Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Crash into You
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
Crash Into You
IPB Image

Промо 1IPB ImageПромо 2

Хейли убеждава Лукас да отиде с отбора на парти организирано в къщата на плажа,която е на брат му Нейтън,с надеждата че те ще се сближат!Вместо това Лукас се сближава с Пейтън и когато Нейтън вижда това отново започва да дразни Лукас . Виждайки богатството, което е можел да има, Лукас разпитва майка си, защо не е допуснала Дан до тях. Междувременно майката на Нейтън-Деб се връща вкъщи, но е посрещната от ядосания си син и търси съвет от Карън.

Дата: 10/14/2003
Сценарист: Mark Perry
Гости: Brett Claywell (Tim), Sarah Edwards (Theresa), Barbara Alyn Woods (Deb Scott) , Andrew Seeley (Johnny "Vegas" Norris), Austin Carty (Young Dan), Nancy Moreno (Young Karen), Christopher Duncan (II) (Kid #2)

FEATURED MUSIC

1. "Free Time" – Kenna – Хейли, Лукас, Брук, Пейтън пристигат в къщата на плажа на Нейтън.
2. "Whatcha Gonna Do" - Sprung Monkey – Нейтън показва видео запис на Дан и Карън на Лукас, който напуска къщата.
3. "Taken For a Ride" - AM Radio – Брук и Пейтън си говорят на стълбите по време на партито.
4. "Empty Apartment" – Yellowcard – Пейтън и Нейтън се скарват и тя иска да знае какво е станало с колата й.
5. "Return to Me" - Matthew Ryan – Финални сцени.
DaniEl
Тая серия беше гадничка спрямо Лукас Аз още от там намразих Нейтан и до ден днешен още не ми е приятен dry.gif
Много беше гадно това к8оето каза
Mr. Winchester
Цитат
Тая серия беше гадничка спрямо Лукас

Да . На мен тази серия изобщо не ми хареса
FintiFlushka
Гадна не гадна .. всяка серийка си е супер .. Вярно че Нейтън в тази серия е гаден и с Пейтън ии с Лукас,ноо благодарение на тази си злоба (може би) става добър след това : )) Хареса ми серията накрая с Хейли и Лукас - не че беше хубаво тва че я излъга амии как точно ии го каза ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.