Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I'm Wide Awake, It's Morning
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 2
FrAgMaKeR
IPB Image

Чичото на Нейтън идва в града за да заведе двамата братя на състезание с коли.На пистата Лукас и Нейтън се състезават с красивата Дейтона и малкият и брат Джаред,но нещата се объркват когато Нейтън губи контрол върху колата и се блъска в стена.Междувременно пристрастеността на Деб към болкоуспокояващите се увеличава.Дан изобличава Анди пред класа му,че има връзка с Карън.
pinkovsjason
(FrAgMaKeR @ Jul 24 2006, 20:40) *

Чичото на Нейтън идва в града за да заведе двамата братя на състезание с коли.На пистата Лукас и Нейтън се състезават с красивата Дейтона и малкият и брат Джаред,но нещата се объркват когато Нейтън губи контрол върху колата и се блъска в стена.Междувременно пристрастеността на Деб към болкоуспокояващите се увеличава.Дан изобличава Анди пред класа му,че има връзка с Карън.

Ще бъда много благодарен , ако ми кажеш как се казва песента , която се пуска когато Нейтън започва да обикаля сам пистата и се блъзка в стената....моля ви търся е от месеци кажете ми как се казва
Sunsetter
^Моля ви и аз търся същата песен!
^HiLaRy_DuFF
The Get Up Kids - Like A Man Possessed
Катeто
Песента е страхотна,всъщност епизода не ми направи кой знае какво впечатление,помня обаче много ясно момента вкойто Нейт се блъсна,ужасно тъжно беше unsure.gif
Mr. Winchester
Страшен епизод , Нейтън се разби
B/P
Коя е песента, която се пуска докато Карън, Пейтън, Брук и Деб танцуват в Трик?Мерси предварително.
Sway
На пистата Лукас и Нейтън се състезават с красивата Дейтона

САМО с това не мога да се съглася!!!
По-голям крокодил от "красивата" Дейтона не бях виждала скоро преди да гледам серията rolleyes.gif
nelito_91
Цитат(B/P @ Jun 17 2008, 12:25) *
Коя е песента, която се пуска докато Карън, Пейтън, Брук и Деб танцуват в Трик?Мерси предварително.

Citizen Cope - Son's Gonna Rise
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.