Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lifetime Piling Up
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 2
FrAgMaKeR
IPB Image

Нейтън е в кома,след инцидента с колата!Докато е в кома той сънува какъв би бил живота му ако Дан беше останал с Карън и Лукас,вместо да се жени за Деб.В този сън Лукас има всичкото богатство с което Нейтън разполага,а той е този който е от грешната страна на нещата.След като излиза от кома,Нейтън се обажда на Хейли,казвайки й че не иска да се прибира в къщи.
bassboy
доста интересн епизоз
black1wolf
Това ми е любимия епизод мн ми харесва Лукас в ролята на Наейтън smile.gif
Mr. Winchester
Този епизод определено ми хареса , какво ще е ако Дан беше взел Карън, не ми се вярва Луас да е такъв скъперника ама айде карай
M.Davis
И на мен това ми е един от любимите епизоди. Много е странен. Аз лично не възприемам Лукас в тази роля - личи си защо на кастинга Чад е избран за Лукас, а Джеймс за Нейтън. И малко ми е странно защо Кийт е собственик на ScottMotors. И казва на Дан, че ако се беше омъжил за Деб щеше да е друго, но Деб държи само една кръчма...Абе много объркано става wacko.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.