Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: John Tucker Must Die
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3
borislava
филма е супер ! smile.gif
ladysunshine
Този филм имаше някой добри моменти(забавни), но като цяло въобще не беше това, което очаквах. На мен лично ми беше доста тъп. Би бил доста по интересен ако края имаше по-интересно развитие. Джеси Меткалф беше добър в ролята си, а София не ми направи никакво впечатление
MoRJiNi_F
Представата ми за комедия и за Супер филм е къде къде по-развита. John Tucker Must Die е само един обикновен американски филм ,който не показва нищо ново, нито изпъква сред другите. Участието на София не допринася с нищо ,даже се чудих защо е приела такава глупава роля. Ако бях на нейно място ,колебанието ми щеше да изчезне ,след като целуна Jesse Metcalfe smile.gif
CRiStiAn0^17
Абсолютно съм съгласен с по-горния пост(без нещата с целувката де biggrin2.gif ),филма не е нищо особенно...гледах го,само заради София blush.gif
dqvol4eto94
Хах, откога се каня да го гледам...
LockedHeart
Поредната комедия. Гледах го заради София. Филмът не е лош, но не е и нещо чаак толкова особено.
lkjhgfds
[color="#FF8C00"][/color]Много харесвам София,гледах филмчето през лятото,много яка комедийка,като нашето момиче си е най!
lkjhgfds
Много харесвам София,гледах филмчето през лятото,много яка комедийка,като нашето момиче си е най!
Катeто
Гледах го заради София,която си игра супер разбира се,обаче сценарий яко сукс,боза от всякъде,няма с кво да го запомня тоя филм wacko.gif
GABRIELA
Филмчето не е нищо особено. Днес си го дръпнах заради София, за да я видя и в друг филм. /Аз лично за 4-ти път гледам сезоните на ОТХ заедно с мъжа ми/. Участието й там не се запомня с нищо.
Чудно ми е защото тия артисти от ОТХ не участват в хубави филми. Аз смятам, както и вие, че са много добри, свежи....
brooke_scott
Цитат(GABRIELA @ Feb 6 2008, 21:57) *
Филмчето не е нищо особено. Днес си го дръпнах заради София, за да я видя и в друг филм. /Аз лично за 4-ти път гледам сезоните на ОТХ заедно с мъжа ми/. Участието й там не се запомня с нищо.
Чудно ми е защото тия артисти от ОТХ не участват в хубави филми. Аз смятам, както и вие, че са много добри, свежи....

той че филма не е нищо особено, не е, но не мисля че не участват в хубави филми. Чад си има готини филмчета, а Hоuse Of Wax си рулира отвсякъде, а София ми харесва мн и в Stay Alive и в The Hitcher smile.gif Нз дали си ги гледала, но ако не си ти ги препоръчвам, щото за мен всичките са мн по-яки от JTMD mrgreen[1].gif
heili
филма е страхотен много хубав 4.gif на мен лично адски много ми хареса като го гледах 4.gif smile.gif
zuzito
Филмът е интересен,забавен,поучителен...София участва в него-ПЕРФЕКТНО! Аз лично го гледах няколко пъти и мисля,че е добър. smile.gif
Nancyto
Филмът не е нищо кой знае какво, но въпреки това играта на София ми хареса.
Сладка е,както винаги. mrgreen[1].gif
nelito_91
Супер си е филма и София също 4.gif 4.gif 4.gif
FintiFlushka
Суперр ееее .. smile.gif)))
naley_
страхотно филмче!София за пореден път се доказа.И пак е пълна с моменти biggrin.gif
marity95
Филмчето е много интересно и много яко играе София в него smile.gif
badbaby22
И аз го гледах само заради София и не кой знае какъв филм! wink.gif
FintiFlushka
.. леле точно преди малко го изгледах - толковаа е хубавв .. много ми харесааааа ..
chadmurray_fenka
Готино филмче... rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.