_kiko_
Nov 25 2006, 17:50
за кво не са написани песните от този епизод? мн ми трябва една от песните-там дето лукас излиза от магазина я бяха пуснали. някой ако я знае да каже плсс
ludoto_mimi
Nov 25 2006, 17:54
1. Light FM - "16 Below" - Феликс, Брук, Хейли, Пейтън, Тим, Нейтън, Лукас, Скилс, Маут и Фърги
намират пликове с имената си в шкафчетата си и после се срещат в кафенето
2. Rogue Wave - "Endless Shovel" - Карън отива в офиса на Анди
3. Dee - "Supersonic Wave" - Бандата се среща в магазина за да започне Dare Night
4. Atmosphere - "The keys to life vs. 15 minutes of fame" - Лукас връща дрехите в магазина. Маут поема
удари от топки за бейзбол, докато Фърги и Скилс снимат
5. Nectar - "Everything Is" - Тим получава кола маска на цялото тяло
6. Rock-N-Roll Soldiers - "Funny Little Feeling" - Монтаж от сцени как всяка група изпълнява своите
предизвикателства
7. Walkie Talkie - "Good Time" - Ана и Лукас говорят в колата й
8. Black Toast - "I'm Sorry" - Брук се среща с Феликс в кафенето
9. Sir Mix-a-Lot - "Baby Got Back" - Маут, Скилс и Фърги пеят на караокето (изпълнява се от Lee Norris)
10. Zero 7 - "Somersault" - Лукас и Ана си говорят, а после се снимат
11. Switchfoot - "Dare You To Move" - Лукас изпраща Ана до колата й
12. D'Lovely - "Hey Sugar" - Всички се срещат обратно в кафенето
13. Howie Day - "Collide" - Финални сцени
neven4eto
Feb 27 2007, 17:52
невероятен епизод...много е годин и забавен,страшно много ми хареса
Това е един от най-забавните епизоди,голям смях падна като го гледах
girl_from_hell
Jun 28 2007, 07:56
от къде мога да си дръпна тази песен Rock-N-Roll Soldiers - Funny Little Feeling
Pr073c70R
Jun 29 2007, 15:29
Този епизод определено беше един от най - забавните!
Особено сегмента с Брук и Феликс при ископания гроб!

Awesome!
ladysunshine
Aug 21 2007, 10:10
Цитат(MoRJiNi_F @ Jul 21 2007, 13:54)

Заслужаваше си този епизод. Един от най-хубавите във филма. И все пак вижте,че Феликс не е толкова лош ,колкото го изкарвате - предизвика всички ,за да преодолеят страховете си и то по начин ,по който да им е забавен и интересен. Едва дошъл и вече опознал до степен ,до която и те самите не са подозирали , всички.
Той трябва да е с Брук просто !
абсолютно!!! много точно казано
този епизод наистина е един от най-добрите в сериала. много беше забавно и много добре го бяха измислили
Един от любимите ми епизоди от втори сезон,беше много забавен и аз мсиля,че Феликс и Брук много си утиват,просто имат толкова общо
haley_james_scott18
Dec 11 2007, 23:23
ladysunshine
Dec 26 2007, 19:08
Цитат(haley_james_scott18 @ Dec 11 2007, 23:23)

Как се казва актъора който играе Феликс
Майкъл Копън (Michael Copon)
http://prikachi.com/files/68399V.jpg
Mr. Winchester
Jan 1 2008, 01:10
Епизода беше интересен с нощта на предизвикателството и запознаването на Лукас и Ана
FintiFlushka
Jun 26 2008, 00:02
Хубава серия искаше ми се Феликс да го нямаше някой от групичката да го беше направил .. за втори път гледам сериала (целия) ии знам какво ще стане . ии не съм фенка на Феликс .. иначе яка серияя
™ῆǻŁėỹ Å&F™
Aug 10 2008, 20:34
Тази серия ми допадна супер много... Анди и Керън, Лукас и Анна, Феликс и Брук, Скислс и това как не е имал домашен любимец, А предизвикателствата... Лелеееее Супер мно0го ми харесаха