Ако може някой дето го е гледал да ми каже дали си заслужава да ида на кино или да не си хабя парите за глупости18.gif

еми филма по мое мнение е наи-обикновена тинеиджъпска историика в която края се разбира още в пъпвите 5 мин от филма ама е забавен и приятен за гледане такаче ако имаш време за губене на кино ще ти е по-приятно определено smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Искам да го гледаааааам няма ли да излизат тия субтитри!
сигурна съм че софия ROCKS в тоя филм
common_sense
днес го гледах на кино и остабах мн доволна. филмът може да не е от най-задълбочените, но ми дойде добре biggrin.gif безпристрастно казано - София Буш играеше най-добре! а Джеси.... от много време му се кефя, супер сладък 3.gif
sydney
филма е невероятен 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif супер комедия съчетано с романтика biggrin.gif biggrin.gif невероятен смях и много забавление biggrin2.gif biggrin2.gif гледаите го няма да съжалявате happy.gif happy.gif happy.gif
pesho93
Аз не съм го гледал трябва някой път да го дръпна ...
seduction_55
Аз го гледах вчера и честно да си кажа,изобщо с нищо не ме впечатли и не ми хареса.Добре че беше София да краси филма. smile.gif
loretka
За мен този филм не е нищо особено, да не кажа че един от най-глупавите, които съм гледала. Поредната американска романтична комедия, все същите лафчета и още в първите минути ти става съвсем ясно какво ще стане накрая. А и София Буш не изненадва с нищо, същата сладуранка като в Оne Tree Hill и подобна роляsmile.gif.
fenka_lucas_i_brooke
Аааааа гледах гоооооооооооооо
много забавно филмче
вярно че края се знаеше от началото,но пък беше забавен и специялно за мен имаше и поучителни моменти 18.gif 18.gif 18.gif
Ама както казаха повечето добре че беше София да го краси!
^^HeLa^^
и аз гледах филма, забавен е но е като повечето тийн комедии, но определено си струва гледането заради Софияwink.gif
Heaven's a Lie1
Ако трябва да съм напълно честна, филма е страшно глупав. Не си заслужава, а София .. София игра просто отвратително в него. Разочарована съм, просто си загубих времето.
Ice^Ice^Baby
А имате ли идея откъде да го изтегля -НЕ на торент...моля ви
common_sense
според мен не сте прави тези, които казвате, че филмът е тъп. смисъл няма, това е така! до толкова е тъп наистина. но ако трябва да се гледа реално, според мен, като за тийн комедия е супер добър. доста по-различен е като идея от повечето тийн филми. идеята е била за тийн фил и аз мисля, че спрямо нея филмът се е получил повече от сполучлив. аз лично се разбих от смях на него и си казах, че мн ми хареса. но това не го прави мой любим филм, може би моя любима тйн комедия. нз дали го обясних като хората wink.gif
`BeBSisInKaAa`
аз съм на мнение че филма наистина е много сполучлив , оцелили са .. някой хора казват че е тъп , за мен не е даже мн си ми хареса и сам го гледала няколко пъти wink.gif смях да става :пЛеЗзЗ
CheerFuL-F
гледах филмчето мноу е готино гледайте го нема сажелявате
Tutor_Girl
Не беше зле филмчето,забавна комедия.
milen4eto
И на мен много ми хареса, забавно беше, а аз по принцип си падам по забавните филмчета...
Menna
Най-после и аз успях да изгледам филма и трябва да си призная,че въобще не ми хареса.Дори ми беше скучен на моменти.Единственото хубаво нещо естествено беше София(каква изненада happy.gif ) и Jesse Metcalfe като допълнение. biggrin2.gif

И все пак имаше няколко момента,на които съм се смяла с глас. 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif

I'm such a sl*t! 9.gif 18.gif
ALeX4e7y^
Къде мога да си намеря филмчето,че много ми се гледа ?
ava_89
еми в може да си го изтеглиш от torrents.linkos.bg ако си регнат там го имаше потърси wink.gif
ALeX4e7y^
мерси 1eyeb[1].gif
ludoto_mimi
Еее, какво го оплюхте филма, не е толкова зле. На мен ми беше весело. На доста моменти съм се смяла. 18.gif 18.gif Например, когато Джон се държеше доста женски и едва не зарева на игрището; когато Бет си заклещи полата - "Скъсахме и все още успява да ми смъкне полата"'; когато тичаше по прашки. 18.gif

Не мисля, че ще го гледам втори път, но не беше толкова тъпо. Хареса ми това, че накрая Кейт и Джон не се събраха и lived happily ever after, ами тя се насочи към готиния брат. happy.gif
Natali
Този филм съм го гледала 2-3 пъти. Много ми е забавен. София игра просто великолепно. Много ми хареса Бет! Страшно ми хареса играта й, и може би това е причината да ми хареса толкова много филмчето, иначе е обикновена комедия 3.gif......Убива времето 18.gif
BrOOke&LuCaS
Според мен филма е страхотен! Леле голям смях падна! И естествено че филма е хубав благодарения на Софито smile.gif
SweetDreams
Филма наистина е много забавен, но аз бих казала, че не само София го прави хубав - Джеси Меткалф е убийствен 10.gif
borko
(ludoto_mimi @ Nov 7 2006, 21:21) *

когато Бет си заклещи полата - "Скъсахме и все още успява да ми смъкне полата"'; когато тичаше по прашки. 18.gif

и аз на това много се смях 18.gif
иначе филма е много добър като за филм тип "как да загубиш 90 минути от времето си". Много по-добър е от филмите на онея близначките... или май само сестри бяха.. не мога да се сетя имена, ама имаше едни две, дето точно в такива филми играят, без никакъв смисъл и без никаква поука (е Джон Тъкър не беше точно такъв де)... мисълта ми е, че като за жанра си, е страшно добър!
Аз по принцип рядко гледам такива филми, но заради София го изгледах, така че ако не беше тя, нямаше да го гледам :Р
Bloody_Tears
Много забавем филм.София беше супер сладка и смешна.Особенно с това дето си закачи полата и дето каза,че е курва 18.gif
~F.A.T.E~
Ами тоя филм го зяпках лятото с приятелките,еваси хилежа падна,нечовешко беше ,напрао мн ми хареса ,а и София си беше перфектна както винаги 4.gif
Mai4et0
Забавен е филма! Като всички комедии smile.gif Честно да си призная нямаше да го гледам ако София не участваше blush.gif
**Sophia**
Страхотен филм!Просто е супер!Много е смешен и всички герой са толкова симпатични!А пък София беше .......нямам думи!Беше много сладка.Има страхотен стил и дрехи!Който не го е гледал трябва да го направи!иначе ще пропусне много!!!!
**Sophia**
Ето малко: IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
**Sophia**
Ето малко: IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
DeSiNCeTu
Голяма комедия 18.gif Много ми хареса филмчето, а и целия актъорски състав е много готин 4.gif Начело със София 10.gif Само че този Джон Тъкър не ми хареса blink.gif
Но филмът е страхотен, гледайте го biggrin2.gif
sofi7o
Филмат е найстина страхотен а и аз обичам такива тинейджърски филми 10.gif
PlaMeN VolleY
Филма е много хубав, много ми харесва smile.gif
siska
Да току що го гледах и наистина е страхотен.Много ми хареса biggrin.gif
angie_baby_bs
много е яко филмчето tongue.gif
Br00ke

Това си е за мене

Гледах филма,реших,че е хубав и се оказа така.Направо полудях като вифя,че София участва.
Хехе,Бет 4.gif Хареса ми,е да нейната роля не е главна,но тя винаги играе яката,злобна мацка biggrin2.gif
fresh_girl
май съм по закасняла с гледането на тоя филм...гледах го вчера,мн хубав и сладичък...харесвам София като се даржи като кучка...особено в сцената с боя biggrin2.gif
Broken
Супер сладко филмче smile.gif И София е Дъ бест worthy.gif
susito
Цитат(fresh_girl @ Feb 1 2007, 15:35) *
май съм по закасняла с гледането на тоя филм...гледах го вчера,мн хубав и сладичък...харесвам София като се даржи като кучка...особено в сцената с боя biggrin2.gif

много си права.И на мен ми хареса филма.София е адски готина,Ашанти е яка.Тоя Джон Тъкър е готин,ама има и по готини mrgreen[1].gif
neven4eto
филма е невероятно готин,а София е толкова сладка biggrin.gif
VanIcHka
Много е як филма и София също кефи ме навсякъде 4.gif
sophia_bush
Филма е невероятен, супер як е 4.gif Джеси Меткалф и София Буш на едно място си е просто перфектно icon_peace.gif филма го обожавам biggrin.gif
Gossip Girl
Филма е много готин smile.gif Страшно ми хареса wink.gif Софи пак играеше "уличницата"(момичето с опит ), но и пак беше най - добрата
CatXx
Ми не е лош филма rolleyes.gif
vasinka_{P}
Филма е страхотен гледах го на една от първитв прожекции и много ми хареса
**Sophia**

AnGelChe
Жестоко филмче.Радва happy.gif София беше супер сладка. 1eyeb[1].gif
Snejito
Мн хубав филм,тои сам говори за себе си.А София просто няма думи невероятна е
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.