Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: To Wish Impossible Things
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
To Wish Impossible Things

IPB Image

Промо 1IPB ImageПромо 2

Лукас, Нейтън и Джейк участват в благотворителен търг "Boy Toy", вечерта носи неочаквани обрати. Пропуснала цялата вечер Брук се оказва с Устата и му подарява ноща на живота му.

Дата: 4/13/2004
Сценарист: Mark Schwahn
Гости: Lee Norris (Mouth), Brett Claywell (Tim), Emmanuelle Vaugier (Nikki), Thomas Ian Griffith (Larry Sawyer), Bryan Greenberg (Jake) , Julianna Guirl (Money Girl), Lou Crisuolo (Cryer), John Driscoil (Boy), Melissa Bragg Lumaden (Girl #2), Maya Tai Dorsey (Girl #1), Lee Freeman (Booster #2), Amy Parish (Booster Mom), Julianna Guill (Money Girl), Maya Tai Dorsey (Girl), Caitlin Vanhecke (Girl #3), Johanna Jowett (Girl #1)

FEATURED MUSIC

1. Phantom Planet - "Big Brat" – Начални кадри на серията „The Boy Toy”
2. Cham Pain - "Push It Up" – Тим танцува на сцената.
3. Tom Jones - "You Can Leave Your Hat On" – Джейк излиза на сцената маскиран като гарван
4. Master Source - "For Sho'" –Танцът на Лукас
5. Kool & the Gang - "Ladies Night" – Нейтън се появява на сцената.
6. David Grahame - "Nothing Can Change It" – Лари посещава Карън и я кани на вечеря.
7. Tyrone Wells - "Without You" – Лари и Карън на вечеря в неговата къща.
8. Pop - "You Bring Me" – „Срщата” на Брук и Маут в нощния клуб.
9. Ryan Adams - "Note To Self: Don't Die" – Нейтън и Пейтън се забавляват в басейна, а Лукас и Хейли се „бият” с водни балони.
10. Ricky Fantй - "It's Over Now" – Тим отива в къщата на деб, но е изненадан.
11. Marla Sokoloff - "Call Me Crazy" – Брук и Маут си говорят в лимозината.
12. Extreme Music - "Music Please" – Маут танцува с момиче в клуба. Брук се среща с момче, с което е имала връзка.
13. Оhia - "Just Be Simple" – Ники отива при Джейк и му казва, че няма да се откаже да вижда Джени.
Mr. Winchester
Хах забавен епизод -Тим идва при Деб и бум -заварва ги Дан .ахахахах smile.gif тва много ме изкефи
FintiFlushka
Много добра серия .. ии тя ми е една от най любимите biggrin.gifbiggrin.gif Супер саа Boy Toy ... само ме издразни Брук че излъга така мазноо ;X
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.