Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Search for Something More
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
The Search for Something More

IPB Image

Промо 1IPB ImageПромо 2

Търсейки забавление Пейтън и Брук отиват на колежанко парти, нещата тръгват на зле, когато Пейтън е драгирана. Брук се обръща за помощ към Лукас, двамата се грижат за Пейтън и се сближават. Лукас вижда Брук в нова светлина. Междувременно Хейли дава втори шанс на Нейтън, двамата излизат на първата си среща!

Дата: 11/11/2003
Сценарист: Jennifer Cecil
Гости: Barbara Alyn Woods (Deb Scott), Antwon Tanner (Skills), Lee Norris (Mouth), Cullen Moss (Junk), Brett Claywell (Tim), Vaughn Wilson (Fergie) , Sean Faris (High School Boy), Mike Erwin (College Boy), Tikey Jones (May), Hatcher Flaschen (RA), Stephanie Wallace (Carry)

FEATURED MUSIC

1. "Street Survivor" - The Flaming Sideburns
2. "Sparks" - The Man
3. "Bad Circulation" – Witchypoo
4. "No Exit" - Runaway Cab
5. "Did It For The Drugs" - Supafuzz
6. "Fliter Factory" - Dee
7. "Time" - Runaway Cab
8. "Breaking Away" - Bosshouse
9. "Dare You To Move" – Switchfoot
10. "Untold" - Pete Francis
DaniEl
Междувременно Хейли дава втори шанс на Нейтън, двамата излизат на първата си среща!

О да бе голяма среща беше Когато дойдоха неговите приятели той твърдо отрече че е с нея dry.gif
Иначе момента с Брук,Пейтан и Лукас беше много силен smile.gif
Mr. Winchester
О, Брук ме изкефе тука като помогна на Пейтън! smile.gif
Velsis
Да питам някой може ли да даде линк откъдето да си дръпна последната песен от тоя епизод с която завърши. Мисля , че е тази "Untold" - Pete Francis , но не съм сигурна. Пък там където търся я няма. Ще съм много благодарна ... ама наистина много благодарна.
ludoto_mimi
Цитат(Velsis @ Feb 18 2008, 20:41) *
Да питам някой може ли да даде линк откъдето да си дръпна последната песен от тоя епизод с която завърши. Мисля , че е тази "Untold" - Pete Francis , но не съм сигурна. Пък там където търся я няма. Ще съм много благодарна ... ама наистина много благодарна.

Untold
Velsis
Мерси за бързото реагирване ... ама има едно проблемче ... не ми дава да изтегля песента , регнах се , ама пак нещо не ми дава ... изписва ми This user is out of bandwidth. .
ludoto_mimi
Пробвай пак, смених линка.
Velsis
Мерси , златна си ^^
FintiFlushka
Миналата серия Брук се държа като к*чка,всъщност тя си е biggrin.gif нищо против нямам,но в 7-ма серия беше много гадна иначе аз всичко си харесвам в тва сериалче .. Та за серията:хареса ми как Брук постъпи : ) ии също как с Лукас са загрижени и ще останаха при нея .. Радвам се и за Карън че ще замине,но ми се искаше Кийт ии Карън да са семейство,а не малко преди да умре Кийт те да се съберат ;( (това го знам щот за втори път гледам сериала) Оо хареса ми също срещата на Хейли и Нейтън ии как накрая те го остай и му каза всичко : )) Също и Пейтън как се извини на Лукас ии разговора в колата между Лукас и Брук .И се радвам за Карън и Деб че стават приятелки.Ооо найй любимото мии първата целувка на Нейтън и Хейлии и Карън и Кийт (sun) Може би също ми харесва как Брук се опитва да е добра ии как се запозна с Уста .. тоо майй всичко излезе че мии хареса ама кфоо се напраии обожавамм тоя сериалл smile.gif))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.