Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Are You True?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 1
FrAgMaKeR
Are You True?

IPB Image

Промо

След като Лукас става все по-популярен в училището, Нейтън се опитва да открие слабото му място, за да го използва срещу него. Нейтън иска помощ от най-добрата приятелка на Лукас - Хейли, която помага на по-слабите ученици! Нейтън започва да тормози Лукас за да може той да се откаже от отбора. Междувременно Лукас е намерил скиците на Пейтън и ги е предоставил на местния вестник, Пейтън му е бясна, защото го е направил без нейното разрешение. Брук започва да се заглежда по Лукас.

Дата: 10/7/2003
Сценарист: Jennifer Cecil
Гости: Brett Claywell (Tim), Bryan Greenberg (Jake), Vaughn Wilson (Fergie) , Leigh Jones (Pretty Girl), Rhonda Grillis (Rachel), Corey Jackson (Brandon), Marc Tschudi (Kid), Jason Davis (Mr. Kelly), Cedric Pendleton (Jeff Nelson), Melissa Ponzio (Alice)

FEATURED MUSIC

1. "You Own Me" - Sense Field – Чува се в началото на епизода по време на баскетболния мач.
2. "Glad to Be Alive" - Low Flying Owls – Пейтън рисува в стаята си и получава обаждане от списание „Thud”.
3. "How Good It Can Be" - The 88 – Пейтън и Брук си говорят.
4. "Hang" - Mojo Monkeys – Джейк посещава Лукас.
5. "Silence Is Easy" – Starsailor – Пейтън вижда рисунките, които Лукас е оставил в скавчето й, Карън вижда Шери да върви по улицата, Хейли наблюдава Нейтън по време на час, Лукас почиства игрището край реката.
6. "Multiply" - Forty Foot Echo – Нейтън и останалите изоставят Лукас в калта.
7. "Stones" - Pete Francis – Хейли посещава Нейтън и му обещава да му помогне в училище, но при едно условие.
8. "You Dance" – eastmountainsouth – Финални сцени на епизода.
DaniEl
Беше много хубава тази серия
Особено този момеунт

Така се роди една голяма любов blush.gif
FresSsh_lady
А можете ли да ми кажете коя е песента на която представят героите? Много ме кефи!
ludoto_mimi
(FresSsh_lady @ Nov 26 2006, 16:57) *

А можете ли да ми кажете коя е песента на която представят героите? Много ме кефи!

Gavin DeGraw - I don't wanna be
FresSsh_lady
Ооо мерси много!!! 4.gif worthy.gif
girl4987
Епизодчето не беше зле. Най ми хареса частта когато Белия каза на Лукас че на задната му седалка има полу голо момиче. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Катeто
Много ми харесв атази серия,особено когато Лукас и Пейт си говореха на игрището,а погледите им бяха... rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 9 2007, 18:10) *
особено когато Лукас и Пейт си говореха на игрището,а погледите им бяха... rolleyes.gif

Да, много е хубава тази сцена и на мен много ми харесва, а когато Брук се обличаше (или по скоро събличаше) на задната седалка на колата на Люк sick1.gif
Mr. Winchester
Тук Бруки се влюбваше малко по малко в Люкчо Нейтън4о използваше Хейли ех каква любов се роди оба4е само да не повярвате 4ак biggrin.gif
FintiFlushka
Хубава серийка беше и тази smile.gif
Cocolino
Много хубава серия worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.