Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Every Night Is Another Story
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
Every Night Is Another Story

IPB Image

Промо 1IPB ImageПромо 2

Белия изхвърля Лукас и Нейтън от абтобуса, заради тяхното спечкване по време на мача на Рейвънс. Двамата остават сами на 30 мили от Три Хил, след като продължавят да спорят, са нападнати от трима фена на противния отбор, които ги заплашват с пистолет и ги оставят без дрехи. Конузена по време на мача, Брук се нуждае от помаща на Пейтън, за да се прибере, Пейтън от своя страна моли за помощ Хейли. Междувременно Каран, Кийт, Деб и Дан попадан на една маса, по време на бизнес събиране.

Дата: 10/28/2003
Сценарист: Mike Kelley
Гости: Lee Norris (Mouth), Brett Claywell (Tim), Barbara Alyn Woods (Deb Scott) , Dan Becker (Thing #1), Sam Robison (Trainer), BJ Britt (Rob), Jeff Wicker (MC), Sam Horrigan (Thing), Sam Harrigon (Thing), Dave Power (Thing #3)

FEATURED MUSIC

1. "Cool Kids" - Screeching Weasel
2. "Holiday" - Get Up Kids
3. "Impossible" - Lucky Town
4. "Seven x Eight"
5. "Blueside" - Rooney
6. "Hypocrite" - Jibe
7. "Time Running" - Tegan and Sara
8. "Headlights" - Dispatch
DaniEl
А тази серия ме разби Беше много смешна А и Лукас и Нейтан прекараха малко повече време заедно Като цяло епизода беше многоооооооооооооо забавен и смешен брук си счупи глезена cry.gif Пейт и Хейлс завързаха приятелство и в края на серията всичко свърши прекрасно Тая серия си ми остава една от най-любимите smile.gif
^mileto^
Този епизод ми е един от любимите!!!Много смешен, особено частта с Нещо, Нещо1 и Нещо3 biggrin2.gif
SeMiNi
Тази серийка много ми харесва...Беше мн смешно.Пейтън и Хейли май се сприятелиха ,а Лукас и Нейтън поне за малко де разбираха.Беше мн смешна Брук...и как беше заспала в колата!:)
girl4987
Тази серия направо ме разби. Тя ми е една от любимите. Всичко в нея ми хареса, нямам определен момент, само дето частта с Дан и Кийт ми беше малко скучна.
hip_hop^girl
Дайте линк дето да си дръпна епизодите ои сезон 1. Що махнахте секцията "епизоди" от саита
[dEs]
Ето линк от zamunda.net http://zamunda.net/browse.php?incldead=1&a...hill&page=2
ludoto_mimi
Цитат(hip_hop^girl @ Aug 17 2007, 15:55) *
Дайте линк дето да си дръпна епизодите ои сезон 1. Що махнахте секцията "епизоди" от саита

Що ли? Каталог
Катeто
Това е една от любимите ми серии,много е смешна,просто Брук ме разби от всякъде 18.gif
ladysunshine
Тази серия е просто супер. Брук направо ме разби. Супер смешно се държеше, а Люк и Нейт започваха малко от малко да се посприятеляват
Mr. Winchester
О този епизод много беше як . Нещо , нещо 1 нещо 3
pIsaNcH{}
Мен пък най-много ме изкефи това :

Лукас:Видях Нейтън под душа!Сега разбирам защо си скъсала с него!

на Пейтън
girl4987
Някой може ли само да ми каже отъде да дръпна песните щото никъде не ги намирам. smile.gifsmile.gifsmile.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
FintiFlushka
Ейй часта с Пейтън и Хейли,Лукас и Нейтън беше найй хубава .. Най - смешно беше как се смяха на Брук ии кфи бяха тъпи онея Неща biggrin.gifbiggrin.gif:D Ии найстина часта с бизнес срещатата беше леко скучна ..
davora
страхотен момент Нейтън със суитчера на Лукас Велико !!!
peyton_lucas_brooke
Еей това ми е първия епизод,който съм гледал на компа 4.gif много е яка тая серия!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.