Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Suddenly Everything Has Changed
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
Suddenly Everything Has Changed

IPB Image

Промо

След като е близо до смъртта,Лукас решава че е направил грешния избор,избирайки Брук,а не Пейтън,и решава да се раздели с Брук, и започва да се среща тайно с Пейтън. Но скоро истината излиза на яве,след като Лукас е откаран отново в болницата и момичетата се срещат лице в лице. Кийт обявавя работилницата си за продан.

Дата: 2/24/2004
Сценарист: Mark B. Perry
Гости: Bryan Greenberg (Jake) , John Severance

FEATURED MUSIC

1. "Here Without You" - Jenn Shepard
2. "If She Wants Me" - Belle & Sebastian
3. "Come On" - Ben Jelen
4. "Been Around The World" - Extreme Music
5. "Alien" - Arco
6. "It's You That I Find" - David Grahame
7. "I Can't Make Me" - Butterfly Boucher
8. "Need You Here" - Jude
9. "Lucky Man" - Tom Anderson
10. "Dreaming" - The Luxury Liners
11. "Elsewhere" - Bethany Joy Lenz
Mr. Winchester
Оф по4ва да ме дразни Лукас 4е не може да избере с кой да е и то не само в тоя сезон ами и в другите ту с Пейтън ту с Брук , ту Брукас ту Лейтън... ама нали трябва пак да прават някак сезони и май 6те г направат като 'Дързост и красота'
FintiFlushka
Ето го главния епизод,в който почва раздвоеноста на Лукас,а в пети сезон ии разтроеноста ли biggrin.gifbiggrin.gif и се пак хубаво епизодче .. Много беше сладка Хейли до като пееше smile.gif И сериала никога няма да е като "Дързост и Красота" стига вече всички викат че е станал боза,а после колко е як .. от началото до край отх тhe best !!!
peyton_lucas_brooke
Това ми е любимата серия от първи сезон 4.gif много ми харесва момента,когато Брук казва на Пейтън,че ги е видяла с Лукас biggrin2.gif sad.gif
moni_hs
Цитат(peyton_lucas_brooke @ Sep 17 2008, 21:26) *
Това ми е любимата серия от първи сезон 4.gif много ми харесва момента,когато Брук казва на Пейтън,че ги е видяла с Лукас biggrin2.gif sad.gif

На мен пък ми е мн тъжен този момент! sad.gif
peyton_lucas_brooke
е и на мене де.. sad.gif
fenkanabrooke
Брукси беше толкова тъжна разочарована и предадена, просто много и съчувствах. Тъжна серия. dry.gif
DeViL_AsS
Аз пък се изкефих супер много Брук като ги видя biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.