Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I Will Dare
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 2
FrAgMaKeR
IPB Image

Феликс организира Нощ на предизвикателствата за да види до къде са грениците на новите му съученици.До като играят играта Лукас се среща с мистериозно момиче на име Ана.Пейтън се изповядва в църквата,признавайки че наскоро е взимала наркотици.Кийт е запленен,когато среща красива жена,която идва в магазина и започва да флиртува с него.Карън отива на среща с Анди,нейният по-млад професор.
_kiko_
за кво не са написани песните от този епизод? мн ми трябва една от песните-там дето лукас излиза от магазина я бяха пуснали. някой ако я знае да каже плсс blush.gif
ludoto_mimi
1. Light FM - "16 Below" - Феликс, Брук, Хейли, Пейтън, Тим, Нейтън, Лукас, Скилс, Маут и Фърги
намират пликове с имената си в шкафчетата си и после се срещат в кафенето

2. Rogue Wave - "Endless Shovel" - Карън отива в офиса на Анди

3. Dee - "Supersonic Wave" - Бандата се среща в магазина за да започне Dare Night

4. Atmosphere - "The keys to life vs. 15 minutes of fame" - Лукас връща дрехите в магазина. Маут поема
удари от топки за бейзбол, докато Фърги и Скилс снимат

5. Nectar - "Everything Is" - Тим получава кола маска на цялото тяло

6. Rock-N-Roll Soldiers - "Funny Little Feeling" - Монтаж от сцени как всяка група изпълнява своите
предизвикателства

7. Walkie Talkie - "Good Time" - Ана и Лукас говорят в колата й

8. Black Toast - "I'm Sorry" - Брук се среща с Феликс в кафенето

9. Sir Mix-a-Lot - "Baby Got Back" - Маут, Скилс и Фърги пеят на караокето (изпълнява се от Lee Norris)

10. Zero 7 - "Somersault" - Лукас и Ана си говорят, а после се снимат

11. Switchfoot - "Dare You To Move" - Лукас изпраща Ана до колата й

12. D'Lovely - "Hey Sugar" - Всички се срещат обратно в кафенето

13. Howie Day - "Collide" - Финални сцени
neven4eto
невероятен епизод...много е годин и забавен,страшно много ми хареса biggrin2.gif
AnGelChe
На тоз епизод много съм се хилила biggrin.gif Много е готин wink.gif
last_unicorn
оо, Лукас по сутиен, това трябваше да се види wink.gif mrgreen[1].gif
Tedds
Това е един от най-забавните епизоди,голям смях падна като го гледах
girl_from_hell
от къде мога да си дръпна тази песен Rock-N-Roll Soldiers - Funny Little Feeling
Pr073c70R
Този епизод определено беше един от най - забавните!
Особено сегмента с Брук и Феликс при ископания гроб! biggrin.gif Awesome!
MoRJiNi_F
Заслужаваше си този епизод. Един от най-хубавите във филма. И все пак вижте,че Феликс не е толкова лош ,колкото го изкарвате - предизвика всички ,за да преодолеят страховете си и то по начин ,по който да им е забавен и интересен. Едва дошъл и вече опознал до степен ,до която и те самите не са подозирали , всички. rolleyes.gif Той трябва да е с Брук просто ! biggrin.gif
ladysunshine
Цитат(MoRJiNi_F @ Jul 21 2007, 13:54) *
Заслужаваше си този епизод. Един от най-хубавите във филма. И все пак вижте,че Феликс не е толкова лош ,колкото го изкарвате - предизвика всички ,за да преодолеят страховете си и то по начин ,по който да им е забавен и интересен. Едва дошъл и вече опознал до степен ,до която и те самите не са подозирали , всички. rolleyes.gif Той трябва да е с Брук просто ! biggrin.gif

абсолютно!!! много точно казано
този епизод наистина е един от най-добрите в сериала. много беше забавно и много добре го бяха измислили
Катeто
Един от любимите ми епизоди от втори сезон,беше много забавен и аз мсиля,че Феликс и Брук много си утиват,просто имат толкова общо happy.gif
haley_james_scott18
Много се кефя на този епизод.....велик е!!!!Един въпрос.Как се казва актъора който играе Феликс?confused.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(haley_james_scott18 @ Dec 11 2007, 23:23) *
Как се казва актъора който играе Феликс

Майкъл Копън (Michael Copon)
http://prikachi.com/files/68399V.jpg
Mr. Winchester
Епизода беше интересен с нощта на предизвикателството и запознаването на Лукас и Ана
Никол
Това е един от любимите ми епизоди от 2 сезон!Особено тази част...

18.gif 18.gif 18.gif
FintiFlushka
Хубава серия искаше ми се Феликс да го нямаше някой от групичката да го беше направил .. за втори път гледам сериала (целия) ии знам какво ще стане . ии не съм фенка на Феликс .. иначе яка серияя
™ῆǻŁėỹ Å&F™
Тази серия ми допадна супер много... Анди и Керън, Лукас и Анна, Феликс и Брук, Скислс и това как не е имал домашен любимец, А предизвикателствата... Лелеееее Супер мно0го ми харесаха 4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.