Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Life in a Glass House
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
Life in a Glass House

IPB Image

Промо 1IPB ImageПромо 2

По време на годишното благотворително парти на Дан и Деб, Карън и Деб стават все по-близки. Междувременно Лукас признава чувствата си на Пейтън, но когато той започва да говори за по-сериозни неща, Пейтън избягва. Хейли и Нейтън си сближават, но Брук съсзада конфликт между тях.

Дата: 11/4/2003
Сценарист: Mike Kelley
Гости: Sarah Edwards (Theresa), Brett Claywell (Tim), Bryan Greenberg (Jake), Barbara Alyn Woods (Deb Scott) , Beth W. Crookham (Caterer), Darryl Van Leer (Chuck T.), Mitchell Laurance (Peter), Melissa Claire Egan (Lori), Amy Parish (Shari Smith)

FEATURED MUSIC

1. "Kennedy" - Kill Hannah
2. "She's Got It So Phat" - Bosshouse
3. "Pacific Ocean Blues" - Gigolo Aunts
4. "I'll Always Love You" - Michael Campion
5. "She Will Be Loved" - Maroon 5
6. "Beautiful One" - Johnny Lang
7. "Say Yes" - Bryan Greenberg
8. "Calling All Angels" - Train
DaniEl
О тая серия беше shocking.gif и 3.gif ,а също wub.gif
Брук беше много предизвикателна в червено blush.gif

Ох и тази сцена
susito
т'ва ми е любимия епизод.Особено момента с Лейтън-УАУ!!!Брук се изявява като голяма кучка в тоя епизод,ама к'во да се прай беше пияна все пак!
Angel_Lady
Да, тогава Брук ми беше много противна! А много се зарадвах за Лукас, когато Пейтън го целуна и му призна, че го харесва, но после тя избяга и той остана сам sad.gif
girl4987
На мен също Брук направо ме изкарваше от кожата. Епизодчето иначе не беше лошо. Хареса ми че Карън и Деб стават все по близки. Същото се случи и при Лукас и Пейтан за което съм много радостна.
Катeто
Серийката беше много сладка,Брук дразнеше с присъствието си и как скара Нейли mad.gif и червилото и много твареше 9.gif но все пак беше пияна...а Лейтън,ех Лейтън любов 10.gif
ladysunshine
Този епизод е един от любимите ми от първи сезон. Брук супер много ме дразнеше, ама тя винаги си ме е дразнела. Добре, че по-нататък се променя. А лейтън просто бяха супер. Жалко само, че Пейтън се дърпаше
Mr. Winchester
тук и в много епизоди в на4алото Брук ме дразнеше адски много
mal4o_92
настина сериятя беше страхотна но Брук се държеше като кучка а Лукас и Пейтън са мн сладички 3.gif
Никол
Цитат(Angel_Lady @ Jan 18 2007, 14:12) *
Да, тогава Брук ми беше много противна! А много се зарадвах за Лукас, когато Пейтън го целуна и му призна, че го харесва, но после тя избяга и той остана сам sad.gif

И аз мисля така! 2thum[1].gif
FintiFlushka
офф найстина Брук в първите серии е ужасна к*чка .. много ме дразни в началото .. мм на мен не ми харесва така в червено .. по яка е Пейтън .. : )) хареса мии часта когато Пейтън целуна Лукас пред Брук и другите .. също и когато бяха на люлката ии в стаята преди Лукас да и каже тезии силни думи .. Същоо и когато ии Лукас и Джейк отрязаха Брук biggrin.gif аа бре една много добра серийкаа tongue.gif
lori9bonboni
Много готин епизод, макар че Брук постъпи отвратително.. mad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.