Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: I Shall Believe
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
I Shall Believe
IPB Image

Промо

По време на престоя в болницата при Лукас, Карън се запознава с Брук. Деб разказва на Карън за развода с Дан. Карън научава, че Кийт е шофирал в не трезво състояние по време на инцидента. В същото време Нейтън се опитва за смечели Хейли отново.

Дата: 2/17/2004
Сценарист: Jennifer Cecil
Гости:: Lee Norris (Mouth), Brett Claywell (Tim), Cullen Moss (Junk), Antwon Tanner (Skills), Bryan Greenberg (Jake) , Vaughn Wilson (Ferige), Dorothy Recastner Brown (Doctor Hale), Greg Thompson (Dr. Adams), Andrew Masset (Doctor Ryan), Merdith Sause (Nurse Molly), Michael Harding (Cop), Angie Fox (Amy Quinn), Joan Severance (Cynthia Price)

FEATURED MUSIC

1. "Swingset Chain" - Loquat
2. "Higher Than The Sun" - Susan Calloway
3. "Come Home Delilah" - The Squirts
4. "The Getaway" - The Red Thread
5. "I Shall Believe" - Sheryl Crow
Mr. Winchester
Оф тоя Нейтън4о се осира работите с Хейли mrgreen[1].gif
FintiFlushka
Тъжна серийка от сегъде,нямаше как да пропуснат и скарване между хейли и нейтън .. аа тая брук много тъпо се държа ... пейтън ме израдва .. същоо ии хейлии кка искаше да му се извини и да знае че го е чул ... аа бре всичко ми хареса smile.gif) не може да бъде заа няколко минути ии дан ми хареса :X
Мая
Карън обаче има симпатии към Пейтън, мисля че й допадна wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.