Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Leavers Dance
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 2
FrAgMaKeR
Карън решава да отиде в Нова Зеландия за лятото.Тя постоянно се опитва да се свърже с Анди,но така и не успява.Карън вижда Кийт пред кафето й,но когато минава една кола,той внезапно изчезва.Брук напуска Три Хил за лятото.Дан казва на Лукас,че няма да може да открие нищо за него,което води до омразата между тях.Някой запалва салона на Дан,до като той е все още вътре.Хейли се връща в Три Хил за да се види с Нейтън.
Mr. Winchester
Карън видя Кийт наистина , не е било фантазия както тя си мисли
M.Davis
Това ми е един от любимите епизоди.Когато Брук тръгва и Лукас я целува и й казва,че иска да е с нея...Много плаках на него...
Nathan1111
Наистина моног е як този момент 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif и лукас се беше матирал доста laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
M.Davis
Да, ама тя милата как се разплака...
brooke_scott
тва ми е един от любимите епизоди и едновременно с това един от епизодите на които най-много съм плакала. Сцената когато Лукас се сбогуваше с Брук и й каза как се чувства всеки път ме разплаква, просто е невероятна.... sad.gif wub.gif
nemios
Най-добрата серия в целия сериал досега и е край на най-готиния сезон поне за мен
brooke_scott
ей някой може ли да ми каже как се казва песничката, която е когато Лукас целува Брук unsure.gif
fenkanabrooke
V, песента е Wires на Athlete. Линкче за песента тук
brooke_scott
мс мн, Криси xD
mak3-l0ve
Сцената, когато Лукас казва на Брук, че иска да е с нея беше страхотна наистина .. но любимият ми момент в епизода беше, когато Джейк се сбогува с Пейтън : ) тя как се разплака милата ... sad.gif мн хубав епизод happy.gif wub.gif

амм .. може ли някой да ми каже коя е първата песничка, която изпълнява групата, дето беше поканена в TRIC .. plss unsure.gif
fenkanabrooke
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 17 2008, 21:44) *
Сцената, когато Лукас казва на Брук, че иска да е с нея беше страхотна наистина .. но любимият ми момент в епизода беше, когато Джейк се сбогува с Пейтън : ) тя как се разплака милата ... sad.gif мн хубав епизод happy.gif wub.gif

амм .. може ли някой да ми каже коя е първата песничка, която изпълнява групата, дето беше поканена в TRIC .. plss unsure.gif

Мисля, че песента, за която говориш е Jimmy Eat World - Polaris.
mak3-l0ve
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 17 2008, 22:07) *

Дам .. тя е : ) мерсии rolleyes.gif
fenkanabrooke
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 18 2008, 17:45) *
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 17 2008, 22:07) *

Дам .. тя е : ) мерсии rolleyes.gif

Моля, няма защо rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.