Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Truth Doesn't Make A Noise
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 2
FrAgMaKeR
IPB Image

С помощта на Пейтън и Брук,Лукас организира сватбено тържество на Нейтън и Хейли.До като родителите на Хейли напълно подкрепят брака й с Нейтън,Деб трудно приема този факт.След инфаркта,който получава,Дан се променя и иска да оправи отношенията си с Деб и Лукас.
pinkovsjason
Искам песнта която върви точно след партито , и с нея свършва епизода ! Някой ако може на ЛС да ми даде линк да я изтегля , ще му бъда много благодарен !
DeeeDeee
Еееее, как беее, Keane - Everybody's Changing!
Страшна песен!
Поздрав за всички фенове! smile.gif
Sophia_fenka
Олеле откаде мога да си изтегля елизодите от 1-ви до 7-ми.ПЛС!!!
DeeeDeee
Надявам се да работят всички линкове smile.gif
ketkata
Ам...някой може ли дами каже песента която върви докато родителите на Хейли поздравяват двамата за свадбата?! smile.gif
Mr. Winchester
Деб много ме дразни 4е не приема Хейлс
Velsis
А да питам за песена казва се Erica C - Mirror май така ... тя върви докато Хейли си говори с родители й и те й казват , че ще продават къщата и ще потеглят на някъде ... ^^ Ще съм ви адски задължена , защото я търса от много време , а не я намирам ... wink.gif
FintiFlushka
Хубава серияя smile.gif тук пакк много ме дразни Деб .. иначе останалото ее супер tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.